2022 WWE Hell in a Cell resultat, betyg: Cody Rhodes tuffar ut groteska bröstsår för att slå Seth Rollins

2022 WWE Hell in a Cell resultat, betyg: Cody Rhodes tuffar ut groteska bröstsår för att slå Seth Rollins

Cody Rhodes och Seth Rollins förvandlades till en Hell in a Cell-match att minnas vid WWE:s titelhändelse. Rhodes vs. Rollins 3 ledde till en stabil kväll med sportunderhållning i bra tempo på Allstate Arena i Rosemont, Illinois.

Rivaliteten mellan Rhodes och Rollins har bestått sedan Rhodes hoppade från AEW och återvände till WWE på WrestleMania 38 i april. De två superstjärnorna levererade en modig, tankeväckande prestation i vad som kan bli det sista bidraget i denna ficka av deras rivalitet. Rhodes drabbades av en fullständig bröstsår kort före händelsen. Det visuella var störande när Rhodes bröst och biceps blev djupt lila. Rhodes bet ner och övervann smärtan för att säkra en tredje rak seger över Rollins.

Rhodes och Rollins stängde Helvetet i en cell med en smäll, men äran går också till de tre kvinnorna som öppnade programmet. Raw dammästarinnan Bianca Belair höll ut i ett actionfyllt trippelhot med Becky Lynch och Asuka. Mästaren var flera gånger på gränsen till att förlora sitt mästerskap men överlistade Lynch till slut.

CBS Sports var med dig hela vägen genom evenemanget och gav uppdateringar och höjdpunkter när händelserna går ner i livebloggen nedan.

2022 WWE Hell in a Cell resultat, betyg

Rå mästerskap för damer — Bianca Belair (c) vs. Becky Lynch vs. Asuka: Belair var ständigt i fara att förlora sitt mästerskap. Hon var helt klart matchens mest imponerande närvaro. Asuka och Lynch hämnades med snabba utbyten och opportunistiska pinfall-försök för att försöka vicka bort titeln från EST of WWE. Lynch vann nästan titeln efter att ha landat ett giljotinbensfall på Belair utanför mittrepet. “The Man” fortsatte att ångra tävlingen och straffade Belair med ett topprep. “Morgendagens kejsarinna” hittade äntligen hennes spår och landade en nästan pinfall på Lynch efter en serie dunkande slag. Ett stående månvolt från Belair fäste nästan både Asuka och Lynch samtidigt. Trion retade ett Tower of Doom, men Belair backade från repen och åt en Codebreaker av Asuka, som också levererade en till Lynch. Asuka slog båda kvinnorna med en lysande trollkarl och spärrade ett dubbelt ankellås på sina motståndare. The Man Handle Slam såg ut att sätta bort Belair för gott men Asuka räddade dagen. Den mindre erfarna Belair avslutade showen genom att använda Lynchs taktik mot henne. Lynch planterade Asuka med en Man Handle Slam bara för att Belair skulle kasta sin fiende från ringen. Mästaren fäste en försvarslös Asuka för att behålla sin titel. Ett fantastiskt sätt att börja kvällen på. Snabb action, flytande och kreativ offensiv. Alla levererade stort. Bianca Belair def. Asuka och Becky Lynch via pinfall för att behålla Raw-mästerskapet för damer. Betyg A

Bobby Lashley vs. Omos och MVP (handicapmatch): Omos försökte locka Lashley in i en kamp om styrka mot styrka. Veteranen lutade sig mot sin MMA-bakgrund och slående fördel mot sin större fiende. MVP tog bara in sig själv när Lashley var på linorna och var snabb att fly när Lashley byggde upp fart. Omos släckte upprepade gånger varje eld som Lashley antänt. Utanför ringen byggde Omos ett ånghuvud och bulldoserade Lashley genom barrikaden. “Den Allsmäktige” slog knappt domarens 10-tal bara för att MVP skulle svärma honom. Cedric Alexander – som tidigare på kvällen blev bortskjuten av MVP efter att ha erbjudit sig att hjälpa sin tidigare Hurt Business-chef – blandade sig i matchen. Alexander distraherade Omos tillräckligt länge för att Lashley skulle kunna störta sin gigantiska motståndare med ett spjut. Han applicerade Hurt Lock på MVP för att tvinga ut en kran. Efter matchen tog Lashley tag i ett fans replika WWE-mästerskap och utropade sig själv till mästare. En gedigen insats av alla inblandade. Lashley def. MVP och Omos via submission. Betyg: B-

Ezekiel vs. Kevin Owens: Ezekiel nästan chockade världen, golvade Owens med ett flygande knä och landade med det övre repets armbågsdrop för en nära räkning. Owens tog tillbaka kontrollen på utsidan och skar upp Ezekiel längs pannan. Owens visade upp sin fantastiska atleticism och landade en bild-perfekt språngbräda moonsault. Owens besatthet av Hesekiels identitet distraherade honom, vilket tillät Elias bror att straffa honom med stora hörnstänk och en spinebuster. Ezekiel landade ett andra flygande knä som vek Owens för ytterligare ett nära fall. En superkick, kanonkula i hörnet och bedövning säkrade segern för den skurkaktiga kanadensaren. En väldigt rolig midcardmatch som håller bollen i rullning på denna oväntade hitfejd. Owens def. Hesekiel via pinfall. Betyg: B

AJ Styles, Finn Balor och Liv Morgan vs. Judgment Day (Edge, Damian Priest och Rhea Ripley): De två lagen bråkade för att få igång saker och ting med den gossegrupp av goa killar som tog kontroll. Styles drev Morgan genom luften för att landa en häftig orkanrana på Ripley. Judgment Day straffade Morgan och Balor tidigt och distraherade deras fiender för att få övertaget när som helst farten försvann. En Pele Kick av Balor gav honom slutligen öppningen för att göra en tagg. Publiken, efter att ha sett Balor få en förlängd beatdown av Edge och Priest, vrålade till liv när Styles taggade in. “The Phenomenal One” skramlade av sina signaturanfall och smäller mot Edge och Priest medan Morgan tog ut Ripley. Styles klockade äntligen Edge med den fenomenala underarmen, ett drag han inte hade kunnat landa på sin rival sedan före WrestleMania 38 i april. Priest räddade sitt lag genom att avbryta pinfall. Tidigare lagkamrater Morgan och Ripley taggade in nästa. Morgans snabbhet överträffade Ripleys styrka upprepade gånger tills Ripley ändrade tempot med en otäck suplex. Matchen eskalerade till ytterligare ett slagsmål med sex personer som avslutades med att Balor, Morgan och Styles dök på sina motståndare utanför. Balor motarbetade Edges spjut och lät honom lägga ut honom för en kamp som avslutade Coup de Gras. Ripley stod mellan Balor och Edge tillräckligt länge för att hennes domedagsledare skulle krossa Balor med ett spjut för segern. En stabil match utan mycket att klaga på. Judgment Day (Edge, Damian Priest och Rhea Ripley) def. Finn Balor, AJ Styles och Liv Morgan via pinfall. Betyg: B

Madcap Moss vs. Happy Corbin (No Holds Barred match): Det gick ingen kärlek förlorad mellan dessa vänner som blev fiender. Handlingen rann genast ut till utsidan. Corbin planterade Moss med en chokeslam till ringförklädet. Corbin provocerade publiken i Chicago när han upprepade gånger slog Moss med en stålstol. Corbin borrade Moss i nacken med stolen och utnyttjade Moss skadade hals i historien. Corbin tog tag i en ny stol och grävde ner den i Moss hals. Detta drog fram ramsor av “rövhål” från publiken. Moss dök ur vägen när en spurtande Corbin krockade med huvudet först med en stol i hörnet. Fans bröt ut i “vi vill ha bord” ramsor, men Moss nöjde sig med en stol. Moss fick sin återbetalning med upprepade stolsskott mot Corbins rygg och bål. En DDT till stålstolen säkrade nästan segern för Moss. Ringside lindade Corbin en stol runt Moss hals och slängde in honom i utroparens bord. Det verkade som att dagens slut var nära för Moss när Corbin tog tag i stålstegen och lutade dem i hörnet. Moss utnyttjade lugnet, plockade upp Corbin och slängde honom i stegen med ett fallaway smäll. Moss genomförde den ultimata hämnden på Corbin. Han lindade en stol runt Corbins hals, släppte stegen på stolen och nålade fast sin försvarslösa rival. Ett roligt bråk som visade Moss onda sida trots att fejden kändes mindre än spektakulär. Madcap Moss def. Happy Corbin via pinfall. Betyg: B-

USA:s mästerskap — Teori (c) mot Mustafa Ali: Chicagopubliken stod bestämt bakom sin hemstadshjälte Ali. Teorin är Vince McMahons utvalde och den yngsta amerikanska mästaren i WWE:s historia. Ali är en underskattad superstjärna som satt i bänk i flera månader medan han vokalt krävde hans WWE-släpp. Ali slog ifrån Theory tidigt in i matchen. När Theory äntligen fick kontroll med slag och smällar buade publiken högt. Båda männen visade upp sin atletiska förmåga. Ali backade av topprepet och landade en superspark på en luftburen Theory. Mästaren hoppade upp och landade en sittande språngbräda Spanish Fly. Hemstadshjälten avfyrade också en söt tornado DDT. Publiken vaknade till liv när Ali kontrade Theorys avslutare och låste in en STF som nästan fick mästaren att knacka. En tilt-a-virvel DDT av Ali höjde insatserna och ett 450 stänkförsök fick publiken på fötter. Teorin undvek flygförseelsen och landade sin avslutare för en ren seger över utmanaren. Båda konkurrenterna såg smarta ut i ringen. Den verkliga kontrasten mellan Theory och Ali, plus faninvesteringen lyfter matchen. Ett fantastiskt drag att få den smarriga skurken att besegra hemstadshjälten, men känslan som WWE aldrig riktigt kommer att förbinda sig till Ali är svår att skaka av sig. Teori def. Mustafa Ali via pinfall för att behålla det amerikanska mästerskapet. Betyg: B+

Cody Rhodes vs. Seth Rollins (Hell in a Cell-match): Full kredit till Rollins för det fantastiska hälarbetet. Rollins gick in i ringen klädd i prickar för att håna “The American Dream” Dusty Rhodes, Codys far. Rhodes tog av sig jackan för att avslöja en fruktansvärt blåslagen höger bröst och bicep. Rhodes drabbades av en legitim fullständig bröstsår innan händelsen. Rhodes drog sig inte för offensiven och landade en Cody Cutter tidigt in i matchen. Rollins drog sig definitivt inte för skadan, grävde in en kendo-pinne i den skadade muskeln innan han smackade honom med den. Rhodes vägrade att kompensera för skadan och landade en klädstreck med sin skadade halva. Rollins torterade sin motståndare fysiskt och psykiskt. Rollins tog på sig Rhodes jacka, tog tag i motståndarens viktbälte och slog upprepade gånger på den legitima skadan. Rollins släpade ett bord in i ringen när publiken bröt ut i ramsor av “Tack, Rollins!” Väl i kontroll kastade Rollins av repen i hopp om att landa en groda på Rhodos genom bordet. “The American Nightmare” rullade ur vägen när Rollins kraschade in i plundring.

Rhodes släpade ett tjurrep in i matchen, vilket provocerade Rollins att låsa sig. En återgång till bestämmelserna under Dustys era misshandlade Rhodes och Rollins varandra med repet och koklocka medan båda var bundna. Rhodes slog sitt sista drag trots smärtan strömmade genom kroppen, men det räckte inte för att stoppa Rollins. Rollins kastade sedan Rhodes genom bordet med en powerbomb men Rhodes lyckades sparka ut på sin skadade sida. Den rena tuffheten drog fram ramsor av “Det här är fantastiskt!” från Chicago publiken. Rhodes besegrade nästan Rollins med The Pedigree, ett drag Triple H skänkte Rollins. En trottoarkantstamp av Rollins svängde pendeln ännu en gång till Rollins fördel. Ännu högre “This is awesome” ramser från publiken. Rollins landade Cross Rhodes på fanfavoriten bara för Rhodes att ge tillbaka eld med samma drag. Rhodes sparkade en slägga ur Rollins händer, landade två på varandra följande Cross Rhodes och kupolde honom med släggan för att vinna matchen.

Vilken fantastisk match. Varje hyllning till Dusty Rhodes är en njutning. Prickarna och tjurrepet var ett välkommet tillskott till matchen. Multipel Cross Rhodes späder ut Rhodes efterbehandlare, men vi delar hårstrån med tanke på hur bra allt annat var. Rhodes och Rollins hade ett pass för att ta det lugnt med svårighetsgraden av Rhodes skada. Istället arbetade de in ett legitimt problem i berättelsen om matchen. Det kan ha varit olämpligt och obekvämt men det får dig att känna. Pro-wrestling är som absolut bäst när det får dig att känna. Cody Rhodes def. Seth Rollins via pinfall. Betyg: A+


#WWE #Hell #Cell #resultat #betyg #Cody #Rhodes #tuffar #groteska #bröstsår #för #att #slå #Seth #Rollins

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *