600 nya jobb kommer till Greenville County, meddelar Health Supply US

600 nya jobb kommer till Greenville County, meddelar Health Supply US

Guvernör Henry McMaster tillkännagav på måndagen att ett projekt på flera miljoner dollar kommer till Greenville County som förväntas ge mer än 600 jobb till området. Tillkännagivandet gjordes vid Greenville Area Development Corporations årsmöte i Westin Poinsett Greenville. Utöver de nya positionerna kommer Health Supply US, ett ledande statligt entreprenad- och medicinskt leveransföretag att investera mer än 150 miljoner USD under de kommande fem åren. Den nya “Glove One”-verksamheten kommer att ha kapacitet att producera 4,3 miljarder nitrilhandskar varje år , och företagstjänstemän sa att de hoppas på att tredubbla produktionen i framtiden. Health Supply USA identifierar, hämtar och levererar personlig skyddsutrustning, eller PPE, för hälso- och sjukvårdssystem och federala, statliga och lokala myndigheter, vilket håller den medicinska försörjningspipen igång. , sade tjänstemän i en release.Förutom kirurgiska handskar tillverkar företaget också medicinska isoleringsrockar och andra medicinska produkter. Health Supply US Greenville County-anläggningen, belägen på 1 Quality Way intill Beechtree Business Park, kommer att fungera som Glove One med fokus om tillverkning av amerikansktillverkade nitrilhandskar. Den nya toppmoderna anläggningen kommer att avsevärt öka det inhemska utbudet av denna kritiska medicinska försörjning – och hjälpa till att skydda USA:s folkhälsa och nationella säkerhet, sa företaget. Den nya anläggningen för tillverkning av medicintekniska produkter förväntas vara klar i januari 2024 med lokala anställningar för att börja 2022. Alla som är intresserade av att ansöka om en Glove One-tjänst bör besöka företagets webbplats. Samordningsrådet för ekonomisk utveckling har godkänt jobbutvecklingskrediter relaterade till det här projektet. Rådet tilldelade också ett avsättningsbidrag på 300 000 USD till Greenville County för att hjälpa till med kostnaderna för förberedelse av platsen och byggnadskonstruktion.

Guvernör Henry McMaster tillkännagav på måndagen att ett projekt på flera miljoner dollar kommer till Greenville County som förväntas ge mer än 600 jobb till området.

Tillkännagivandet gjordes vid Greenville Area Development Corporations årsmöte i Westin Poinsett Greenville.

Detta innehåll är importerat från Facebook. Du kanske kan hitta samma innehåll i ett annat format, eller så kanske du kan hitta mer information på deras webbplats.

Utöver de nya positionerna kommer Health Supply US, ett ledande statligt entreprenad- och medicinskt leveransföretag att investera mer än 150 miljoner USD under de kommande fem åren.

Den nya “Glove One”-verksamheten kommer att ha kapacitet att producera 4,3 miljarder nitrilhandskar varje år, och företagets tjänstemän sa att de hoppas kunna tredubbla produktionen i framtiden.

Health Supply USA identifierar, hämtar och levererar personlig skyddsutrustning, eller PPE, för hälso- och sjukvårdssystem och federala, statliga och lokala myndigheter, vilket håller den medicinska leveranspipelinen igång, säger tjänstemän i ett pressmeddelande.

Förutom operationshandskar tillverkar företaget även medicinska isoleringsrockar och andra medicinska produkter.

Health Supply US Greenville County-anläggningen, belägen på 1 Quality Way intill Beechtree Business Park, kommer att fungera som Glove One med fokus på tillverkning av amerikansktillverkade nitrilhandskar.

Den nya toppmoderna anläggningen kommer att avsevärt öka det inhemska utbudet av denna kritiska medicinska försörjning – och hjälpa till att skydda USA:s folkhälsa och nationella säkerhet, sa företaget.

Den nya anläggningen för tillverkning av medicintekniska produkter förväntas vara klar i januari 2024 med lokala anställningar för att börja 2022. Alla som är intresserade av att ansöka om en Glove One-tjänst bör besöka företagets hemsida.

Samordningsrådet för ekonomisk utveckling har godkänt jobbutvecklingskrediter relaterade till detta projekt. Rådet tilldelade också ett avsättningsbidrag på 300 000 USD till Greenville County för att hjälpa till med kostnaderna för förberedelse av platsen och byggnadskonstruktion.

.
#nya #jobb #kommer #Greenville #County #meddelar #Health #Supply

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *