Alla de största nyheterna från Netflix Geeked Week 2022

Alla de största nyheterna från Netflix Geeked Week 2022

För andra året i rad ägnar Netflix en hel vecka åt nördiga nya tillkännagivanden. Geeked Week har återvänt för 2022, och varje dag har ett annat tema. Det börjar med TV-program på måndag, innan det går igenom film, animation, Stranger Things, och spel. I grund och botten kommer det att finnas mycket hålla koll på.

För att spara dig lite problem kommer vi att uppdatera den här artikeln dagligen med de viktigaste och mest intressanta tillkännagivandena för att göra saker enklare att analysera — så fortsätt att kolla in de senaste trailers och avslöjanden.

onsdags första trailer är här för att ta dig igenom ännu en måndag

Tim Burton är tillbaka och gör Tim Burton-saker med denna Addams Family-spinoff. Den retade visar inte mycket av showen, men den ger den första ordentliga glimten av Jenna Ortega i titelrollen. Serien är listad som “kommer snart”.

Mike Flanagans Midnattsklubben framkallar något skumt i sin första teaser

Fans av Mike Flanagans skräckmärke – som inkluderar The Haunting of Hill House, Spökandet av Bly Manoroch senast, Midnattsmässa — har tur denna Halloween. Showrunners nästa serie, skapad tillsammans med Leah Fong, ser ut att ge mycket av samma typ av terror när Midnattsklubben visas på Netflix den 7 oktober.

Ny En bit teaser visar hur Netflix anpassning kommer att väcka Eiichiro Odas konst till liv

Vi har fortfarande inte sett showen i aktion, men en ny teaser för Netflix-versionen En bit visar upp lite av konsten och scenografin bakom den kommande live-action-anpassningen.

Netflix Resident Evil släpper lös demonhunden i senaste trailern

Det är inte första gången vi får en inblick i det Netflix live-action Resident Evil serier. Men den senaste trailern erbjuder något väldigt viktigt: en titt på några skrämmande odöda hundar.

Netflix Sandmannen vaknar och drömmer om frihet i ny trailer

Slutligen har vi en ordentlig titt på live-action-anpassningen av Neil Gaimans älskade Sandmannen. Den nya trailern är lika mörk och drömsk, och kommer också med lite nyheter: programmet kommer att visas på Netflix den 5 augusti.

En kort tease av Guillermo Del Toros kuriosakabinett

Den första teasern för skräckantologin visar egentligen inte mycket av vad du kan förvänta dig, men den beskriver några av nyckelnamnen bakom projektet. Medan del Toro själv är showrunner och exekutiv producent, har han lyckats rekrytera några anmärkningsvärda författare och regissörer från filmer som Mandy, Den tomma mannenoch Splitsa. Förenklingen avslöjar samtidigt några nya skådespelare: Eric André, Sofia Boutella, Ismael Cruz Córdova, Rupert Grint, Kate Micucci och Charlyne Yi. Serien har inget släppdatum, men den förväntas ha premiär i år.

En uppdatering på Gottegrisandra säsongen

De hjärtvärmande postapokalyptiskt äventyr Gottegris kommer tillbaka för en andra säsong. Och även om vi inte har en ordentlig trailer ännu, släppte Netflix en bakom kulisserna video som bekräftar att inspelningen har avslutats. Netflix säger att säsong 2 “kommer snart”.

Den första teasern för säsong 3 av Locke och nyckel

Locke och nyckel tog en mörkare vändning för sin andra säsong, och baserat på den senaste trailern verkar det som att trenden kommer att fortsätta under säsong 3. Den generationsövergripande historien om magiska nycklar ser ut att bli dödligare än någonsin, och den nya teasern markerar också återkomsten av en mycket viktig skurk. Säsong 3 kommer att markera slutet på serien, och den har premiär den 10 augusti.

Ett klipp av Öde: The Winx Saga säsong 2

Inför nästa säsong har Netflix släppt ett kort klipp av Öde: The Winx Saga, fokuserad på en ny jordfekaraktär som heter Flora. Säsong 2 har inget premiärdatum än, men Netflix säger att den “kommer snart”.

En första titt på säsong 2 av Krigarnunnan

Om du missade Krigarnunnan när den debuterade kommer den här nya trailern att visa dig A) varför du behöver komma ikapp omedelbart och B) varför du borde vara exalterad inför säsong 2. Det finns massor av mörk magi och spända skjutningar, plus att det verkar som att den titulära krigarnunnan kan gå nu på vattnet. Säsong 2 väntas komma upp på Netflix någon gång i vinter.

Filmningen har avslutats Shadow & Bone säsong 2

Vi har ingen trailer för andra säsongen av Shadow & Bonemen Netflix bekräftade att produktionen har avslutats, så vi kommer sannolikt att höra fler nyheter – inklusive ett premiärdatum – mycket snart.

Manifestera får en trailer för säsong 4

Netflix plockade upp Manifesteraen av ett förvånansvärt stort antal shower om försvinnande flygplan — för en fjärde säsong och debuterade en trailer för serien på Geeked Week. Streamern avslöjade också hur stor säsongen kommer att bli: säsong 4 kommer att delas upp i två delar, vart och ett 10 avsnitt långt, även om vi inte har något premiärdatum än.

Alla av oss är döda förnyad till säsong 2

Första säsongen av Alla av oss är döda gjorde något ganska anmärkningsvärt: det var en zombieberättelse som kändes fräsch och intressant. Så det är goda nyheter att få veta det en andra säsong är på gångäven om det inte finns några detaljer än, och inte heller någon releasetidsram.

Den första teasern för 1899

1899 är en blandning av mystik och skräck, och den första teasern avslöjar precis vilken spänd kombination det kan vara. Det tidstypiska stycket har Emily Beecham i huvudrollen och kommer från skaparna av den tyska sci-fi-thrillern Mörk. Inga uppgifter ännu om när den kommer att debutera på Netflix.

En snabb titt på Paraplyakademin säsong 3

Vi är inte långt borta från säsong 3 av Paraplyakademinden kommer upp på Netflix den 22 juni – men du kan lätta på den väntan med ett kort klipp från showen, med ett tidigare tjusigt hotell i huvudrollen.


#Alla #största #nyheterna #från #Netflix #Geeked #Week

Leave a Comment

Your email address will not be published.