Fans uppmanar Sega till #DelaySonicFrontiers efter att "själlöst" spelande avslöjats

Fans uppmanar Sega till #DelaySonicFrontiers efter att “själlöst” spelande avslöjats

Hashtaggen #DelaySonicFrontiers har varit trendig efter spelets första spelupplägg.

Först avslöjades i slutet av förra året, fans har varit desperata efter att se spelet av Sonic Frontiers sedan dess. Två videor har nu släppts exklusivt för IGN, som visar upp spelets öppna världsdesign och dess strid.

Men än så länge är fansen missnöjda med spelets riktning och kräver – precis som med Sonics redesign för filmserien – en försening.

Den första videon visar traversal och den öppna världen, med Sonic som rusar över en grönskande ö, klättrar i monoliter och löser pussel. Den andra videon är fokuserad på strid när Sonic spin hoppar och sparkar robotfiender i flashiga animationer.

De vidöppna ytorna låter förvisso Sonic få upp lite fart, springa över vatten och uppför väggar, men det känns lite konstigt att se en blå igelkott springa runt i en så realistisk värld – även om det är precis vad filmerna klarar av. Världen verkar också lite tom, åtminstone i det här klippet.

Ändå har reaktionen från fans online varit extrem eftersom många kräver en försening.

De vanligaste problemen är stela animationer, brist på fart och en värld som inte känns som Sonic utan kullar, loopar och ramper.

Ett antal kommentarer hävdar också att spelet ser ut som en overklig teknisk demo av fans.

“Du kan inte övertyga mig om att detta inte är en glorifierad teknisk demo. Den är så själlös”, lyder en kommentar till stridsvideon.

“Mitt största gnäll med denna showcase är lätt animationerna,” läser en annan. “Sonic ser bara alldeles för stel och onaturlig ut. Det är särskilt uppenbart när han springer runt fienderna, han bara stirrar själlöst framåt som om ingenting händer. Att få Sonic att framstå som smidigare och interaktivare med sin omgivning skulle definitivt ge det här spelet mer charm.”

På Twitter är känslan överväldigande negativ.

Furoren är ett bevis på passionen hos Sonic-fanbasen – och dess kraft med filmkaraktärens omdesign – såväl som år av nedslående 3D Sonic-spel. Många fans hoppades att Sonic Frontiers skulle vara nästa generations Sonic-upplevelse.

Svend Joscelyne, grundare av fansajten Sonic Stadium och global publishing director på IGN, tror dock att spelet inte kommer att försenas.

“#DelaySonicFrontiers kommer inte att fungera eftersom, för mig, är den största oro över hela dess koncept och spelupplägg; en fördröjning att döda buggar och lägga till innehåll kommer inte att lösa det”, skrev han på Twitter.

I tråden erkänner han fortfarande “Det är bara inte det Sonic-spel jag hoppades på 2022.”

Du kan se båda spelvideorna själv nedan. Spelet kommer fortfarande att släppas senare i år på alla konsoler och PC.


#Fans #uppmanar #Sega #DelaySonicFrontiers #efter #att #själlöst #spelande #avslöjats

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *