MacBook Air 2022 skulle kunna lanseras idag — men det finns några dåliga nyheter

MacBook Air 2022 skulle kunna lanseras idag — men det finns några dåliga nyheter

Apples WWDC 2022 konferensen är idag, och mycket har gjorts av chanserna för ny hårdvarulanseringar. Nu har den välkopplade Bloomberg-reportern Mark Gurman dubblat sin tidigare förutsägelse Att den 2022 MacBook Air kommer att presenteras officiellt denna vecka.

“Jag tror att det enda sättet det inte gör det är om nedläggningarna av Kinas fabriker skapar en sådan lucka i leverans och releasedatum att det inte skulle vara vettigt att tillkännage det på måndag,” han twittrade (öppnas i ny flik).

Se mer


#MacBook #Air #skulle #kunna #lanseras #idag #men #det #finns #några #dåliga #nyheter

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *