Prins Harry, Meghan Markle släpper ett nytt foto på dottern Lilibet efter jubileet

Prins Harry, Meghan Markle släpper ett nytt foto på dottern Lilibet efter jubileet

Prins Harry och Meghan Markle släppte ett nytt foto på sin 1-åriga dotter Lilibet efter familjen Sussex besök i Storbritannien för drottning Elizabeth II:s platinajubileumsfestligheter.

Lilibet är den spottande bilden av hertigen av Sussex – inklusive hans signaturröda hår – på bilden tagen på hennes 1-årsfest i Storbritannien under helgen.

Småbarnet bar en ljusblå klänning och en vit hårrosett för firandet, som ägde rum på Frogmore Cottage i Windsor, Storbritannien, på lördagen.

En talesperson för Sussexes säger att festen var en “avslappnad, intim bakgårdspicknick” för “nära vänner och familj”.

Claire Ptak, som skapade Harry och Markles bröllopstårta 2018, gav en speciell tårta till Lilibets fest, och familjevän Misan Harriman tog spontant det bedårande fotot av totten. Harriman gjorde också särskilt “Passar” aluns gravidfotografering i mars 2021.

Page Six har tidigare rapporterat det Prins William, Kate Middleton och deras tre barn var inbjudna till den intima bash, men kunde inte närvara på grund av tidigare jubileumsåtaganden.

Harry och Markles dotter träffade drottning Elizabeth IIefter vem Lilibet heterför första gången förra veckan när de tog med henne och sonen Archie, 3, till London för att fira den 96-åriga monarkens historiska 70 år av tjänst.

Page Six rapporterade att drottningen träffade sitt barnbarnsbarn kort när sussexarna landade i Storbritannien. Drottningen och Lilibet återförenades sedan på Windsor Castle inför den lillas 1-årsdag på lördag.

Prins Harry, Meghan Markle och deras två barn Archie och Lilibet i ett familjefoto.
Sussexarna delade tidigare detta foto av Lilibet och sonen Archie som deras julkort 2021.

Harry, 37, och Markle, 40, avslöjade i juni 2021 att namnet de valde för sin dotter var en nick till drottningens smeknamn i barndomen som användes av hennes nära familjemedlemmar, inklusive hennes bortgångne make, prins Philip.

“Lili är uppkallad efter sin gammelmormor, Hennes Majestät Drottningen, vars släktnamn är Lilibet”, stod det i ett uttalande som släpptes efter Lilibets födelse.

Källor nära paret berättade för Page Six att Harry hade berättade för sin mormor att de skulle döpa sin dotter till Lilibet, även om andra palatskällor hävdade de bad aldrig om drottningens tillstånd.

prins Harry och meghan markle drottningens platinajubileum
Harry och Markle deltog i två offentliga jubileumsevenemang utan sina barn.
WireImage,

Medan drottningen kunde träffa Lilibet, som förutspåttPrins William, Kate Middleton och deras tre barn, Prins George, Prinsessan Charlotte och Prins Louis, hoppade av att fira sin födelsedag och träffade inte den unga kungliga.

Page Six rapporterade exklusivt i måndags att Harry och Markle hade bjöd in hertigen och hertiginnan av Cambridge och deras barn till Lilibets födelsedagsfirande som en olivkvist, men ändå valde William, 39, och Middleton, 40, att inte delta mitt i bröders spända rivalitet.

Samtidigt markerade sussexarnas resa till Storbritannien Archies första tid tillbaka i sin pappas hemland sedan familjen flyttade till Kalifornien efter Harry och Markle avgick från sina kungliga uppdrag år 2020.

Drottning Elizabeth II vinkar.
Lilibet är uppkallad efter drottningen.
Getty bilder

Harry, Markle och deras barn landade i London i onsdags via ett kommersiellt flygplan och deltog i flera Platinum Jubilee-evenemang, dock de gick inte med de andra kungliga på balkongen under Trooping the Color-paraden på torsdag.

Det var paret också möttes av höga buningar Fredag ​​när han lämnade National Service of Thanksgiving vid St. Paul’s Cathedral i London. Vid gudstjänsten var Harry och Markle anmärkningsvärda satt långt borta från Cambridges.

De återvände tyst tillbaka till staterna tidig söndag via privatjet före Platinum Jubilee Pageant, som stängde drottningens fyra dagar långa festligheter.

.
#Prins #Harry #Meghan #Markle #släpper #ett #nytt #foto #på #dottern #Lilibet #efter #jubileet

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *