Prey trailer

“Prey”-trailer – “Predator”-franchisen återvänder med en helt ny jakt den 5 augusti!

Från direktören för 10 Cloverfield Laneden Rovdjur franchise är tillbaka med helt ny film Byteoch 20th Century Studios kommer att ta med filmen exklusivt till Hulu 5 augusti. Medan du väntar, den fullständiga officiella trailern för Byte har anlänt, en dålig första titt på nästa Rovdjur film som lovar att den här kommer att bli en helt annorlunda jaktupplevelse.

Vi träffas Amber Midthunders huvudkaraktär i denna första look, en Comanche-krigare som försöker bevisa att hon är jägare. När Naru är på jakt efter en enorm björn får Naru sitt pris ryckt ut under sig av ett osynligt odjur, som hon snart inser är den största jägaren i hela galaxen. Vi pratar såklart om skräckikonen som kallas Predator.

Dessa Comanche-krigare kanske jagar för att leva, men rovdjuret lever för att jaga. Vem kommer att vinna? Det får vi veta i sommar. Medan du väntar kan du titta på tjänstemannen Byte trailer nedan!

Jakten är tillbaka i sommar…

Från 20th Century Studios, återkomsten av Rovdjur franchise regisseras av Dan Trachtenberg (10 Cloverfield Lane), och den är placerad som en prequel till originalet som kommer att berätta historien om Predatorns första resa till vår planet. Amber Midthunder (“Legion”) spelar huvudrollen som en Comanche-kvinna som går emot könsnormer och -traditioner för att bli en krigare.

Utspelar sig i Comanche Nation för 300 år sedan, Byte är historien om en ung kvinna, Naru, en hård och mycket skicklig krigare. Hon har vuxit upp i skuggan av några av de mest legendariska jägarna som strövar omkring på Great Plains, så när faran hotar hennes läger ger hon sig ut för att skydda sitt folk. Bytet hon förföljer och slutligen konfronterar, visar sig vara ett högt utvecklat utomjordiskt rovdjur med en tekniskt avancerad arsenal, vilket resulterar i en ond och skrämmande uppgörelse mellan de två motståndarna.

Byte är regisserad av Dan Trachtenberg, skriven av Patrick Aison (“Jack Ryan”, “Treadstone”) och producerad av John Davis (“Jungle Cruise”, “The Predator”) och Jhane Myers (“Monsters of God”), med Lawrence Gordon (“Watchmen”), Marty Ewing ( “It: Chapter Two”), James E. Thomas, John C. Thomas och Marc Toberoff (“Fantasy Island”) som är verkställande producenter.

Filmskaparna var engagerade i att skapa en film som ger en korrekt skildring av Comanchen och som ger en nivå av äkthet som är sann för dess ursprungsbefolkningar. Myers, en hyllad filmskapare, Sundance Fellow och själv medlem av Comanche-nationen, är känd för sin uppmärksamhet och hängivenhet för filmer som omger Comanche- och Blackfeet-nationerna och hennes passion för att hedra arvet från de infödda samhällena. Som ett resultat har filmen en skådespelare som nästan helt består av Native och First Nations talang, inklusive Amber Midthunder (“The Ice Road”, “Roswell, New Mexico”), nykomling Dakota Beavers, Stormee Kipp (“Sooyii”), Michelle Trast (“Resan hem”), Julian Black Antilope (“Stam”).

Amber Midthunder som Naru i 20th Century Studios PREY, exklusivt på Hulu. Foto med tillstånd av 20th Century Studios. © 2022 20th Century Studios. Alla rättigheter förbehållna.

(LR): Cody Big Tobacco som Ania, Dakota Beavers som Taabe, Stormee Kipp som Wasape, Skye Pelletier som Tabu och Tymon Carter som Huupi i 20th Century Studios PREY, exklusivt på Hulu. Foto med tillstånd av 20th Century Studios. © 2022 20th Century Studios. Alla rättigheter förbehållna.

Harlan Kywayhat som Itsee i 20th Century Studios PREY, exklusivt på Hulu. Foto med tillstånd av 20th Century Studios. © 2022 20th Century Studios. Alla rättigheter förbehållna.

Dane DiLiegro som Predator i 20th Century Studios PREY, exklusivt på Hulu. Foto med tillstånd av 20th Century Studios. © 2022 20th Century Studios. Alla rättigheter förbehållna.

#Preytrailer #Predatorfranchisen #återvänder #med #helt #jakt #den #augusti

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *