Ryan Fitzpatrick berättar historien bakom sitt foto utan bar överkropp vid Bills slutspel

Ryan Fitzpatrick berättar historien bakom sitt foto utan bar överkropp vid Bills slutspel

Ryan Fitzpatrick avslöjade hur han uppmanades att ta av sig tröjan vid Buffalo Bills slutspelsmatch mot New England i januari på en podcast måndag.

Fitzpatrick, 39, diskuterade sin pensionering förra veckan efter 17 NFL-säsonger ESPN Adam Schefter Podcast, och hans kärlek till Buffalo var ett diskussionsämne.

Quarterbacken gick till wild-card-spelet den 15 januari på Highmark Stadium med sina två äldsta söner. Ett foto på en skäggig och bar överkropp blev viralt på sociala medier efter matchen.

“Jag går till Super Bowl de senaste fem, sex åren med mina två äldsta pojkar,” sa Fitzpatrick till Schefter på podcasten. “I år kände jag helt enkelt inte att jag skulle ut till LA. Bills hade en hemmaslutspelsmatch. Så det var som, “The Bills har en hemmaslutspelsmatch, låt oss göra det här till vår resa.”

“Vi flög upp den dagen, gick till matchen, och hela tiden från bilen genom parkeringen till matchen var mina pojkar som: “Vi tar av oss våra tröjor, pappa.” Jag tänkte “OK, det är negativt 3 ut, bara slappna av.” Det var efter den sjunde touchdownen. Det var en sådan fantastisk energi och känsla på den arenan, jag kände att det var dags. Jag och mina pojkar slängde av mig tröjorna.

Folk läser också…

“Jag höll ut kanske tre eller fyra minuter, och efter ungefär 10 minuter var jag tvungen att säga till mina pojkar att ta på sig kläderna igen eftersom förfrysningen snart skulle komma. Det var en fantastisk upplevelse och en att dela med mina pojkar som jag aldrig kommer att glömma.

“Jag vet inte om jag någonsin har känt mig som hemma på en stadion eller med en fanbas. Jag var i Buffalo i fyra år, men det är mitt folk. Jag känner att jag förstår dem, och de förstår mig. Det var ett av min karriärs stora nöjen att spela i Buffalo.”

Fitzpatrick spelade med nio NFL-lag. Han sammanställde ett karriärrekord på 59-87-1 som starter, inklusive 20-33 med Bills. Han passerade för 34 990 yards (32:a genom tiderna) och 223 touchdowns (36:a genom tiderna).

Här var några andra observationer från Fitzpatrick om hans pensionering:

• När jag säger upp det: ”Jag är bara så mycket tacksamhet för de möjligheter jag fick, och så mycket tacksamhet för de människor som trodde på mig. … Jag gav killar chanser att spela. Jag lutade mig inte bara tillbaka och försökte överleva. Jag försökte gå ut och trivas och spela utan rädsla.”

• Om hans favorit NFL QB: “Josh Allen är min favorit eftersom det ser enkelt ut. Han är så begåvad, han vet fortfarande inte hur bra han är. Han kommer bara att fortsätta att bli bättre. Det skadar inte heller att han spelar i Buffalo. Det skadar inte att han passar den staden till ett T, bara när det gäller hans uppförande.”

• På den våldsamma träffen han tog från London Fletcher i en seger över Washington 2011 som förbättrade Bills rekord till 5-2. (Buffalo förlorade nästa sju raka): “London sprack mitt bröstben och bröt sex av mina revben. Låg tyngdpunkt, hårt huvud. Det var mitt fel. Jag ringde fel skyddssamtal, killarna längst fram lyssnade på mig och jag blev bara beskjuten.”

Fitzpatrick listade också sina 12 mest minnesvärda spel. De var:

2005: Rams vs. Texans. Ned 21 poäng, samlade han Rams till en 33-27 OT-vinst.

2008: Bengals vs. Jaguars. Bengalerna vinner med 21-19. Hans första vinst i karriären som starter.

2010: Bills vs. Bengals. Bills vann med 49-31. “Första gången kände jag den där känslan av oövervinnerlighet. … Stevie Johnson gjorde “Why so serious?” det spelet.”

2011: Bills vs. Patriots. “Vi slog dem med 34-31. Det var då Tom Brady inte skakade min hand.”

2014: Texans vs Bills. “Det första och enda revanschspelet kändes som jag någonsin haft. Jag kände hur killarna i Houston samlade sig runt mig.” Texanerna vann med 23-17.

2014: Texans vs. Titans. Fitzpatrick kastade sex TD-passningar i en vinst med 45-21.

2015: Jets vs. Patriots: “Vi vann vår femte i rad och vi gick till 10-5. De vann lotten och valde att sparka igång till oss. Jag fick mitt handslag det spelet.”

2016: Jets vs Bills. Jets vann med 37-31. “Den första matchen på torsdagskvällen den säsongen. Inget kunde gå fel. Allt vi gjorde den matchen var perfekt.”

2017: Bucs mot Cardinals. Under 31-0, Bucs samlade sig och förlorade med 38-33.

2018: Bucs vs Saints. Bucs vann med 48-40. “En av de där matcherna där inget kunde gå fel. Det var början på tre matcher på 400 yards för att starta en säsong, något som aldrig hade gjorts för att starta en säsong av någon quarterback.”

2019: Dolphins vs. Patriots. Dolphins vann med 27-24 på sista drivet, och Pats behövde vinna för att säkra fördelen på hemmaplan.

2020: Dolphins vs. Raiders. Ned 2 med 19 sekunder kvar på sina egna 25, körde Dolphins till vinnande field goal i 26-25 seger.

.
#Ryan #Fitzpatrick #berättar #historien #bakom #sitt #foto #utan #bar #överkropp #vid #Bills #slutspel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *