WWE råa resultat, sammanfattning och betyg: Seth Rollins sänker Cody Rhodes med brutala attacker

WWE råa resultat, sammanfattning och betyg: Seth Rollins sänker Cody Rhodes med brutala attacker

En natt efter Hell in a Cell pay-per-view tog WWE Raw till Green Bay, Wisconsin. Det var en ganska laddad show när det gäller stora utvecklingar när uppbyggnaden av julis Money in the Bank-evenemang börjar.

Huvudartikeln som kommer ut från evenemanget är att Cody Rhodes avskrivs från tv efter en brutal attack från Seth Rollins. Rhodes drabbades av en legitim rivning av en bröstsena och måste opereras för att reparera skadan, så det var nödvändigt att sätta igång en historia för att låta honom vara ledig under en ospecificerad tid.

CBS Sports var med dig hela natten med sammanfattningar och höjdpunkter från all action från Resch Center i Green Bay, Wisconsin.

Seth Rollins blindsides skadade Cody Rhodes

Rhodes öppnade showen med en kampanj i ringen efter ett videopaket som täckte hans match med Rollins inuti Hell in a Cell. Rhodes klippte sedan en känslomässig reklam om hans kärlek till det han gör och hans vilja att ha brottats genom sin trasiga bröstsena vid evenemanget. Rhodes sa att han var “lite knäckt” men föreslog att han kanske skulle försöka återvända till ringen i tid till Money in the Bank. Rollins klippte sedan av Rhodes reklam och sa att även om han inte gillar Rhodes, så respekterar han honom och skakade till och med Rhodes hand innan han lämnade ringen, men inte innan han berättade för Rhodes att Dusty Rhodes skulle vara stolt över sin pojke.

Sedan, som en riktig klack, attackerade Rollins Rhodes bakifrån när Rhodes gick uppför infarten. Efter att ha slagit Rhodos med en slägga, slet Rollins av sin rivals tröja innan han stampade på hans skadade bröst. Rhodes erbjöds en bår baktill men vägrade och gick därifrån.

Det är lite lustigt att Rhodes erbjöds en bår efter att hans redan skadade bröstkorg attackerades och inte skulle ha någon inverkan på hans förmåga att gå. Men det är brottning för dig. WWE gjorde två bra vändningar på dagen med det här segmentet och The Judgment Day som våldsamt sparkade Edge ur sin grupp (se nedan). Det är ovanligt från WWE-författarens rum. Istället för att skicka Rhodes iväg för operation på en positiv ton, som de föreslog, lät de Rollins få lite fart som han kan använda eftersom WWE ser ut att hantera en mycket tunn övre ände av deras lista. För framgången för denna vinkel och Judgment Day-segmentet var detta ett ganska starkt avsnitt av Raw när det gäller ren storytelling. Betyg A-

Vad mer hände på WWE Raw?

  • 24/7 mästerskap – Dana Brooke (c) def. Becky Lynch via pinfall med en assist från Asuka. Lynch skrek på Reggie och Akira Tozawa före matchen och sa att hennes matcher inte längre skulle involvera yttre störningar. Detta ledde naturligtvis till att Asuka så småningom tog sig till ringside och höll Lynchs fot så att hon inte kunde sparka ur en Brooke-nål.
  • Riddle def. The Miz via pinfall med en RKO. Matchen kom ihop efter att paret bråkade när Riddle dök upp på Miz TV och Miz vägrade acceptera en match. Efter att Ciampa attackerade Riddle gick Miz snabbt med på matchen för att sedan förlora efter att Riddle tagit av honom smokingen som Miz hade på sig för att fira säsongsdebuten av hans dokusåpa.
  • The Street Profits def. Usos via räkna ut i en mästarutmanarmatch. Den långa matchen tog slut efter en serie dykningar till utsidan av båda lagen gjorde att Profits kunde slå Usos tillbaka in i ringen för segern.
  • Veer Mahan def. Dominik Mysterio via diskvalificering efter inblandning från Rey Mysterio. Mahan dominerade handlingen när Mysterio hade sett tillräckligt och blandade sig för att rädda sin son från ytterligare straff.
  • Finn Balor gick med i The Judgment Day innan gruppen slog på Edge. Balor sa att han pratade med Damian Priest efter sex-personers taggen på Hell in a Cell och såg ljuset. Priest höll med innan han sa att Edge lärde dem att avskaffa sina svagheter och begränsningar – och att deras största begränsning var Edge. Balor, Priest och Rhea Ripley attackerade sedan Edge brutalt och använde stolar, bord och stora rörelser för att förklara legenden.
  • Omos def. Cedric Alexander via pinfall efter en chokebomb bara sekunder in i matchen.
  • Hesekiel def. Otis via pinfall med ett krucifix. Efter matchen utmanade Ezekiel Owens till en revansch av deras match från Hell in a Cell. Owens höll med så länge Ezekiel erkände att han faktiskt är Elias, vilket Hesekiel gjorde. När Owens sa att revanschen var igång, sa Ezekiel att han tog en sida från Owens spelbok och berättade en lögn. Han är, sade han, Hesekiel, inte Elias.
  • Rhea Ripley def. Doudrop, Liv Morgan och Alexa Bliss via pinfall med Riptide på Doudrop. Med vinsten i huvudeventet får Ripley chansen på Bianca Belair och Raw dammästerskapet på Money in the Bank


#WWE #råa #resultat #sammanfattning #och #betyg #Seth #Rollins #sänker #Cody #Rhodes #med #brutala #attacker

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *