Det bisarra skådespelet av Michael B. Jordan och Lori Harvey's Split

Det bisarra skådespelet av Michael B. Jordan och Lori Harvey’s Split

Du kanske har hört den skådespelaren Michael B. Jordan och hudvårdsfantasten Lori Harvey är inte längre ett föremål. Paret, som hade dejtat i ett och ett halvt år, meddelat deras uppdelning i en exklusiv för människor via en “källa” (mest troligt en publicist) över helgen. Och från och med igår har Harvey gjort det raderade alla bevis på Bekännelse stjärna från hennes Instagram. Naturligtvis, Harveys styvfar, Steve Harveyockså vägt in.

Internet har gjort en hel måltid av dessa nyheter under de senaste dagarna. Medan människor artikeln avslöjade inte vem som startade uppbrottet, det omedelbara antagandet på sociala medier var att Jordan gjorde något dumt (dvs lurade), och Harvey dumpade snabbt sin röv. Det hjälpte inte att det officiella Chase Center Twitter-kontot har lagt upp en video av den 35-årige skådespelaren som satt vid en NBA-finalmatch på söndagen där han verkade, ja, inte nöjd.

Nu, tack vare en annan människor exklusiv, vi lär oss att Harvey ska ha sagt upp förhållandet efter att ha insett att hon och Jordan inte var “på samma sida” medan paret “gjorde planer för framtiden.” Oavsett om det var Jordans eller Harveys representant som lämnade denna information till pressen efter flera dagars Svart panter stjärnan blir hånad och stämplad som en skurk på sociala medier kan du bestämma. Oavsett vilket har avslöjandet att Harvey, en 25-årig kvinna, inte ville slå sig till ro med sin 35-åriga pojkvän, väckt en utströmning av sympati för Jordan på sociala medier från, ni gissade rätt, ett gäng män.

Tja, för det mesta. Igår skapade ett Twitter-konto som verkar drivas av en kvinna tråderbjuder män ett “tryggt utrymme” och ber dem att dela “en tid [they] gick offentligt efter ett uppbrott” och “var tvungen att kämpa mot tårarna hela tiden” – till synes som svar på klippet från Jordan vid basketmatchen. Uppmaningen fick tusentals svar, eftersom män mest berättade att de var tvungna att gå till jobbet eller en familjefest dagen efter att de fått sitt hjärta krossat, som om det var en ny upplevelse som bara händer män.

Vissa av historierna var faktiskt ganska roliga. Men det var knappast slutet på ett gäng slumpmässiga män som fattade en influencers beslut att lämna sin pojkvän om sig själva och framställa det som en varnande berättelse om kvinnor som är autonoma varelser.

Men det var knappast slutet på ett gäng slumpmässiga män som fattade en influencers beslut att lämna sin pojkvän om sig själva och framställa det som en varnande berättelse om kvinnor som är autonoma varelser.

I ett citat-tweet till en video som Jordan filmade av ett komplicerat akvariumdatum han planerade för Harvey förra alla hjärtans dag, en Twitter-användare dramatiskt skrev, “Män, Lori Harvey borde vara en läxa för er, om hon vill stanna så stannar hon. Om hon inte gör det spelar det ingen roll om du donerar alla dina organ och tappar ditt blod åt henne, hon kommer att lämna dig för att sakna organ och blod. Bryt inte ryggen, svettas inte.”

Bland en mängd fördömande kommentarer, en Twitter-användare på liknande sätt underförstådd Att den Svart panter skådespelare “flytta[d] berg” för Harvey. Annan skämtade att Jordan “inte visste” att Harvey “redan var gift med spelet.” Någon åberopade till och med reinkarnation för att förklara Harveys nya singelskap, tweeting, “Lori Harvey måste ha kommit till den här världen för att hämnas på alla män som gjorde henne fel i hennes tidigare liv. Det är allt. Det är [the] tweeta.”

Karakteriseringen av Harvey online som en guldgrävare (som om familjen Harvey har ont om pengar) eller en professionell flickvän i bästa fall är inte ny. När SKN-grundaren först kom i rampljuset 2017 var hon förlovad med den holländska fotbollsspelaren Memphis Depay, som hon skilde sig från 2018. Sedan dess har Harvey antingen dejtat eller setts på vad som verkade vara dejter med högprofilerade män som Diddys äldsta son Justin Combs, så småningom Diddy, Trey Songz, och Future. Det faktum att Harvey har kopplats till flera män och inte klär sig som en nunna – samtidigt som han är styvdotter till en man som berömt diskar ut konservativa dejtingråd till kvinnor – har skramlat åskådare på sociala medier av förvirrande, mestadels sexistiska skäl .

Michael B. Jordan och Lori Harvey deltar i Vanity Fair Oscar Party 2022 som arrangeras av Radhika Jones på Wallis Annenberg Center for Performing Arts den 27 mars 2022 i Beverly Hills, Kalifornien.

John Shearer/Getty

På det sättet har internet varit konstigt förmätet när hon skapade berättelser kring Harvey och hennes motiv för att dejta andra kända personer, något som hon varit fånig om tills helt nyligen. Till och med kvinnorna som applåderar hennes “jas” och projicerar en feministisk vinkel på hennes romantiska liv, gör oavsiktligt ett spektakel av en 25-åring vars vägran att bli bunden verkar hälsosam och, viktigast av allt, normal.

Du kan säga att Twitter gör Jordan ut som Sad Ben Affleck 2.0 eller spekulerar om hans roll i deras frikoppling är ett annat exempel på att allmänheten överskrider sina gränser med människor de inte känner, även om han aldrig kommer att uppleva bördan av att vara slampa -skäms eller låta folk smutskasta honom för att han inte har blivit bosatt med en kvinna medan han närmar sig 40-årsåldern.

Trots alla irriterande reaktioner på nätet är det konstigt nog en prestation att Jordan och Harvey lyckades göra allmänheten känslomässigt investerad i deras splittring efter att ha fått sitt förhållande till en början avskrivet som ett reklamtrick. Och jag är säker på, eftersom kändisar som ekonomiskt trivs med uppmärksamhet är svaret något bekräftande. Låt oss alla bara inte vara konstiga om en 25-årig kvinnas romantiska liv för en gångs skull.

.
#Det #bisarra #skådespelet #Michael #Jordan #och #Lori #Harveys #Split

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *