San Francisco 49ers har ändrat schemat för sitt obligatoriska minicamp, en gång planerat för tre dagar. Laget har valt att ställa in torsdagens träning, som var tänkt att vara den tredje och sista för veckan.

Tisdagen och onsdagen blev veckans enda träningar.

49ers har också valt att avbryta torsdagens mediatillgänglighet, så det är osannolikt att det kommer att rapporteras något väsentligt från lagets Santa Clara-anläggning under resten av veckan, med undantag för några flyttlistor eller kontrakt.

Torsdagens träning var från början planerad till 10:50. Det kan vara så att huvudtränaren Kyle Shanahan fastställt att hans spelare inte behöver den extra träningen. Veckans minicamp var ursprungligen planerad till nästa vecka, och teamet bestämde sig för att flytta upp det.

“Jag tror inte att vi kommer att behöva 12 [Phase 3 practices],” sade Shanahan på tisdagen, “så jag tyckte att det var mer vettigt att flytta upp minilägret, få hit alla. Vi får se hur den här veckan går och se vad vi tror att vi behöver i slutet av veckan.”