Batting Around: Vem blir nästa MLB-chef som får sparken?

Batting Around: Vem blir nästa MLB-chef som får sparken?

Vi är nu två månader in i 2022 års ordinarie säsong för MLB. Provstorlekarna är inte så små och fanbaser vinner och tappar hopp för varje dag som går. Som sagt, det finns fortfarande mycket — MYCKET — av säsong att spela, och många lag tävlar fortfarande om en plats i det nya 12-lagsformatet efter säsongen.

Under hela säsongen kommer CBS Sports MLB-experter att ge dig ett batting-around-rundbord varje vecka som bryter ner i stort sett vad som helst. De senaste nyheterna, en historisk fråga, tankar om basebollens framtid, alla möjliga saker. Förra veckan diskuterade vi den bästa catchern inom baseboll. Den här veckan ska vi diskutera potentiella chefsförändringar.

Vem blir nästa chef som får sparken?

RJ Andersson: Vi kommer snart att få reda på Dave Martinez öde med Nationals, eftersom klubben måste besluta om hans alternativ kring All-Star Break. Med tanke på att Lerners håller på att sälja laget skulle det inte förvåna mig om de behåller honom och låter nästa ägare installera sin egen individ vid rodret. Samtidigt är Nationals en rutten klubb, vad gäller vinster och förluster och vad gäller utförande, och det är de lagen som tenderar att göra förändringar. Dessutom kanske de skulle se att avböja det alternativet och bryta banden med Martinez som en slags tjänst för honom, på så sätt behöver han inte oroa sig för att gå in nästa säsong som en halt anka.

Dayn Perry: Sann, saklig, korrekt historia: Jag skickade in Joe Maddons namn som svar på denna fråga ungefär en timme före Änglar konserverade honom. Så istället går jag med Scott Servais. De Sjömän, som placerade sig för att tävla den här säsongen, har kanske varit MLB:s mest nedslående lag hittills under 2022. Det här är också Servais sjunde säsong på jobbet, och över den tiden har han en match över 0,500 när detta skrivs med noll framträdanden efter säsongen. Ja, han är nära GM Jerry Dipoto, men Dipoto kommer att vara i självbevarelsedrift mycket snart. Det betyder slutet för Servais.

Mike Axisa: Jag kan garantera Dayn. Han skickade in ett svar med Maddon precis innan änglarna konserverade honom, och han var tvungen att skicka in ett nytt svar. Det är vad han får för att inte skjuta upp.

Hur som helst, jag går med Mike Matheny. De Royals är fruktansvärda, värre än de borde vara efter att ha tillbringat de senaste fyra åren med att bygga om, och det är uppenbart att ägandet och frontkontoret är trötta, för att de sparkade tränaren Terry Bradshaw förra månaden. Alla anställs för att få sparken, och de här sakerna tenderar att gå uppför. Först går tränarna, sedan chefen, sedan generaldirektören. Jag tror att vi är klara med säsongsavskjutningar för i år, så Matheny kommer att gå efter säsongen, när hans kontrakt är slut. (Så tekniskt sett kommer han inte att få sparken. De två sidorna kommer “skiljas åt”, men vi vet vad som händer.)

Matt Snyder: Jag går med Don Mattingly. Kanske gav utmärkelsen Årets Manager och plats i slutspelet 2020 honom en tjänst, men låt oss vara verkliga: Marlins hade 10-4 i matcher med sju omgångar i en funky säsong med 60 matcher där de bara var två matcher över .500. Utöver det var hans bästa säsong 79-82 och det var hans första år. Då blev det 77 vinster på hans andra år. Marlins gick med 67-95 förra säsongen och ser ut att vara redo för ännu en ostridig säsong. Det här är hans sjunde år vid rodret och vi väntar fortfarande på en riktig genombrottssäsong, inte en flummig sådan. Koppla allt detta till att Mattingly är inne på det sista året av sin affär (det var ett ömsesidigt alternativ för 2022) och att Marlins GM Kim Ng säkert är redo att göra sin första chefsanställning. Allt står i linje med att Mattingly är mogen för en avfyring om Marlins går på en förlängd förlustserie. De startar en roadtrip på 10 matcher till Houston, Philadelphia och New York (Mets) Fredag.


#Batting #Vem #blir #nästa #MLBchef #som #får #sparken

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *