Ex-NFL-stjärnan Brian Mitchell släpper lös på Jack Del Rio den 6 januari "dammiga" kommentarer

Ex-NFL-stjärnan Brian Mitchell släpper lös på Jack Del Rio den 6 januari “dammiga” kommentarer

Ringeffekterna från Jack Del Rios kommentarer om upploppen i Capitol den 6 januari börjar visa sig i NFL-landskapet.

Efter att Washington Commanders defensiva samordnare avskedats attacken som en “damm-up” – att jämföra det med protesterna i Minneapolis efter att George Floyd dödades av poliser – före detta NFL-back Brian Mitchell, som spelade 10 säsonger med Washington, lades in i den mångårige tränaren under ett radioframträdande.

“Hör här, jag ser mycket som händer med det här laget just nu. Och det är här jag håller på att gå åt helvete. Och jag blir så trött på det”, sa Mitchell på 106.7 The Fan.

Specifikt var Mitchell inte förtjust över huvudtränaren Ron Riveras vägran att diskutera kommentarerna, som inträffade under en presskonferens på onsdagen.

“Vi har en tränare som vi sitter här uppe och vi försöker sätta på en piedestal eftersom han är den här disciplinären, och han har en jävla defensiv koordinator som ständigt petar den jävla björnen, okej?” sa Mitchell. “Jag bryr mig om [Rivera] få sin jäkla D-koordinator i kontroll innan någon slår honom i röv. Det är det jag bryr mig om. Jag bryr mig om att någon ska stoppa den här mannen från att ständigt peta på sin lilla rasbjörn med vad han gör. Det är det jag bryr mig om.

Brian Mitchell med Washington 1997
Getty bilder
Defensiv koordinator Jack Del Rio från Washington Football Team
Jack Del Rio med Washington
Getty bilder

“Vi måste förstå en sak: den här fotbollsgrejen är cool. Men det är mycket som händer med det fotbollslaget som inte är coolt, fortsatte Mitchell. “Och när du har Jack Del Rio, som ständigt känner “jag kan bara gå ut och säga vad fan jag vill säga” – varför? För att tränaren aldrig säger något till honom? Du har alla dessa frågor på gång med Washington Commanders just nu, och han försöker ständigt skapa vågor på grund av dumhet. Och du undrar varför det laget inte var disciplinerat förra året, för din jäkla ledare som leder ditt försvar är inte disciplinerad. Jag bryr mig om det.”

Del Rio gjorde sina ursprungliga kommentarer efter att ha svarat på en tweet från Norm Eisen om Capitol-upploppen. I svaret hävdade tränaren att “upploppens sommar” efter George Floyds mord “aldrig diskuteras”.

Del Rio tillfrågades om tweeten i en onsdagspressare, varefter han hade det ifrågavarande testa utbytet med en reporter.

“Vad frågade jag? En enkel fråga, sa Del Rio. “Varför tittar vi inte på dessa saker, om vi ska prata om [Jan. 6], varför undersöker vi inte dessa saker? För det är lite svårt för mig att säga, jag kan realistiskt titta på det, jag ser bilderna på TV, människors försörjning förstörs. Företagen bränns ner. Inga problem. Och så har vi en dust-up på Capitolium, ingenting brann ner. Och vi kommer att göra det till en stor affär.”

Del Rio bad senare om ursäkt och sa: “Jag gjorde kommentarer tidigare idag när jag hänvisade till attacken som ägde rum på USA:s Capitol den 6 januari 2021. Att hänvisa till den situationen som en dust-up var oansvarigt och försumligt och jag är ledsen.”

Han sa dock att han stod vid sina kommentarer “som fördömer våld i samhällen över hela landet.”

Mitchell, som spelade för Washington 1990-99, gjorde tre All-Pro-lag som medlem i franchisen, det första laget 1995 och det andra laget 1991 och 1994. Han är för närvarande värd för “BMitch och Finlay” på 106.7 The Fan .

.
#ExNFLstjärnan #Brian #Mitchell #släpper #lös #på #Jack #Del #Rio #den #januari #dammiga #kommentarer

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *