Summer Game Fest 2022: alla nyheter och trailers

Summer Game Fest 2022: alla nyheter och trailers

Summer Game Fest-värden Geoff Keighley varnade fansen att dämpa sina förväntningar inför dagens livestreamade evenemang, som startar flera dagar med demos och evenemang. Och faktiskt, showen hade inte många stora avslöjanden – särskilt eftersom ett av dess största tillkännagivanden, en Remake av PlayStation 5 Den sista av ossläckte precis innan föreställningen.

Men Summer Game Fest lyckades introducera ett par överraskningar och nytt spelande för det kommande årets stora titlar. Dessutom, av någon anledning, involverade mycket av det yttre rymden.

Om du inte fick med dig showen kan du se de största tillkännagivandena nedan.

En ny Aliens spelet kommer nästa år

Utomjording och Aliens spel, för att uttrycka det milt, variera i kvalitet. Och vi vet inte mycket om Aliens: Dark Descent, en nyligen tillkännagiven del i franchisen. (Det är förmodligen inte relaterat till Frictionals Amnesia: The Dark Descent.) Utvecklaren Tindalos Interactive beskriver det som ett truppbaserat actionspel där du befaller en grupp koloniala marinsoldater mot främlingsfientliga och en ny, okänd fiende. Spelet är planerat att släppas på nuvarande och nästa generations PlayStation- och Xbox-konsoler, plus PC, 2023.

Vi har redan sett en trailer för Callistoprotokolletett överlevnadsskräckspel gjort av Striking Distance Studios, vars medlemmar arbetade på originalet Dött utrymme. Men dagens händelse gav oss en närmare titt på spelet. Projektet verkar kanaliseras kraftigt Dead Space’s överlevnadsskräckstil, med skumma monster, ett plasmaskärarliknande vapen och hemska dödsanimationer för din karaktär. Som tidigare meddelats kommer spelet ut den 2 december.

En ny nivå från Call of Duty: Modern Warfare II

Call of Duty: Modern Warfare II är månader bort släpps den 28 oktober, och Summer Game Fest kastade lite mer ljus över vad vi kommer att hitta där, och visar en fullständig genomgång av en nivå. Videon visar spelare som går ombord på ett skepp för att neutralisera en missil och överleva en storm, vilket framhäver spelets vatten- och vindfysik.

Klassiskt plattformsspel Flashback kommer att få en uppföljare

Flashback hjälpte till att etablera den filmiska plattformsspelsgenren 1992, och 30 år efter lanseringen får den en uppföljare. Uppföljaren utvecklas av den franska studion Microids, och den kommer tydligen till nuvarande och nästa generations PlayStation- och Xbox-konsoler, Steam och Nintendo Switch vintern 2022. Det är allt vi vet! Du kan kolla in en teaser ovan för en känsla av atmosfären.

Ubiquitous spel röstskådespelare Troy Baker och Red Dead Redemption 2:s Roger Clark lånar ut sina röster till Fort Solis, ett nyligen annonserat spel från den oberoende studion Fallen Leaf. Baker beskriver Fort Solis som en “tight thriller” och “Dött utrymme möter Duncan Jones Måne,” och det är tydligen ett snabbt berättande spel som utspelar sig på en avlägsen gruvutpost på mars. Dess trailer säger att den kommer att släppas på Steam.

Robot skräckspel Rutin försenades med ett decennium, men det är tillbaka

Rutin dök upp för första gången hela vägen 2012 och lovade en läskig skräckatmosfär på ett rymdskepp befolkat av farliga robotar. Då var det trycks tillbaka år efter år som ett relativt oerfaret team försökte slutföra det. Nu har den fått en ny trailer, som visar att den kommer till PC, Xbox Series X och S, Xbox One och Xbox Game Pass vid ett okänt datum.

Frost Giant Studios grundades av tidigare Blizzard-utvecklare, inklusive veteraner från Star Craft och Warcraft strategiserie i realtid, och avslöjade just sin första titel: en sci-fi-plus-demons RTS som heter Stormgate. Stormgate är tänkt att “förbli trogen” mot den klassiska RTS-formeln. Men den är avsedd att vara mer tillgänglig och använda en gratis-att-spela-modell utan att inkludera mekanik för att betala för att vinna eller kryptotokens. Du kan se en kort trailer ovan.

Golfklubb: Wasteland utvecklaren Demagogs nya titel Högt vatten är ett “äventyrsstrategispel som utspelar sig i en värld härjad av extrema klimatförändringar”, enligt Keighley. På Game Fest fick vi en färgstark men ändå melankolisk trailer om karaktärer som navigerar i en översvämmad stad kallad Alphaville, och visar upp delar av spelets utforskning och turbaserade strider.

Marvel’s Midnight Suns kommer den 7 oktober

Firaxis Games’ Marvels midnattssolar var meddelade förra året på Gamescom, och nu har vi ett officiellt släppdatum: 7 oktober. Om du har glömt det är det ett taktiskt rollspel som utspelar sig i den “mörkare sidan av Marvel Universe”, och du kan se några nya bilder ovan.

Naughty Dogs stora nyheter läckte faktiskt före Summer Game Fest: det är det släpper en nyinspelning av Den sista av oss del I för PlayStation 5 den 2 september och en version för PC är under utveckling. Men det retade också ett nytt projekt: ett flerspelarfokuserat spel som ska vara lika stort som sina enspelartitlar och innehålla en historia som är “mycket unik” för spelet. Som Naughty Dog co-president Neil Druckmann beskriver ovan, började projektet som en The Last of Us Del II flerspelarläge. Sedan utökades det till sitt eget – ännu inte namngivna – spel. Ett stycke konceptkonst föreslår kommer att utspelas i ett postapokalyptiskt San Francisco, och det har “en helt ny rollfigur.” För nu är det ungefär allt vi vet, med fler nyheter som utlovas nästa år.

#Summer #Game #Fest #alla #nyheter #och #trailers

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *