Summer Game Fest Showcase 2022: Everything Announced, inklusive The Last of Us Remake för PS5 - IGN

Summer Game Fest Showcase 2022: Everything Announced, inklusive The Last of Us Remake för PS5 – IGN

Geoff Keighleys Summer Game Fest-showcase har äntligen kommit 2022 och det gav oss en glimt av framtiden för videospel. Från The Last of Us: Part 1 på PS5 till Aliens: Dark Descent till Marvel’s Midnight Suns, det visades massor av spel på årets show.

Denna sammanfattning kommer att samla alla de största tillkännagivandena, trailers och spelfilmer på plats så att du kan vara säker på att du inte missar någonting.

The Last of Us Remake Officially Revealed: Arriving in September för PS5, PC-version on the Way

Efter att ha läckt före showen har Naughty Dog officiellt meddelat att en nyinspelning av The Last of Us kommer att släppas på PS5 den 2 september 2022, med ny fiende AI baserad på The Last of Us Part 2, 60FPS-prestanda, nya stridsalternativ, och mer.

The Last of Us Multiplayer Game har en historia och är “lika stor” som andra stygga hundspel

Bildkredit: Naughty Dog, Sony

Vi har äntligen lärt oss mer om det efterlängtade fristående multiplayer-spelet som utspelar sig i The Last of Us-universum och har fått ett stycke konceptkonst som retar vad fansen kan förvänta sig av spelet. Spelet kommer att innehålla en “helt ny rollfigur” och ser ut att utspela sig, åtminstone delvis, i San Francisco.

Även om det är fantastiskt att lära sig mer om det här spelet, bekräftades det att vi inte kommer att lära oss mer om spelet förrän 2023.

Street Fighter 6 för att se återkomsten av svek

En ny gameplaytrailer för Street Fighter 6 har avslöjat att Guile kommer att återvända för det senaste inlägget i den legendariska fighting-serien. I den nya filmen ser vi Guile slåss mot Luke och Ryu i en uppdaterad version av Guiles flygbasscen.

Aliens: Dark Descent för att föra spelare ansikte mot ansikte med Xenomorphs Once More 2023

Ett helt nytt spel som utspelar sig i Alien-seriens universum kommer att anlända 2023. Vi lärde oss inte mycket om vad spelet var, men en filmisk trailer avslöjade tonen i vad spelare kan förvänta sig. Trailern slutar med att marinsoldater slåss mot Xenomorphs ur ett top-down-perspektiv, vilket kan antyda hur spelet kommer att se ut.

Första titt på The Last of Us HBO-seriens två huvudroller

Summer Game Fest delade vår första riktiga titt på Pedro Pascals Joel och Bella Ramseys Ellie från HBO:s The Last of Us-serie. Det avslöjades också att Joels röstskådespelare Troy Baker och Ellies röstskådespelare Ashley Johnson kommer att ha en roll i den kommande serien som är mer än en cameo.

Bildkredit: HBO, PlayStation

Bildkredit: HBO, PlayStation

Callisto-protokollet första utökade gameplay avslöjar mer av den skrämmande resan Spelaren kommer att fortsätta senare i år

Callisto-protokollet lovar att vara det ett av de läskigaste spelen någonsin, och de första utökade spelfilmerna bekräftar att det är på god väg att göra den mardrömmen till verklighet. I speldemon ser vi brutala dödsfall för inte bara fienderna utan även vår huvudperson. Det ser också ut att ha skjutbara lemmar som kommer att falla av a la Dead Space.

Callisto-protokollet släpps den 2 december 2022.

Löjtnant Simon “Ghost” Riley och sergeant John “Soap” Mctavish återvänder i den senaste gameplay-demon från Call of Duty: Modern Warfare 2:s kampanj. “Dark Water”-demon äger rum ombord på en båt som seglar genom en storm, och vi får glimtar av utomhus, mer öppet spel och tightare stridssituationer inomhus.

Även om de inte visades, kommer kapten John Price och sergeant Kyle “Gaz” Garrick också att vara en del av historien igen när Call of Duty: Modern Warfare 2 kommer den 27 oktober 2022.

Layers of Fears är en “Psychedelic Horror Chronicle” gjord i Unreal Engine 5

Bloober Team har bekräftat att de arbetar på Layers of Fears, en ny “psykedelisk skräckkrönika” gjord i Unreal Engine 5 som läggs upp som något av en remaster och en uppföljare som kommer att “bygga på grunden” till det ursprungliga Layers of Fear, Layers of Fear: Inheritance och Layers of Fear 2. Det kommer också att innehålla “en utökad handlingslinje och spelriktning.”

Marvel’s Midnight Suns Trailer avslöjar Spider-Man och releasedatum

En ny trailer för Marvel’s Midnight Sons har inte bara avslöjat att Spider-Man kommer att ansluta sig till deras lista, utan den bekräftade också att spelet i XCOM-stil kommer att släppas den 7 oktober 2022. Trailern innehöll också huvudskurken, Lilith, och korrupt versioner av Venom, Sabertooth, Scarlet Witch och Hulken.

IGN hade också chansen att kolla in Marvel’s Midnight Suns, och du kan läsa om våra tankar i vår första förhandsvisning.

Gotham Knights: Nightwing Gameplay-trailer

WB Games Montreal besökte Summer Game Fest för att dela en ny gameplay-video av Gotham Knights med Nightwing i huvudrollen.

Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder’s Revenge får ett releasedatum, Casey Jones som en spelbar karaktär och ett nytt sexspelarläge

TMNT: Shredder’s Revenge kommer officiellt att släppas den 16 juni 2022. Nyheten avslöjades i en ny trailer som också bekräftade Casey Jones som en spelbar karaktär och ett nytt sexspelarläge.

Saints Row: Boss Factory låter dig skapa en anpassad karaktär innan spelet kommer

Saints Row: Boss Factory är en ny app som låter spelare skapa och spara upp till sex karaktärsdesigner som sedan kan användas för hela Saints Row-spelet när det släpps den 23 augusti 2022.

Cuphead i The Delicious Last Course Gameplay Shows Of Chalice in Action

Den efterlängtade Cuphead i The Delicious Last Course är nästan här eftersom den kommer att släppas den 30 juni. Under Summer Game Fest-showcasen bjöds vi på en titt på gameplay från Delicious Last Course med den nya karaktären Chalice.

Den snygga kortbaserade skjutaren Neon White får ett släppdatum den 16 juni

Neon White, det snygga kortbaserade shooter/plattformsspelet, kommer att släppas den 16 juni 2022. Neon White, utvecklad av Donut County-skaparen Ben Esposito, kommer att finnas tillgänglig på både PC och Nintendo Switch.

Mänskligheten kommer till konsoler, ny DLC tillkännages

Förutom att bekräfta att Humankind, Amplitude Studios turbaserade strategispel, kommer till PS5, PS4, Xbox Series X/S och Xbox One den 4 november, fick vi också besked om dess nya DLC, Cultures of Latin America.

Flashback 2 är den efterlängtade uppföljaren till 1992 års Sci-Fi Platformer

Originalet Flashback släpptes 1992 och det ser ut att göra en återkomst vintern 2022 med Flashback 2. Originalet hade ett spel som liknar Prince of Persia and Another World, och vi borde inte behöva vänta för mycket längre på mer information om hur det kommer att spelas i år.

Witchfire gör en återkomst efter att ha blivit tillkännagiven vid 2017 års The Game Awards

Witchfire tillkännagavs först på The Game Awards 2017, men det har varit mest tyst sedan dess. Nu har vi fått en helt ny titt på first-person shooter-spelet och ett löfte om att det kommer in i Early Access inom en snar framtid.

Fort Solis spelar The Last of Us Troy Baker och Red Dead Redemption 2:s Roger Clark

Fort Solis är en sci-fi-thriller med The Last of Us’ Troy Baker (Joel Miller) och Red Dead Redemption 2:s Roger Clark (Arthur Morgan).

Rutin är ett skräckspel med en skrämmande skådespelare av robotar

Rutin tillkännagavs för nästan ett decennium sedan, men den tiden kanske inte har förberett oss för den skrämmande titten på spelet som ser ut som en blandning mellan Alien: Isolation och The Terminator.

Ex-Blizzard Devs tillkännager Stormgate, en ny Post-Apocalypse RTS

Frost Giant, en studio som består av ex-Blizzard-personal, har avslöjat sin nya post-apokalyps RTS, Stormgate. Medan vi bara såg en filmisk trailer, visade den en arkeolog som tillverkade en gammal sköld från artefakter innan hon oförskämt avbröts av en gigantisk demon. Som tur är kommer en mekanikklädd allierad in för att rädda dagen.

Stormgate kommer att ha en betaversion 2023, och den kommer att vara gratis att spela när den släpps.

Goat Simulator 3 tillkännagavs med en Dead Island 2 Parody Trailer

Innan du går och kollar finns det ingen Goat Simulator 2. Det hindrade dock inte Goat Simulator 3 från att tillkännages med en Dead Island 2 paroditrailer. Vi såg inget spel, men det ser ut att innehålla alla vilda upptåg från spelets favoritgetter igen.

Warhammer 40K: Darktide – Trailer för utökat spel

Warhammer 40K: Darktide fick en utökad gameplay-trailer på Summer Game Fest som visade upp mer av sci-fi-uppföljningen till Warhammer Vemintide.

Highwater Reveal Trailer visar en värld härjad av effekterna klimatförändringar

Highwater är ett kommande action-äventyrsspel som syftar till att låta spelare utforska en värld härjad av klimatförändringarnas effekter.

One Piece Odyssey-trailer avslöjar mer av Monkey D. Luffy och Crews nya äventyr

Trots att vi inte har så mycket spelande, fick vi en bra titt på det kommande One Piece Odyssey-spelet med Monkey D. Luffy i huvudrollen och många av favoriterna från animen.

Genshin Impact Developer HoYoverse visar upp Honkai: Star Rail och Zenless Zone Zero

De som inte kan få nog av Genshin Impact kommer att vara glada att veta att HoYoverse just har delat mer av Honkai: Star Rail och Zenless Zone Zero.

Nightingale får en längre gameplay titt på Summer Game Fest

Nightingale är ett kommande överlevnadsspel från Aaryn Flynn och Inflexion och Summer Game Fest gav fansen en utökad titt på spelet i aktion.

Få din första titt på 2.5D Indie Side-Scrolling Adventure Game American Arcadia

Se en ny version av en dystopisk framtid i amerikanska Arcadia.

Adam Bankhurst är en nyhetsskribent för IGN. Du kan följa honom på Twitter @AdamBankhurst och igen Rycka till.


#Summer #Game #Fest #Showcase #Announced #inklusive #Remake #för #PS5 #IGN

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *