The Last Of Us PS5/PC-remake bekräftad, släpps på PS5 i september

The Last Of Us PS5/PC-remake bekräftad, släpps på PS5 i september

The Last of Us-remaken är officiellt på gång. Efter en läcka tidigare under dagen kom Summer Game Fest Live med en bekräftelse på att The Last of Us Part 1 görs om för både PS5 och PC. Avslöjandet kom efter att en PlayStation Store-listning av spelet upptäcktes tidigt, komplett med en medföljande trailer. Som ryktet antydde är spelet planerat att släppas den 2 september för PS5 (och PC senare).

Spelet har “byggts från grunden för PlayStation 5”, och det kommer även att innehålla uppdaterad och förbättrad AI och 60fps-stöd, bland andra förbättringar. Det avslöjades också att The Last of Us, förutom en PlayStation 5-release, också kommer till PC, även om releasedatumet inte ingick i trailern. Utvecklare sa dock att den kommer till PC “kort” efter PS5-släppet. The Left Behind DLC ingår i The Last of Us-remaken, men inte multiplayer–Naughty Dog arbetar på ett fristående Last of Us multiplayer-spel, bekräftade det.

Nu spelas: The Last of Us Del 1 Remake Trailer | Sommarspelsfest 2022

“Vi har implementerat moderniserat spel, förbättrade kontroller och utökade tillgänglighetsalternativ i denna enspelarupplevelse för att låta ännu fler individer njuta av spelet,” sa Naughty Dog i en blogginlägg. “Effekter, utforskning och strid har alla förbättrats. Genom att utnyttja PS5:s kraftfulla hårdvara har vi också implementerat 3D-ljud, haptics och adaptiva triggers. Både återkommande fans och nya spelare kommer att ha möjlighet att uppleva både The Last of Us Part I och dess prequel-historia Left Behind på ett helt nytt sätt.”

Detta fortsätter PlayStations pågående trend att släppa några av sina största exklusiva titlar på PCvilket gör att en bredare publik kan uppleva dess berättelserika titlar.

The Last of Us 1 får en remake på PS5

Det finns flera utgåvor av spelet på väg, inklusive Standard Edition ($70), Digital Deluxe ($80) och Firefly Edition ($100). Digital Deluxe-utgåvan kommer med en “tidig upplåsning” av dessa föremål:

  • Ökad hantverkshastighet
  • Ökad läkningshastighet
  • 9 mm Uppgradering av omladdningshastighetsökning
  • Gevär Clip Kapacitet Öka uppgradering
  • Explosiva pilar Gameplay Modifier
  • Dither Punk Filter
  • Speedrun-läge
  • Sex vapenskinn: svart guld 9 mm pistol, silver filigran 9 mm pistol, gummitaktisk hagelgevär, skulpterad ek hagelgevär, Arctic White Bow, Carbon Black Bow
Remakens Digital Deluxe-utgåva innehåller allt detta innehåll
Remakens Digital Deluxe-utgåva innehåller allt detta innehåll

Firefly Edition, som endast kommer att finnas tillgänglig i USA till och med direct.playstation.cominkluderar de där tidiga upplåsningarna, ett Steelbook-fodral och The Last of Us: American Dreams-serier 1-4 med ny konst.

Dessutom kommer förbeställningar för alla versioner av The Last of Us-remake för PS5 med dessa föremål:

  • Bonustillägg för att uppgradera din kompetens
  • Bonusvapendelar för att uppgradera din arsenal
Firefly-utgåvan har ännu mer innehåll
Firefly-utgåvan har ännu mer innehåll

The Last of Us, som utspelar sig i ett postapokalyptiskt Amerika, följer en man vid namn Joel och hans hethuvade, dotterliknande följeslagare Ellie när de korsar landet på jakt efter ett botemedel mot det svamputbrott som ödelägger världen. Spelet möttes av kritiska beröm när det släpptes redan 2013, med GameSpots The Last of Us-recension som kallade det, “ett unikt äventyr som ser mänsklighetens undergång i ögonen och inte blinkar.”

Sony släppte en Last of Us Remastered version av spelet 2014. Några av Naughty Dogs andra kommande projekt inkluderar ovannämnda Last of Us flerspelarspel och något nytt från regissören Neil Druckmann.

För mer från Summer Game Fest Live, kolla in GameSpots sammanfattning av alla stora nyheter.

GameSpot kan få provision från detaljhandelserbjudanden.

Produkterna som diskuteras här har valts ut oberoende av våra redaktörer. GameSpot kan få en del av intäkterna om du köper något som visas på vår sida.

#PS5PCremake #bekräftad #släpps #på #PS5 #september

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *