Tristan står inför motreaktioner för att ha lämnat den 30:e festen Khloé kastade honom att sova med en kvinna som erbjöd honom en "födelsedagsöverraskning"

Tristan står inför motreaktioner för att ha lämnat den 30:e festen Khloé kastade honom att sova med en kvinna som erbjöd honom en “födelsedagsöverraskning”

“Hon höll en födelsedagsfest för dig och du menar att berätta för mig ATT SAMMA NATT låg du med en annan person???!!! VILD.”

Tristan Thompson står inför massor av motreaktioner online efter gårkvällens avsnitt av Kardashians visade äntligen upp systrarnas första reaktioner på hans chockerande faderskapsskandal tidigare i år.

Jerritt Clark / Getty Images för Remy Martin

Som ni säkert vet meddelade Tristan i januari att han skulle göra det välkomnade i hemlighet ett barn med personlig tränare Maralee Nichols medan han fortfarande var i ett förhållande med Khloé Kardashian.

Han förnekade först att han var pappan när Maralee stämde honom för flera barnbidrags- och graviditetsrelaterade utgifter i december, även om han noterade att enda möjliga datum för befruktning var på sin 30-årsdag i mars 2021 – samma natt som han och Khloé gick offentlig med sin återuppväckta romans.

Och efter att ha tagit ett DNA-test slutade Tristan med att erkänna att barnet, som heter Theo, faktiskt var hans. Det är fortfarande oklart om han är inblandad i barnets liv för närvarande, eftersom Maralee i februari hävdade att han inte hade “gjort något försök” för att träffa sin son och hade inte gett ”något ekonomiskt bistånd”.

Tillkännager nyheten om hans faderskap i januari, Tristan skrev på sin Instagram-berättelse: “Idag visar faderskapstestresultaten att jag fick ett barn med Maralee Nichols. Jag tar fullt ansvar för mina handlingar. Nu när faderskapet har fastställts ser jag fram emot att uppfostra vår son i godo. Jag ber uppriktigt om ursäkt till alla som jag har sårat eller gjort besviken under denna prövning både offentligt och privat.”

“Khloe, du förtjänar inte det här,” fortsatte han. “Du förtjänar inte den hjärtesorg och förnedring jag har orsakat dig. Du förtjänar inte det sätt som jag har behandlat dig genom åren. Mina handlingar har verkligen inte stämt överens med hur jag ser dig. Jag har den största respekt och kärlek till dig. Oavsett vad du tycker. Återigen, jag är så otroligt ledsen.”

Khloé – som delar 4-åriga dottern True med Tristan – hade splittrats med honom vid flera tillfällen efter flera av hans otrohetsskandaler sedan de började dejta 2016.

Men ungefär två år efter att de ökänt bröt upp när Tristan kysste Khloés dåvarande nära familjevän Jordyn Woods, meddelade realitystjärnan att de hade återförenats med den söta Instagram-hyllningen hon delade på hans 30-årsdag.

Phillip Faraone / Getty Images for Twenty

Khloé publicerade en serie bilder från den överdådiga festen som hon själv hade arrangerat Tristan och skrev en lång bildtext där hon bekänner sin kärlek och beundran för NBA-stjärnan den 13 mars.

“De som är ämnade att vara är de som går igenom allt som är designat för att slita isär dem och de kommer ut ännu starkare än de var tidigare”, skrev Khloé. “Tack för att du visade mig allt du sa att du skulle göra. För den pappa du är. För den bästa vän jag har i dig. Jag är tacksam att jag inte kan göra absolut ingenting med dig och det känns som allt.”

Men nu vet vi att just samma kväll som Khloé höll Tristan den enorma festen och gjorde deras återförening offentligt, flög han senare till Houston, där han sov med och impregnerade Maralee.

Och nu, Hulu realityserie Kardashians avslöjar Kar-Jenners råa reaktioner på skandalen, med gårdagens avsnitt som visar exakt hur systrarna Kim, Kourtney, Kylie och Khloé fick reda på det.

Och det visar sig att gruppen blev helt ovetande av nyheterna, med Kim ringer upp var och en av dem under ett träningspass klockan 6:30 för att ta itu med saken.

Paul Morigi / Getty Images

Kim pratar i telefon med sin mamma, Kris Jenner, och läser upp den juridiska deklarationen som lämnats in av Tristan, där han erkände att han låg med Maralee på sin 30-årsdag. Dokumenten var först släppte förra december.

Stefanie Keenan / Getty Images för Lorraine Schwar

“‘Jag, Tristan Thompson, träffade den här tjejen i Houston, jag sov med henne på min 30-årsdag,” läser Kim och tillägger att hon skickade ett meddelande till Tristan direkt och frågade om Khloé var medveten om allt.

Kim får sedan ett samtal från den yngsta av syskonen, Kylie Jenner, som är lika chockad över Tristan. “Du ljuger”, säger hon efter att Kim plockat upp, innan hon fortsätter att kalla NBA-spelaren “den värsta personen på planeten.”

Frazer Harrison / Getty Images

“Nej, jag ljuger inte. Och jag skakar för [Khloé]. Min själ dödar, dör för henne”, svarar Kim frenetiskt. Snart får de två sällskap av en annan av deras systrar, Kourtney Kardashian, som kallar ut Tristan för hans “oändliga svek” mot Khloé.

Katelyn Mulcahy / Getty Images

Under tiden fortsätter Kim att läsa Tristans juridiska deklaration, där han avslöjar att han faktiskt lämnade den 30:e festen som Khloé kastade honom att sova med Maralee i Houston. I själva verket noterar han att han fick höra att hon ville ge honom en “särskild födelsedagsöverraskning”, som han sa att han “förstod som sex.”

Nba Photos / NBAE via Getty Images

“Det står: ‘Framställaren [Maralee Nichols] initierade vårt [sexual contact] och har aldrig motsatt sig att ha sexuellt umgänge. Framställaren insisterade på att hon skulle träffa mig på mitt hotell och tillbringa natten. Hon ville ge mig en speciell födelsedagsöverraskning, som jag förstod betydde sex”, läser Kim.

Thearon W. Henderson / Getty Images

“‘När vi kom till mitt hotellrum hade vi omedelbart samlag.’ Det här är Tristan som pratar! Dessa är hans [words]”, fortsätter hon.

“Han ber om ett faderskapstest och erkänner att han hade sex med henne. Khloé fyllde 30 till honom! Så han åkte hem från 30-årsfesten, åkte till Houston för att leka på vägen – vi kan kolla hans schema – och sov sedan med den här tjejen”, tillägger hon.

Dimitrios Kambouris / WireImage,

“Jag har precis skickat det till honom och jag säger: “Känner Khloé till det här?”, säger Kim. “Khloé svarar inte, hon har ingen aning.”

Kourtney säger, “Om han inte åtminstone pratar med henne om det här innan det händer så är det bara galet.” Kylie svarar, “Det är bara galet i allmänhet.”

Maria Alejandra Cardona / AFP via Getty Images

Vi får vänta på nästa veckas avbetalning för Khloés fullständiga reaktion på de chockerande nyheterna, men när hon först ser Tristans deklaration säger hon i telefon till Kim: “Vad fan är det här?”

Föga överraskande, under timmarna sedan avsnittet sändes, har Tristan varit i centrum för motreaktioner online, med flera fans som kallar idrottaren ut för hans “hemska” handlingar.

Sarah Stier / Getty Images

“Tristan måste HATA Khloe!!! Hon höll en födelsedagsfest och du menar att berätta för mig ATT SAMMA NATT låg du med en annan person???!!! WILD”, skrev en Twitter-användare.

Tristan måste HATA Khloe!!! Hon höll en födelsedagsfest och du menar att berätta för mig ATT SAMMA NATT låg du med en annan person???!!! WILD 🤯#TheKardashians


Twitter: @ayah_iv

“Tristan, vilken hemsk människa!!! Efter att Khloe höll en fest för honom och han fuskar på SAMMA kväll???” lagt till en annan.

Tristan, vilken hemsk människa!!! Efter att Khloe höll en fest för honom och han fuskar på SAMMA kväll??? 🤢🤮 #TheKardashians


Twitter: @debra_madibana

“Så Khloe slänger Tristan en 30-årsdag, sedan går han och på sin födelsedag går han och gör en annan kvinna gravid. Khloe förtjänar bättre”, skrev en person.

Så Khloe ger Tristan en 30-årsdag, sedan lämnar han & till sin födelsedag går han och gör en annan kvinna gravid. Khloe förtjänar bättre. Snälla någon släng förloraren i papperskorgen. Må karma bita honom i rumpan tiofaldigt #TheKardashians


Twitter: @mila_too

Samtidigt populära Instagram-sidan TheShadeRoom delade det chockerande klippet från avsnittet, som möttes av ytterligare en flod av kommentarer som fördömde Tristan.

George Pimentel / Getty Images

“Svek utan slut är precis vad det är. Get Out Khloe,” skrev en användare.

“Kylie ‘det är bara galet i allmänhet’. Talar fakta”, tillade en annan.

Du kan se det senaste avsnittet av Kardashians nu på Hulu eller Disney+ internationellt. Nästa avsnitt, som är säsongsavslutningen, släpps den 15 juni.


#Tristan #står #inför #motreaktioner #för #att #lämnat #den #30e #festen #Khloé #kastade #honom #att #sova #med #kvinna #som #erbjöd #honom #födelsedagsöverraskning

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *