Britney Spears bär elegant Versace-klänning för att gifta sig med Sam Asghari

Britney Spears bär elegant Versace-klänning för att gifta sig med Sam Asghari

Skriven av Leah Dolan, CNN

Britney Spears bar en elegant anpassad Versace-klänning för att gifta sig med den personliga tränaren och modellen Sam Asghari på en intim bröllopsceremoni utanför Los Angeles på torsdag.

Popprinsessan kompletterade sin outfit med en dramatisk satinkantad slöja och vit choker när hon knöt knuten i sitt hem i Thousand Oaks, Kalifornien.

Efter månader av spekulationer om vem som skulle designa Spears klänning, ska sångaren ha släppt in ett sedan raderat Instagram-inlägg förra året att “Versace gör min klänning när vi pratar.” Varumärkets kreativa chef, Donatella Versace, bekräftade hennes engagemang på fredagen och avslöjade på sociala medier att hennes etikett också hade designat Asgharis smoking.

Spears klänning var specialdesignad av Versace. Kreditera: Kevin Ostajewski/Shutterstock

Lägger upp en bild på det nygifta paret till Instagram, den italienska designern skrev att Spears hade “en mycket speciell plats i mitt hjärta”.

“Att designa Britney och Sams bröllopskläder kom naturligt för mig”, skrev hon i den medföljande bildtexten. “En enorm mängd kärlek hälldes i varje detalj. Tillsammans med vår Atelier skapade vi en klänning och smoking som utstrålar elegans och glamour. De ser helt perfekta ut tillsammans!”

Versace gick med på en högprofilerad gästlista som inkluderade Lady Gaga, Madonna och Selena Gomez.

Med sin klassiska siluett och tre meter långa (10-fots) tåg, hade designen en nedsänkt halsringning och lockade, off-the-shoulder ärmar. Klänningens passformade livstycke var veckad framtill, medan kjolen delade sig i en djup V-formad benslits.

Paret gifte sig vid en intim ceremoni i Thousand Oaks, Kalifornien.

Paret gifte sig vid en intim ceremoni i Thousand Oaks, Kalifornien. Kreditera: Kevin Ostajewski/Shutterstock

En representant för Versace berättade för CNN att Spears också bar tyllhandskar prydda med pärlor och ett par vita satinpumpar. Klänningen tog modehusets skräddare över 700 timmar att producera.

Spjut försedda med diamanter till ett värde av 62 karat i form av ett tennishalsband, tennisarmband och örhängen, enligt Vogue. Hennes brudsmink var ett verk av de brittiska makeupartisterna Charlotte och Sofia Tilbury, där den förstnämnda berättade för modemagasinet att hon var “glad och hedrad” över att arbeta med Spears på hennes bröllopslook.

Enligt Vogue blev det tre outfitbyten under hela kvällen. Spears dök senare upp i en röd miniklänning, en svart miniklänning och en tvåfärgad outfit – alla designades av Versace.

Asghari, som träffade Spears på inspelningen av hennes “Slumber Party”-musikvideo 2016, bar under tiden en svart ullsmoking till ceremonin. Hans suava Versace-jacka hade sidensatängdetaljer och parades med en vit skjorta, svarta loafers och svart sidenfluga.

Versace har släppt skisser av sina anpassade mönster.

Versace har släppt skisser av sina anpassade mönster. Kreditera: Versace

Spears bröllopsklänning hade vissa likheter med den hon bar när hon gifte sig med Kevin Federline 2004. Den dagen valde hon en klassisk, axelbandslös satinbröllopsklänning av den filippinska amerikanska brudklänningsdesignern Monique Lhuillier, och bytte senare till en vit mini-spets. klänning med hög hals och öppen rygg.

När hon pratade med CNN förra året sa Lhuillier att hon var given bara tre veckor att designa och producera bröllops- och mottagningsklänningarna, samt klänningar till hela bröllopsfesten. “(Jag sa till dem) ‘OK, vi ska få det gjort. Oroa dig inte'”, mindes hon, “men inuti höll jag på att dö.”
Spears första make, Jason Alexander (som hon var gift med i bara 55 timmar innan föreningen upphävdes 2014), försökte krascha stjärnans bröllop i torsdags. Han var arresterad och åtalad för intrång och brott, uppger polisen.
Bröllopet kommer nästan sju månader efter att Spears vunnit en domstolsstrid mot hennes långvariga konservatorskap, ett bindande juridiskt avtal som hon sa förbjöd henne att gifta sig eller skaffa barn. I april, hon och Asghari meddelat att de väntade barn.

.
#Britney #Spears #bär #elegant #Versaceklänning #för #att #gifta #sig #med #Sam #Asghari

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *