Fem enastående spel från IGN:s Summer Of Games Showcase

Fem enastående spel från IGN:s Summer Of Games Showcase

I eftermiddag, IGN satte upp sin nu årliga Summer of Games-presentation, som innehöll ett överflöd av speltrailers som täcker alla genrer och smaker. Medredaktören Wesley LeBlanc och jag tittade på programmet tillsammans och valde ut en handfull titlar som vi ser fram emot att se fler av i framtiden. Nu kommer den här listan inte att innehålla de stora hits av showen som Gungrave GOREDNF Duell, The Walking Dead, eller den senaste Aliens: Fireteam Elite-expansionen, men istället framhäver några spel som du kanske inte redan känner till. Kolla in dessa snygga indietitlar som kommer till en spelmaskin nära dig:

Den siste arbetaren

The Last Worker fick en ny trailer under IGN:s Expo-ström idag, som visar upp mer av spelets spännande röstbesättning. På tal om röstbesättningen, dagens trailer visade några stora talanger: Jason Isaacs (Lucious Malfoy i Harry Potter filmer), Zelda Williams (Robin Williams dotter!), Tommie Earl Jenkins (Die-Hardman i Death Stranding), Clare-Hope Ashitey (Master of None), Ólafur Darri Ólafsson och David Hewlett. När det gäller vad man kan förvänta sig beskriver utvecklaren Oiffy spelet så här i dagens trailerbeskrivning:

“Protagonisten Kurt behöver en viss typ av paus men kan bara inte hitta någon i den här trailern av The Last Worker. Detta narrativa äventyr utforskar vad som händer när människor ersätts av robotar på ett fraktlager i en kapitalistisk miljö i slutskedet.”

The Last Worker kommer till PlayStation 5, Xbox Series X/S, Switch och PC (samt ospecificerade VR-plattformar) någon gång i år.

Rötter av Pacha

Roots of Pacha tillkännagavs förra året, men dagens trailer gav oss en ny titt på det vackra Stardew Valley-liknande jordbruksspelet. Den innehåller också mer av spelets extremt catchy musik. Och för att sammanfalla med det fick vi en titt på minispelet musikrytm i Roots of Pacha. Soda Dens senaste har en Steam-demo som du kan spela just nu, och om du använder koden “Smiley” får du en exklusiv katthatt att använda i den.

Så här beskrivs Roots of Pacha i IGN-trailern som släpptes idag:

“Roots of Pacha låter dig bygga, skörda grödor, bli vän med djur och hjälpa till att växa din by i enspelar- eller samarbetsläge. Den här trailern för Roots of Pacha-spelet visar upp några nya element som du kan uppleva när du spelar.”

Skepp av dårar

En ny trailer för Ship of Fools släpptes idag och avslöjar att Fika Productions skeppsfarande roguelike kommer till konsoler. Dessutom kommer detta färgglada och kaotiska spel att innehålla både online och co-op co-op. Den nya trailern avslöjar också en annan titt på det frenetiska spelandet samt dess många butiker i spelet att besöka och kartan vi kommer att använda för att navigera i dessa farliga vatten. Ship of Fools kommer till PlayStation 5, Xbox Series X/S, Switch och PC någon gång i år.

Under Oresa

Från huvudet på Broken Spear Inc. kommer Beneath Oresa, en ny däcksbyggande roguelike som sätter spelare på ett äventyr i tunnlarna under staden Oresa. Varje karaktär du tar in i tunnlarna har olika förmåner att använda för att försöka överleva den fuktiga och farliga underjorden. Den nya trailern som presenterades i dagens IGN-showcase avslöjade en ny chef, en köttig, imponerande massa av ett monster med ett provisoriskt spjut i handen, och laddade mot spelarkaraktären från mörkret. Under Oresa ser vacker och spännande ut. Om du också är intresserad av att kolla in det innan det oklara släppdatumet 2022 finns det en demo att kolla in just nu på Steam.

SacriFire

Denna JRPG från utvecklarna på Pixelated Milk är inte bara rolig att titta på, utan det ser ut som att det kan bli en fantastisk återgång till klassiska rollspelsäventyr. SacriFire, som pseudohärmar HD-2D-stilen Square Enix har använt de senaste åren, har den där coola retro-looken från skolan som vi älskar att se. Den kombinerar både realtidselement i strid med traditionella turbaserade åtgärder för att skapa vad vi hoppas är spännande och strategiskt spel. För närvarande har SacriFire inget fastställt releasedatum, men det förväntas landa på PC i år.


Vad väckte ditt intresse från IGN Summer of Games-showcase i år? Låt oss veta i kommentarerna nedan!

#Fem #enastående #spel #från #IGNs #Summer #Games #Showcase

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *