God Of War Ragnarok släppdatum planerat till november - Rapport

God Of War Ragnarok släppdatum planerat till november – Rapport

Sony kommer verkligen att ha ett av sina kommande kommande spel ute innan årets slut, eftersom God of War: Ragnarok enligt uppgift kommer att släppas i november. Det är enligt Bloomberg, vilket noterar potentialen för att spelet fortfarande är försenat. Tidigare spekulationer har föreslagit att PS4- och PS5-spelen skulle skjutas tillbaka till 2023, men för nu väntas Ragnarok komma i höst.

Bloomberg uppgav att Raganroks officiella releasedatum borde tillkännages före slutet av juni, men ingenting är hugget i sten ännu, och det är möjligt att datumet fortfarande kan ändras efter november. Det var tydligen tänkt att släppas i september vid ett tillfälle, bara för att sedan skjutas till det nya novemberfönstret.

Nu spelas: God of War Ragnarok | Playstation Showcase 2021

I maj, Ragnarok betygsattes för release i Korea, vilket tyder på att spelet skulle komma ut inom en relativt nära framtid. Sony har dock ännu inte officiellt meddelat Ragnaroks releasedatum, så all denna information bör tas med en nypa salt tills vidare.

God of War: Ragnarok skulle ursprungligen lanseras 2021, men Kratos-skådespelaren Christopher Judge drabbades av en skada som försenade produktionen. PS4- och PS5-spelen kommer att möta lite mindre konkurrens i år i förstapartsloppet, som Microsoft och Bethesdas Starfield har försenats till 2023.

Vissa människor fortsätter att tro att Ragnarok kommer att försenas till 2023, men spelets animationsregissör sa tidigare i år att Ragnarok följer schemat för lansering 2022. Utvecklaren Cory Barlog gav en uppdatering om Raganrok tidigare i år och sa att alla i teamet är det “heads-down, hårt på jobbet” på projektet.

“Vi är perfektionister”, sa Barlog och tillade att han hoppas kunna dela med sig av fler uppdateringar och insikter om Ragnarok så snart som möjligt. “Vi vill inte hålla tillbaka något av det här. Så snälla, håll hårt – vet att något coolt kommer.”

För mer, kolla in GameSpots sammanfattning av allt vi vet om God of War Ragnarokvilken är sista inlägget i den nordiska sagan om krigsguden.

I andra nyheter meddelade Sony nyligen det 2018 års God of War flyttade 971 000 enheter och tjänade 26,2 miljoner dollar i intäkter på PC i mars 2022. För mer, kolla in vad vi hoppas få se från PlayStation på Not-E3 i år.

GameSpot kan få provision från detaljhandelserbjudanden.

Produkterna som diskuteras här har valts ut oberoende av våra redaktörer. GameSpot kan få en del av intäkterna om du köper något som visas på vår sida.

#God #War #Ragnarok #släppdatum #planerat #november #Rapport

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *