Se upp, Mets: Braves' streak når 8

Se upp, Mets: Braves’ streak når 8

ATLANTA — Vilken skillnad en vecka gör. Åtta dagar efter att ha kallat till ett sällsynt lagmöte, finner Braves-tränaren Brian Snitker att hans lag går igenom en segerserie som nådde åtta matcher med en 3-1 vinst över Piraterna på torsdagskvällen på Truist Park.

Max Fried undkom flera hot under sex innings och Adam Duvall utlöste den tidiga offensiva produktionen som ledde Braves till sin längsta segerserie sedan de vann nio raka matcher från 13-22 augusti 2021. De försvarande World Series-mästarna var fyra matcher under 0,500 (23-27) när denna åtta-matcher streak började.

“Du kommer att behöva klara stormar,” sa Snitker. ”Du får sträckor under loppet av sex månader där det inte finns något du kan göra. Du måste bära den. Och när du gör det, finns det oftast något bra på andra sidan av det.”

Ett år efter att ha vunnit World Series trots att de inte hade något vinstrekord förrän i augusti, fick Braves aldrig panik när de kämpade sig igenom säsongens första två månader. Men med ett starkt Mets-lag i toppen av National League East, insåg Atlanta att vinna en femte raka divisionstitel kan bero på att vända saker och ting inom denna vänskapliga del av sitt schema.

Denna segerserie har bestått av en vinst mot D-backarna, fyra mot Rockies, två mot A:en och en mot Piraterna. Genom att vinna dessa matcher var de “förmenta att vinna”, Braves har vunnit fyra matcher på Mets och sitter nu bara 6 1/2 matcher från förstaplatsen i NL East.

“Vi kände definitivt inte att vi spelade upp till de standarder vi håller för oss själva,” sa Duvall. “Av vilken anledning som helst kunde vi inte komma på den rullen. Det är bra att ibland samla alla och se till att vi är på samma sida, bara för att fokusera lite och se till att målet nr 1 i slutet av dagen är att vinna matchen.”

Ett par timmar innan denna segerserie började med en vinst den 1 juni i Arizona, samlade Snitker sina spelare i klubbhuset och betonade behovet av att återfå fokus. Mindre än 24 timmar tidigare hade hans lag gjort flera baserunning-misstag, kastat till fel baser och slösat bort en bekväm ledning mot D-backarna.

“Vi spelade hårt och gjorde allt det där, tåget gick precis av spåret lite,” sa Snitker.

Ett enkelt sätt för ett lag att rätta till sig är genom den typ av pitching som Braves har visat samtidigt som de tillåter två runs eller färre i sex av sina senaste åtta matcher. Bullpen har fortsatt att vara en styrka, och rotationen har letts av Fried och Kyle Wright, som har stärkt sina respektive All-Star-cv under den senaste veckan.

Fried begränsade Pirates till en run under sex innings, men han var inte i närheten av att vara lika dominant som han var i fredags, när han bara tillät två träffar över åtta poänglösa innings på Coors Field. Men vänstern använde sitt fantastiska pickoff-drag för att komma ur problem i den första inningen och begränsade skador samtidigt som han tillät minst två träffar i fyra av de första fem inningen.

Fried har producerat en ERA på 2,21 på de 11 starter han har gjort sedan han snubblade på invigningsdagen. När det gäller Duvall, varade hans kamp efter en säsong med 38 homer mycket längre. Ytterveteranen gick in i juni och slog .190 med en .526 OPS. Han har slagit .320 med tre dubblar, en trippel, två homers och 1.080 OPS på de sju matcher han har spelat den här månaden.

“Jag vet inte om det nödvändigtvis är bra, men jag har lärt mig att hantera några svåra fläckar,” sa Duvall. “Jag känner att jag har varit på vissa platser som inte nödvändigtvis är idealiska.”

Där Braves stod för lite mer än en vecka sedan var verkligen inte idealiskt. Men saker och ting har sett mycket annorlunda ut nu när en kraftfull och djup lineup har börjat ta form.

Ronald Acuña Jr. (1.205), William Contreras (1.102), Duvall (1.080) och Austin Riley (1.054) har alla producerat ett fyrsiffrigt OPS denna månad med minst 20 slagträn.

Med den här framgången har Braves återfått en del av det självförtroende som hjälpte dem att ta sig igenom en vändning som pekade dem mot en World Series-titel.

“Det är att vänta på att något ska gå rätt istället för att vänta på att något ska gå fel,” sa Snitker. “Det är skillnaden. Du kan aldrig förklara det i den här saken, hur eller varför.”

.
#upp #Mets #Braves #streak #når

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *