Belmont Stakes 2022 förutsägelser, bästa spel: Expertval för vinst, plats, show, exacta, trifecta, superfecta

Belmont Stakes 2022 förutsägelser, bästa spel: Expertval för vinst, plats, show, exacta, trifecta, superfecta

Det finns ingen Triple Crown på spel, men det finns fortfarande massor av spänning inför 2022 Belmont Stakes på lördag. Rich Strike återvänder till banan efter att ha vunnit Kentucky Derby som ett 80-1 långskott. Det unga fullblodet gick förbi Preakness Stakes eftersom hans tränare ville hålla honom på ett schema med fyra till sex veckors paus mellan loppen. Även om Rich Strike inte tävlar om en Triple Crown, kommer han att få mycket uppmärksamhet på Belmont Stakes 2022. Rich Strike är 7-2 i 2022 Belmont Stakes odds. Peter Pan Stakes-vinnaren We the People (2-1) och Wood Memorial-vinnaren Mo Donegal (5-2) är också bland favoriterna i Belmont race 2022, medan Golden Glider och Skippylongstockings rundar av 2022 års Belmont Stakes-fält som 20-1 longshots. Posttid för Belmont 2022 är 18:44 ET på lördag. Med så mycket att tänka på när du gör dina Belmont Stakes-val 2022, lite experthjälp kan räcka långt.

Belmont Stakes 2022 kommer att vara loppets 154:e körning och 111:e gången som det äger rum i Belmont Park. Belmont är den äldsta och längsta av Triple Crown-tävlingarna, hittade sitt hem i Belmont Park 1905 och kördes på en 1 1/2 mils bana sedan 1926. Belmont Stakes kallas också “The Test of Champions” ” eftersom fältet är mycket mindre än de tidigare två Triple Crown-loppen och bara de bästa fullbloden för säsongen tävlar. Jim McLaughlin och Eddie Arcaro är de vinnande jockeyerna i Belmont Stakes historia, som var och en vann sex lopp. James G. Rowe Sr. är den vinnande tränaren med åtta Belmont Stakes-segrar från 1883 till 1913.

Med tanke på all historia finns det en metod för att välja vilka hästar man ska fokusera på för exakta, trifecta och superfecta-spel i en Belmont Stakes som denna, och SportsLine-experten Jody Demling vet vad det är. Han kan hjälpa dig gör de bästa möjliga valen från Belmont Stakes 2022.

En deltagare i hästkapplöpningsvärlden som har skrivit om, pratat om och satsat på lopp i flera år, Demling går in i Belmont Stakes 2022 efter att ha spikat vinnaren av detta lopp tre av de senaste fyra åren. Han slog precisa, trifecta och superfecta i förra årets Belmont Stakes med Essential Quality. För två år sedan sa Demling att Tiz the Law helt klart var klassen i fältet, och Barclay Taggs häst drog ifrån för en övertygande 3 3/4-längdsseger. 2018 var han över hela Justify, jockeyn Mike Smith och tränaren Bob Baffert för att göra hästkapplöpningshistoria på Belmont Park. Resultatet: Justify blev bara den 13:e Triple Crown-vinnaren någonsin, och alla som följde Demlings ledning tjänade också in.

Han kommer från en stor uppvärmning 2020: Vid ett tillfälle valde han ut vinnarna av sex raka lopp: Saudi Cup, Gotham Stakes, Rebel Stakes, Louisiana Derby, Florida Derby och Belmont Stakes.

Demling är som bäst i de största hästkapplöpningarna i världen. Han har slagit 10 av de senaste 14 Derby-Oaks-dubblarna på Churchill Downs. Det betyder att han hade en biljett med vinnarna av båda loppen alla utom fyra gånger under de senaste 14 åren. Han har också kallats nio av de senaste 18 Preakness-vinnarna, och han har stor förståelse för när Kentucky Derby-vinnaren var redo för seger eller en massiv upprörd, och spikade årets Preakness-trifecta. Alla som har följt honom är uppe enorma. Nu delar han med sig av alla sina 2022 Belmont Stakes-spel här.

Top 2022 Belmont Stakes expertval

Här är en uppdatering om dessa typer av vad från SportsLines Jody Demling:

Belmont Stakes Exacta: Välj första och andra plats i rätt ordning. En exakta $2 gav tillbaka $15,00 vid 2021 års Belmont Stakes med Essential Quality och Hot Rod Charlie.

Belmont Stakes Trifecta: Välj första, andra och tredje plats i rätt ordning. En trifecta på 1 $ gav 21,70 $ på Belmont Stakes 2021 med Essential Quality, Hot Rod Charlie och Rombauer.

Belmont Stakes Superfecta: Välj första, andra, tredje och fjärde plats i rätt ordning. En superfecta på $1 gav kolossala $60,70 på Belmont Stakes 2021 med Essential Quality, Hot Rod Charlie, Rombauer och Known Agenda.

Även om Demling inte har några tvivel om favoritstatusen för We the People (2-1) och Mo Donegal (5-2), planerar han att också ha biljetter med Creative Minister (6-1) och Nest (8-1). som en tvåsiffrig underdog som verkligen kunde krydda utbetalningarna. Du kan se hans val här.

Hur man gör 2022 Belmont Stakes satsningar

Demling har specifika rekommendationer för satsningar på exakta, trifecta och superfecta så att du kan täcka alla dina baser på Belmont Stakes 2022. Han delar dem på SportsLine.

Så vilka hästar tar du? Och i vilka kombinationer? Besök SportsLine för att få Demlings val för exakta, trifecta och superfecta-spel för 2022 års Belmont Stakes.

2022 Belmont Stakes odds, fält, utmanare


#Belmont #Stakes #förutsägelser #bästa #spel #Expertval #för #vinst #plats #show #exacta #trifecta #superfecta

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *