Concacaf Nations League: USA vs. Grenada - Uppställning, schema och TV-kanaler

Concacaf Nations League: USA vs. Grenada – Uppställning, schema och TV-kanaler

UPPHANDLINGSANMÄRKNINGAR
USMNT vs. Grenada
2022-23 Concacaf Nations League gruppspelsmatch nr 1
10 juni 2022
Q2 Stadium; Austin, Texas
Täckning före spelet: 21:30 ET på ESPN+, UniMás, TUDN
Kickoff: 22:00 ET på ESPN+, UniMás, TUDN
Sociala medier: @USMNT på Twitter och Instagram; amerikansk fotboll på Facebook den amerikanska fotbollsappen

Kvällens USMNT Starting XI vs. Grenada: 1-Matt Turner, 5-Antonee Robinson, 7-Paul Arriola, 8-Weston McKennie (kapt.), 9-Jesús Ferreira, 13-Jordan Morris, 14-Luca de la Torre, 15-Aaron Long, 20-Cameron Carter -Vickers, 22-Reggie Cannon, 23-Kellyn Acosta

Ersättare: 12-Sean Johnson, 18-Ethan Horvath, 2-DeAndre Yedlin, 3-Walker Zimmerman, 4-Joe Scally, 6-Yunus Musah, 10-Cristian Roldan, 11-Brenden Aaronson, 16-George Bello, 17-Malik Tillman, 19-Haji Wright, 21-Tim Weah

SPELANMÄRKNINGAR | FEM SAKER ATT VÄTA OM GRENADA

 • USMNT Starting XI Cap Numbers (inklusive denna match): Kellyn Acosta (52), Jordan Morris (47), Paul Arriola (46), Weston McKennie (34), Antonee Robinson (28), Reggie Cannon (26), Aaron Long ( 26), Matt Turner (18), Jesús Ferreira (12), Cameron Carter-Vickers (10), Luca de la Torre (10)
 • USMNT Starting XI Cap-nummer i officiell tävling (inklusive denna match): Kellyn Acosta (33), Paul Arriola (31), Jordan Morris (27), Weston McKennie (19), Reggie Cannon (15), Antonee Robinson (15), Matt Turner (15), Aaron Long (11), Jesús Ferreira (7), Luca de la Torre (5), Cameron Carter-Vickers (1)
 • USMNT Starting XI Cap Numbers i Concacaf Nations League (inklusive denna match): Weston McKennie (7), Paul Arriola (5), Jordan Morris (5), Reggie Cannon (5), Aaron Long (4), Kellyn Acosta (3) , Antonee Robinson (2), Cameron Carter-Vickers (1), Luca de la Torre (1), Jesús Ferreira (1), Matt Turner (1)
 • Kvällens Starting XI har en medelålder på 25 år, 235 dagar.
 • USMNT-uppställningen har i genomsnitt 27 landskamper och 15 framträdanden i officiella tävlingar.
 • Gregg Berhalter gör åtta ändringar i USMNT-uppställningen som inledde söndagens oavgjorda match mot Uruguay, med försvararen Aaron Long, mittfältaren Weston McKennie och forwarden Jesús Ferreira som håll.
 • Forwarden Jordan Morris och mittfältaren Kellyn Acosta gör sina första framträdanden i junifönstret.
 • Jordan Morris ledde alla amerikanska spelare med fyra assist och oavgjort lagledning med Weston McKennie med fyra gjorda mål under Concacaf Nations League 2019-21,
 • Weston McKennie är kapten för USMNT för tredje gången i kväll och första gången sedan 2-1-förlusten mot Schweiz den 30 maj 2021. McKennie är den enda amerikanska spelaren som har medverkat i alla sex CNL-matcherna 2019-21.
 • Målvakten Matt Turner återvänder mellan pinnarna i sitt tredje framträdande för USMNT på Austins Q2 Stadium. Turner fick Budweiser Man of the Match-heder för sin tre-räddningsprestation i USA:s 1-0-seger mot Qatar under fjolårets Gold Cup-semifinal den 29 juli 2021. Han höll ännu en nolla i lagets 2-0-seger mot Jamaica i 2022 FIFA World Cup-kvalificering den 7 oktober 2021.
 • Gör hans 10th framträdande ikväll, mittbacken Cameron Carter-Vickers tjänar sin första keps i officiell tävling.
 • Duon av Cameron Carter-Vickers och Aaron Long är 20th annorlunda mittbackspar under USMNTs huvudtränare Gregg Berhalter.
 • Gör också sin 10th framträdande ikväll, Luca de la Torre tjänar sin tredje start för USMNT.
 • Inställd på att fira hans 24th födelsedag på lördag, högerbacken Reggie Cannon får sin andra start på junilägret ikväll. Cannon inledde också 3-0-vinsten mot Marocko den 1 juni i Cincinnati.
 • Fem spelare med anknytning till delstaten Texas startar för USA i kväll. Kellyn Acosta (Plano, Texas), Reggie Cannon (Grapevine, Texas) och Jesús Ferreira (McKinney, Texas) är alla produkter från FC Dallas Academy som fortsatte med att spela för klubbens första lag. Weston McKennie (Little Elm, Texas) spelade också för FC Dallas Academy innan han skrev på med tyska Bundesliga-laget Schalke 2016, medan forwarden Paul Arriola kom till klubben tidigare den här säsongen.
 • Med lag som är begränsade till att klä på 23 spelare ingår inte backen Erik Palmer-Brown (ömhet i hälsenan), mittfältaren Tyler Adams (tränarens beslut) och forwarden Christian Pulisic (tränarens beslut) i kvällens matchtrupp. Lag får göra fem byten under tre olika ögonblick.
 • USA har 3-0-0 genom tiderna mot Grenada. Lagen spelade en serie hemma och borta under den preliminära omgången av 2006 FIFA World Cup-kvalificering, där USA vann med 3-0 den 13 juni 2004 i Columbus, Ohio, innan de vann 3-2 på väg den 20 juni, 2004 i St. George’s Grenada. Det senaste mötet kom i öppningsmatchen av Concacaf Gold Cup 2009, där USA vann med 4-0 den 4 juli i Seattle.
 • USMNT är 2-0-0 genom tiderna på Q2 Stadium i Austin. Laget vann en 1-0-seger mot Qatar i Concacaf Gold Cup-semifinalen den 29 juli 2021 och en 2-0-vinst mot Jamaica i 2022 FIFA World Cup-kvalificering den 7 oktober 2021.
 • Hector Said Martinez från Honduras är domare för dagens match. Han har tidigare dömt fyra USMNT-matcher: 0-0 oavgjort mot Bosnien och Hercegovina (28 januari 2018; Vänskapsmatch), 6-0 vinst mot Trinidad och Tobago (22 juni 2019; Concacaf Gold Cup), 7-0 vinst mot Trinidad och Tobago (31 januari 2021; Vänskapsmatch), 1-0 vinst mot Haiti (11 juli 2021; Concacaf Gold Cup).


#Concacaf #Nations #League #USA #Grenada #Uppställning #schema #och #TVkanaler

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *