Efter att Rebel Wilson blivit offentlig med sin flickvän, säger en journalist att deras publikation skulle gå ut i stjärnan

Efter att Rebel Wilson blivit offentlig med sin flickvän, säger en journalist att deras publikation skulle gå ut i stjärnan

För bara ett par dagar sedan gick Rebel Wilson till sociala medier för att dela en uppdatering om hennes personliga liv: det är hon i ett förhållande med designern Ramona Agruma. Wilson gjorde det söta tillkännagivandet genom att dela en bild på henne och hennes flickvän tillsammans, och sa att hon trodde att hon “sökte efter en Disney-prins” men kanske vad hon verkligen behövde var en “Disneyprinsessa” hela tiden. Men efter avslöjandet delade en journalist med en australisk tidning att de skulle skicka ut henne inom två dagar om hon inte kommenterade förhållandet.

Sydney Morning Herald’s Andrew Hornery, i en krönika som skrevs i helgen, avslöjade att tidningen i en “överflöd av försiktighet” mailade Rebel Wilsons representanter på torsdagsmorgonen. Och senare samma dag bestämde sig skådespelerskan för att gå ut offentligt på Instagram. I yttrandet kallade Hornery flytten från Wilson för ett “stort misstag” och hävdade att det inte var fråga om att hota ut henne eftersom “sexuell läggning inte längre är något att dölja.”


#Efter #att #Rebel #Wilson #blivit #offentlig #med #sin #flickvän #säger #journalist #att #deras #publikation #skulle #gå #stjärnan

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *