"SNL" alums som påstås ha sett Horatio Sanz attackera ett tonårsfan

“SNL” alums som påstås ha sett Horatio Sanz attackera ett tonårsfan

Käranden stämmer NBC och Horatio Sanz har yttrat sig ännu en gång, denna gång i en bekräftelse som nämner flera Saturday Night Live skådespelare som påstås ha sett Sanz sexuella övergrepp på henne som 17-åring vid en 2002 SNL efterfest.

Jane Doe stämde Sanz och NBC förra sommaren och påstod att komikern ansade henne från 15 års ålder och sexuellt övergrepp på henne vid en SNL efterfest när hon var 17. Klagomålet citerar också meddelanden där Sanz påstås skrev att om Doe skulle vilja “metoo” honom så skulle hon ha “all rätt”. (Sanz har förnekat Does anklagelser genom sin advokat.)

Doe förblir anonym på grund av sin ålder vid tiden för hennes anklagelser. På onsdagen lämnade hon in ett nytt intyg som hävdar att flera rollbesättningsmedlemmar – inklusive Tina Fey, Rachel Dratch och Seth Meyers – inte bara var närvarande utan inom direkt synhåll för henne själv och Sanz medan han famlade henne vid en SNL efterfest. Doe hävdar att hon fick inträde i sådana sammankomster från NBC-anställda som tonåring på minst 12 datum.

De mest explosiva anklagelserna i Does nyligen inlämnade dokument härrör från en maj 2002 SNL efterfest där Sanz påstås ha misshandlat Doe med full syn på sina kollegor. Det påstås ha varit kvällens andra efterfest, och Doe hävdar i sitt intyg att hon och Sanz satt på en soffa mitt i rummet mot ingången.

“Både på dessa fester och efteråt kysste Sanz mig, famlade om mina bröst och skinkor och penetrerade digitalt mitt könsorgan”, skriver Doe. “Han gnuggade också över min vagina [the] toppen av mina kläder.”

Does försäkran anger att hon och Ana Gasteyer fick direkt ögonkontakt medan Sanz trevade på henne, vid vilken tidpunkt “Gasteyers käke tappade, hennes armar skakade och hon blev synligt överraskad.”

“Bredvid Gasteyer såg jag Fey och Dratch titta på oss och skratta”, fortsätter Doe. “När jag tittade på Fey och Dratch, som upprymt fnittrade och pratade med händerna för munnen medan de tittade direkt på mig och Sanz, blev de förskräckta och placerade sig bakom andra människor.”

När jag tittade på Fey och Dratch, som upprymt fnittrade och pratade med händerna för munnen samtidigt som de tittade direkt på mig och Sanz, blev de förskräckta och placerade sig bakom andra människor.

Seth Meyers och Maya Rudolph hävdade också att Seth Meyers och Maya Rudolph var närvarande – som påstås också ha stått “direkt framför” Sanz och Doe, “mot oss, och Rudolph såg ut att vara illamående.”

När Doe uttryckte sitt obehag för Sanz, hävdar intyget: “Han avfärdade min chock och pinsamhet och sa åt mig att fortsätta med honom trots att alla stirrade på oss.”

“Jag gjorde upprepade kommentarer som jag ville lämna”, skriver hon. “Jag var uppenbarligen obekväm med situationen.”

Jag gjorde upprepade kommentarer som jag ville lämna. Jag var uppenbarligen obekväm med situationen.

NBC förnekade ansvar för Sanz beteende “efter arbetstid” i ett memorandum som lämnades in i april till stöd för företagets motion att avvisa Does klagomål. När den nåddes för kommentar angående Does nyinlämnade svar, sa en talesperson för NBC till The Daily Beast, “Vi anser att kärandens anspråk mot NBC är värdelösa och har lämnat in en motion om att avvisa.”

Sanz advokat, Andrew Brettler, utfärdade ett förnekande förra året på sin klients vägnar där han beskrev Does anklagelser som “kategoriskt falska”.

“Hur ofta hon än upprepar sina löjliga anklagelser eller försöker ta in andra högprofilerade namn för att generera mediauppmärksamhet, kommer de alltid att vara falska”, skrev Brettler då.

När Brettler nåddes för en kommentar av The Daily Beast angående den nya bekräftelsen, hänvisade Brettler tillbaka till sitt ursprungliga uttalande. Representanter för Dratch, Fey, Meyers, Gasteyer och Rudolph svarade inte på The Daily Beasts begäran om kommentarer.

Redaktörens anmärkning: Den här historien har uppdaterats för att återspegla att den lagliga åldern för samtycke i New York är 17.

.
#SNL #alums #som #påstås #sett #Horatio #Sanz #attackera #ett #tonårsfan

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *