"The Boys' Exploding-Penis Scene är den galnaste TV jag någonsin sett

“The Boys’ Exploding-Penis Scene är den galnaste TV jag någonsin sett

Det här är en förhandstitt på vårt popkulturnyhetsbrev The Daily Beast’s Obsessed, skrivet av den senior underhållningsreportern Kevin Fallon. För att få hela nyhetsbrevet i din inkorg varje vecka, anmäl dig till det här.

Denna vecka:

  • Ben Whishaw, alltid bra!
  • Exploderande penisar, alltid en överraskning!
  • Kate Bush sprang uppför backen, alltid en atlet!
  • Anthony Hopkins gillar NFTs, alltid förbryllande!
  • Videobutiker, alltid nostalgisk!

Jag kan inte tro att den här scenen är verklig

Då och då pysslar jag med lite Pojkar. Pojkarna.

En superhjälteserie är vanligtvis inte något jag skulle tycka om, men jag gillar att vara en generalist när det kommer till popkultur och prova serierna som andra demografier (de hetero) är intresserade av.

Föga anade jag att den här serien tydligen gjordes exakt för mig.

Det här är en serie som har heta superhjältar gör narr av idén om superhjältar (men samtidigt som de fortfarande är heta och superhjältemodiga) och även en massiv peniskuliss och en liten naken man som tar sig över berg av kokain.

Nej, en bot som var tänkt att efterlikna innehållet på Gay Twitter skrev inte det. Det är en faktisk handlingsbeskrivning av det första avsnittet av Pojkarna Säsong 3vilket lätt är det galnaste jag någonsin sett på tv.

Jag inser att jag är benägen att överdriva och slänga superlativ på medelmåttig underhållning för… kuls skull. Men det här är det enda fallet att det är sant. Det här är faktiskt det galnaste jag någonsin sett på TV. Och för bara månader sedan, Tommy Lees penis vaknade till liv och började prata med honom.

Här kommer jag att skriva en mycket enkel beskrivning av vad som händer i premiären av Pojkarna Säsong 3.

Termite är en superhjälte vars krafter är ungefär som Ant-Man i Marvel-universumet, vilket vill säga att han krymper ner till insektsstorlek när han är strategisk. Under ett drogfyllt firande säger hans partner vad som är välbekanta ord i en sexuell come-on: “Jag vill ha dig inom mig.” Termite tar en rad kokain när hans partner drar ner byxorna och hoppar upp på bordet.

Han krymper ner till en storlek så liten att han måste hoppa över linorna med koks. Hans partners relativt massiva penis sitter på ändarna av bordet, hålet i slutet av det liknar en monstruös grotta. “Nej, det är inte dit det här går…” tänker du, eftersom det går precis där.

Termit hoppar in i hålet och klättrar in i sin partners urinrör och spökar efter hans prostata.

När han korsar, öh, tunneln, börjar hans partner vrida sig av nöje. Men så, åh nej, nyser Termite. Han kommer tillbaka till mänsklig storlek… inne i urinröret. Hans partner exploderar i blod och tarmar.

Jag har, av journalistisk nyfikenhet och inget annat motiv, sett den här skärmen ungefär 75 gånger den här veckan. Jag har googlat varje artikel om det. Jag lärde mig viktiga saker, till exempel det Pojkarna byggde faktiskt en användbar jättepenis som skådespelaren Brett Geddes kunde klättra in i för scenen. Den var 11 fot hög och 30 fot lång, så den verkar skala. Trovärdighet är viktigt.

Detta är allt för att säga det Pojkarna är klart det bästa programmet på tv.

Hur stor var Kate Bush’s Hill?

Jag, som vilken cool äldre millennial som helst, har älskat de senaste veckorna av att låtsas som att jag för alltid och alltid varit Kate Bushs största fan och definitivt lyssnar på hennes musik hela tiden och är en långvarig besatt som definitivt kan namnge andra låtar hon sjungit förutom den där inne Stranger Things.

Vår generation har äntligen sitt ögonblick! Jag skrattar åt er, yngre Gen Z-barn och ungdomar som är ynkligt bara får reda på henne nu. jag hånar!

Nyheten att “Running Up That Hill” gick till nummer 1 på iTunes tack vare sin främsta placering i Stranger Things har varit riktigt kul. Snart åsido, jag älskar det här för Kate Bush. Du sprang uppför backen, flicka!

Det gjorde också detta stycke av Rich Juzwiak kl Jezebel desto mer intressant. I “Att gå till nr 1 på iTunes är inte den stora prestation det låter som” förklarar han med hjälp av data varför, ja, att gå till nummer ett på iTunes inte är den stora prestation det låter som. Det är en riktigt intressant inblick i vad musikbranschen har förvandlats till och hur vild – och enkel – spinn har blivit. jag rekommenderar att läsa den!

Anthony Hopkins är intresserad av NFTs nu

Jag gillar att föreställa mig en värld där Anthony Hopkins – ursäkta mig, herr Anthony Hopkins, en befälhavare för det brittiska imperiet adlad av drottning Elizabeth II – skickade denna tweet (vilken som helst tweet, egentligen) med sina två tummar.

“Jag är förvånad över alla stora NFT-artister,” han skrev. “Hoppar in för att skaffa mitt första verk, några rekommendationer?” Han taggade sedan den oheliga treenigheten av Snoop Dogg, Jimmy Fallon och Reese Witherspoon, kändisterroristerna som oförklarligt har pimpat NFTs varje chans de får. Det hela åtföljs av ett foto av hans karaktär i Westworldomgiven av ansiktslösa, hudlösa androider som väntar på att bli antropomorfiserade – som på näsan en metafor för en kändis som främjar en NFT-bedrägeri för massorna som möjligt.

Jag älskar inte det faktum att någon medlem i Hopkins team accepterade någon sorts affär för att marknadsföra NFT, lätt det dummaste som har blivit ett kapitalistiskt fenomen på väldigt länge. Det är kanske det värsta kändismärket som någonsin har funnits. “Vi vill bevisa hur hippa och coola NFTs är, barn, så här är Sir Anthony Hopkins för att berätta allt om det.”

Som sagt, jag skulle betala mer än jag skulle betala för en NFT för att höra Hopkins stannade på gatan, överraskad och bad om att förklara vad, ber berätta, en NFT faktiskt är. Jag känner att det har varit evigheter av detta nonsens och jag vet verkligen, verkligen fortfarande inte.

Jag älskar den här videon så mycket

Min 10-åriga röv går till Blockbuster Video varje fredag ​​för att hyra Den stora gröna för 13:e gången och, jag hatar att säga det, tvingar min stackars far att gå med på att äga Resandebyxornas systerskap när jag gick i gymnasiet eftersom jag hela tiden sa till honom att jag skulle lämna tillbaka den och aldrig gjorde det och förseningsavgifterna passerade inköpspriset kanske har gråtit när jag tittade detta montage av scener i videobutiker från filmer.

Supercuten var gjord av Don McHoull och det är riktigt bra!

Vad du ska se den här veckan:

Queer as Folk: Det är Pride-månad. Du är tvungen. (Nu på Peacock)

För hela mänskligheten: Killar, den här showen är riktigt bra. Ta sig an det. (fredag ​​på Apple TV+)

Ondska: Det mest förtjusande konstiga programmet på TV. (sön på Paramount+)

Vad du ska hoppa över den här veckan:

Jurassic World: Dominion: Jag ber om ursäkt till Laura Dern. (fre. på bio)

The Daily Beast är besatt

Allt vi inte kan sluta älska, hata och tänka på den här veckan inom popkulturen.

.
#Boys #ExplodingPenis #Scene #är #den #galnaste #jag #någonsin #sett

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *