Xbox Logo 2022

Xbox & Bethesda Showcase LIVE: Starfield, Forza, Halo och alla de senaste Xbox-nyheterna

Uppdatera

(Bildkredit: Xbox Game Studios)

Är Microsoft redo att visa upp Halo Infinites Battle Royale-läge?

Det har nu gått över sex månader sedan lanseringen av Halo oändlig, med hopp om att titeln skulle kunna dyka upp på Xbox & Bethesda Games Showcase i helgen. Halo Infinite-utvecklaren 343 Industries fortsätter arbetet med livetjänsten för sin free-to-play multiplayer, med säsong 2 på gång och stöd för samarbetskampanjer för att testa denna juli.

343 Industries har också samarbetat med Certain Affinity om framtida Halo Infinite-innehåll, som vi förstår är ett nytt Battle Royale-inspirerad multiplayer-upplevelse, med en Halo-twist. Först i en rapport från Senior Xbox Editor Jez Corden i januari, är läget under utveckling under kodnamnet Tatankata sig an giganter som Fortnite och Call of Duty: Warzone.

Man tror för närvarande att Tatanka kan vara inriktad på säsong 4, nyligen försenad till början av 2023, efter ändringar i Halo Infinite-färdplanen. Medan 343 Industries sannolikt inte kommer att tillkännage nya spel den här veckan, ett tidigare förhandstitt antyder att det kan ha något att visa vid den utökade sändningen den 14 juni. – Matt Brown

Morgon! Vi har precis börjat med vår andra dag med täckning kring helgens Xbox & Bethesda Games Showcase. Jag loggar in tidigare än resten av teamet från London, och håller på med den senaste utvecklingen över en natt, inför vad som kan bli en hektisk dag inför morgondagens stora show.

Vi fick nyligen veta att Xbox & Bethesda Games Showcase kommer att köras för cirka 95 minuter, vilket tyder på att duon har ett fullsatt evenemang på gång. Medan sändningen den 12 juni kommer att vara värd för de tunga hitsarna, glöm inte att Microsoft har ett andra evenemang med 90 extra minuter att följa den 14 juni.

Vi ser också några påstådda “läckor” för Xbox-eventet som cirkulerar online i morse, mestadels helt falska. Men om du vill gå i blind den här helgen rekommenderar vi att du går offline ASAP. Vi kommer att fortsätta att ta med det senaste när det händer. – Matt Brown

Indiana Jones Game Teaser

(Bildkredit: Bethesda Softworks LLC)

Indiana Jones kanske återvänder för Xbox Showcase

Även om det är oklart vilka Microsoft-ägda studior som har en plats under söndagens showcase, kan MachineGames, mest känt för sitt arbete med Wolfenstein-spel, vara bland de som presenteras. MachineGames har nu kommenterat det kommande Xbox & Bethesda Games Showcase, vilket underblåser spekulationer om ett framträdande under showen. “Vi är så peppade på söndagar [sic] showcase”, utvecklaren uppgavs via LinkedIn. “Hoppas ni alla är redo för det!”

MachineGames gick med i Xbox som en del av sitt Bethesda-förvärv, och arbetet pågår med en licensierad Indiana Jones spel med Lucasfilm. Showen kan ge en uppdatering om projektet efter avslöjandet 2021, om den kommer att sammanfalla med nästa Indiana Jones-film som är planerad till juni nästa år. Det spekuleras också i att en tredje del av den moderna Wolfenstein-serien kan vara på gång, efter 2017 års release av Wolfenstein II: The New Colossus. – Matt Brown

Skärmdump av Aaron Greenbergs tweet på Twitter.

(Bildkredit: @aarongreenberg | Twitter)

Xbox & Bethesda Showcase kommer att köras i 95 minuter, säger Microsoft

De som har spekulerat i längden på Xbox & Bethesda Games Showcase behöver inte undra mer. De Xbox & Bethesda Games Showcase kommer att pågå i cirka 95 minuter, enligt ett nytt Twitter-inlägg från Xboxs marknadschef Aaron Greenberg. Det är drygt en och en halv timme av non-stop meddelanden och trailers för kommande Xbox-spel.

Även om vi nu har en körtid, har vi fortfarande kvar att gissa vilka spel som kommer att dyka upp på söndag. Glöm inte att Microsoft är det värd för en utökad showcase den 14 junicirka 90 minuter lång, vilket förväntas ge en djupare dykning i några av spelen som visas under huvudevenemanget. — Zachary Boddy

Forza Horizon 3 Hot Wheels

(Bildkredit: Xbox Game Studios)

Forza Horizon 5 Hot Wheels DLC läcker före avslöjandet

För några veckor sedan diskuterade jag vad Playground Games kan planera för första Forza Horizon 5 DLC-expansion. Nu, bara några dagar före Xbox & Bethesda Games Showcase, har en för tidig uppdatering av spelets Steam-lista läckt ut en Expansion Forza Horizon 5 med Hot Wheels-tema.

Även om Microsoft var snabba med att ta bort marknadsföringstillgångarna, kan du inte radera dem från internet. Det verkar som att Playground Games samarbetar med Mattel-varumärket igen på en Hot Wheels-crossover, som går tillbaka till Forza Horizon 3:s dagar.

Inget har bekräftats officiellt ännu, men det verkar troligt att Forza Horizon 5 kommer att dyka upp under Xbox & Bethesda Games Showcase för att avslöja den nya DLC:n. Vi kan också förvänta oss mer information om vad som ingår och när expansionen kommer att vara tillgänglig. — Zachary Boddy

Samsung Xbox Cloud Gaming TV-app

(Bildkredit: Samsung Electronics Co., Ltd.)

Xbox Cloud Gaming TV-appen lanseras på Samsung TV denna månad

Xbox Cloud Gaming fortsätter att expandera i en stadig takt, med mobiler, datorer och Xbox-konsoler som nu är anslutna till Microsofts streamingplattform. TV-apparater är de senaste som ansluter sig till dess växande molnimperium, tack vare en nya Xbox TV-app på väg till Samsungs TV-sortiment 2022 från den 30 juni. Microsoft har också bekräftat planer på att lansera en Xbox-enhet som endast kan streamas längre fram, internt kallad Xbox “Keystone,” utgör en mer överkomlig ingång till Xbox:s ekosystem.

Microsoft fortsätter att trycka på Xbox Cloud Gaming som nästa stora innovation, streaming av Xbox-spel över internet med låg latens, tillsammans med Xbox Game Pass-prenumerationstjänsten. Dessa faller nu under “Xbox Everywhere”, en paraplyterm för dess kommande ekosystem, som bryter bort från traditionell konsolhårdvara.

Xbox Cloud Gaming kommer sannolikt att spela en avgörande roll under Xbox & Bethesda Games Showcase, och hjälpa dess framtida spelkatalog att nå en så bred publik som möjligt. Räkna med att Xbox Cloud Gaming kommer att dyka upp ofta i helgen, tillsammans med de senaste Xbox Series X|S-konsolerna. – Matt Brown

Starfield

(Bildkredit: Bethesda Softworks)

Xbox kommer att “träffa eller överträffa” 5 nya spel under de kommande 12 månaderna

Microsoft är på väg in i Xbox & Bethesda Games Showcase denna helg efter satsa på minst fem nya spel under de kommande 12 månaderna. I ett uttalande till pressen inför söndagssändningen uppgav företaget att de planerar att “möta eller överträffa” antalet nya spel som släppts under det senaste räkenskapsåret. Det innebär att Xbox och Bethesda kommer att leverera fem eller fler projekt före juni 2023.

Tillkännagivandet antyder att vi kan se fler hårda releasedatum under Microsofts konferens den 12 juni, inklusive titlar som planeras till senare i år. Följande förseningar till Starfield och RedfallRedmond har hittat ett hål i sin innehållskalender för resten av 2022. Forza Motorsport kan hjälpa till att fylla luckan, och vi förväntar oss att lära oss mer om andra titlar som kommer inom en snar framtid. – Matt Brown

Hälsningar! Det är en oerhört spännande tid på året för Xbox- och PC-spelare, med den mycket hypade Xbox & Bethesda Games Showcase precis runt hörnet. Jag kommer att uppdatera detta utrymme med alla de senaste tillkännagivandena och avslöjanden när vi får dem, och jag kanske också delar med mig av mina egna tankar.

Jag leder mycket av täckningen för Minecraft, Forza Horizon och Forza Motorsport här på Windows Central, men jag är också ett fan av allt som har att göra med “tv-spel” och speciellt av Xbox. Jag är spänd på att se vad som väntar under de kommande veckorna. — Zachary Boddy, Windows Central Gaming News Writer

Call of Duty: Modern Warfare 2 Red Team 141-bild

(Bildkredit: Activision)

Om du missade det, Summer Game Fest, det första spelevenemanget inte-E3-men-fortfarande-sorta-E3-säsong, kom nyligen med en handfull nya spelmeddelanden inför Xbox & Bethesda-showcasen. Du kan komma ikapp alla meddelanden om Summer Game Fest i vår fullständiga sammanfattning av evenemanget.

Höjdpunkterna i evenemanget för Xbox-ägare inkluderade de första speldemos för Call of Duty: Modern Warfare II och The Callisto Protocol, plus en ny trailer för Marvel’s Midnight Suns. Xbox Game Pass fick också flera nya dag ett tillägg, inklusive Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder’s Revenge den 16 juni, och Routine, ett kommande sci-fi-skräckspel med poäng från DOOMs Mick Gordon.

Microsofts begränsade visning tyder också på att det håller tillbaka dessa tunga hits, vilket bara höjer förväntningarna inför showcasen den 12 juni. – Matt Brown

Välkomna alla – och tack för att du är med! Det är den tiden på året igen, och vi är bara två dagar från Xbox & Bethesda Games Showcase.

Vi förväntar oss stora avslöjanden från Xbox Game Studios och Bethesda Softworks i helgen, inklusive mycket efterlängtade uppdateringar om kommande projekt som Starfield, Forza Motorsport och Redfall, plus en handfull överraskningar. Om du är ett Xbox-fan vill du inte missa detta.

Vi har precis börjat med vår livesändning för helgen. Denna fredag ​​kommer vi att diskutera de senaste nyheterna hittills, med exklusiv inblick i vad som kommer från Microsoft under de kommande dagarna. Du kan förvänta dig regelbundna uppdateringar innan det händer galen på dagen. — Matt Brown, Windows Central Senior Games Editor


#Xbox #Bethesda #Showcase #LIVE #Starfield #Forza #Halo #och #alla #senaste #Xboxnyheterna

Leave a Comment

Your email address will not be published.