De största trailers och tillkännagivanden från 2022 Xbox & Bethesda Games Showcase

De största trailers och tillkännagivanden från 2022 Xbox & Bethesda Games Showcase

Xbox avslöjade massor av spännande nyheter på Xbox & Bethesda Game Showcase, allt från en längre titt på Starfield till nyheter om Overwatch 2 och Diablo IV.

För det här evenemanget fokuserade Xbox endast på spel som är tillgängliga att spela inom de kommande 12 månaderna. Så du behöver åtminstone inte vänta för länge. Om du missade det, här är en sammanfattning av de största tillkännagivandena och trailers.

Hollow Knight: Silk Songden efterlängtade uppföljaren till det populära Hollow Knight indie-titel, kommer att lanseras dag ett för Xbox Game Pass-prenumeranter. Trailern visar upp plattformsspelets vackra konstverk och spel, men det finns inget officiellt släppdatum ännu.

Det är officiellt: Overwatch 2 kommer att vara gratis att spela och tidig åtkomst kommer att komma den 4 oktober. Spelet kommer också att innehålla en ny tankhjälte som heter Junker Queen. Blizzard kommer att avslöja mer information om spelet under ett event den 16 juni.

Bethesda har äntligen gett oss en längre titt på karaktärsskapande och skeppsbyggande Starfield, ett spel som har varit på gång sedan 2018. Det efterlängtade rollspelet för rymdutforskning ser ganska lovande ut från trailern. Även om de mänskliga karaktärerna fortfarande ser ut som om de skapades av Bethesda.

Xbox samarbetar med Persona utvecklare Atlus att ta med Persona 3 Portable, Persona 4 Golden, Persona 5 Royal till Xbox-konsoler och PC. Persona 5 RoyaJag kommer att vara den första att anlända den 21 oktober.

Diablo IV kommer – äntligen – att släppas nästa år för både Xbox och PC. Under showcasen visade Blizzard upp spelets co-op-kapacitet och introducerade den femte och sista klassen: Necromancer.

Nästa Forza Motorsport kommer med flera uppgraderingar

Den nya Forza Motorsport kommer att komma med “en ny nivå av realism” som drivs av Xbox Series X:s ray-tracing-funktioner. Några andra förändringar inkluderar förändringar av tid på dygnet och temperaturer, däck- och bränslehantering, djupgående bilbyggnad och mer.

Halo Infinite’s Pelican kommer till Microsoft Flight Simulator

Microsoft Flight Simulator: 40-årsjubileum tillägg — tillgängligt nu — gör Halo oändlig‘s Pelican flygbar i spelet. Det kommer också att innehålla partnerskap med Smithsonian National Air and Space Museum “i ett unikt samarbete” med mer information kommer vid ett senare tillfälle.

Redfall kommer 2023

Xbox erbjöd en ny titt på Redfallen co-op, first-person shooter (FPS) som har spelare som avvärjer vampyrer i den fiktiva staden Redfall, Massachusetts. Redfallsom är utvecklad av Arkane Studios, teamet bakom Vanhedradgjorde sitt första framträdande på E3 förra året.

Ark 2 med Vin Diesel kommer 2023

Vi fick en ny glimt av Vin Diesel in Ark 2. Den förhistoriska överlevnadssandlådan utspelar sig på den främmande planeten Arat och kommer att anlända nästa år på Xbox.

Forza Horizon 5 Hot Wheels expansion kommer i juli

Precis som tidigare Forza Horizon spel, Forza Horizon 5 får också ett Hot Wheels-expansionspaket som låter dig bygga och tävla på anpassade banor gjorda med virtuella bandelar. Expansionen, som kommer den 19 juli, kommer också att innehålla nya bilar inklusive 2021 Hennessey Venom F5 och 2000 Hot Wheels Deora II.

En ny Minecraft spinoff är på väg

Minecraft Legends är en ny action-strategi spinoff som ber dig att “förena övervärlden.” Trailern visar välbekanta karaktärer som ser boxiga ut som avvärjer mängder av fiender på hästryggen och befäster sina egna lag.

Pentiment är ett nytt berättande spel från skaparna av Fallout: New Vegas

Det första du kommer att lägga märke till Pentiment är dess unika konststil. Spelet i narrativ stil utspelar sig i Bayern från 1500-talet och kommer till oss från Obsidian, samma studio som tog oss Fallout: New Vegas.

Sea of ​​Thieves’ säsong sju ger nya båtanpassningsalternativ

Nästa säsong Hav av tjuvar har titeln “Captains of Adventure” och kommer att bli tillgänglig den 21 juli. Det introducerar möjligheten att köpa, namnge och anpassa fartyg.

Elder Scrolls Online får ett nytt område att utforska

Ett nytt område kommer till Elder Scrolls Online — High Isle består av en serie öar som ligger i Systres Archipelago, där du måste försvara områdets befolkning av bretoner från Ascendant Order.

Hideo Kojima samarbetar med Xbox Studios för ett mystiskt nytt spel

Hideo Kojima, utvecklaren mest känd för sitt arbete med Metal Gear serien, gjorde ett framträdande under evenemanget och noterade att hans studio samarbetar med Xbox om ett nytt spel. Detaljerna är fortfarande smala än så länge, men man kan inte låta bli att undra om det har något med att göra läckt spelfilm som Kojima bad en reporter att ta ner.

En lös tidslinje över Game Pass-titlarna på väg

Slutligen visade Xbox upp utbudet av spel som kommer att komma på Game Pass för PC och Xbox under loppet av nästa år. Detta inkluderar många av de spel Xbox retade idag, som Overwatch 2, Persona 5 Royal, Redfalloch Starfield.

#största #trailers #och #tillkännagivanden #från #Xbox #Bethesda #Games #Showcase

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *