Iron Man, Avengers: Endgame Kevin Feige,

Kevin Feige avvisade en Wild Avengers: Endgame Retcon från MCU Writer

Ms Marvel är en hyllning till allt som har med Marvel att göra eftersom det introducerar publiken för Kamala Khan, en muslimsk tonåring som är lika mycket av en Avengers superfan som resten av oss. Disney+-premiären tog Iman Vellanis unga hjälte till AvengerCon och levererade referenser till 28 MCU-hjältar och skurkar samtidigt som den innehåller en märkligt specifik beskrivning av Avengers: Endgamesista striden.

Eftersom Avengers kamp för jorden mot Thanos ägde rum utanför allmänhetens ögon, skulle författarna alltid ha ett tufft jobb med att förklara hur världen var så medveten om vad som hände. Samma frågor ställdes tidigare i WandaVision när Jimmy Woo refererade till att kapten Marvel tog ner Thanos flotta.

förundras

Som tur är, Ms Marvel förklarade att denna kunskap kom från Big Me Little Me: A Scott Lang Intervju – ett framträdande av Paul Rudds hjälte i en podcast i universum. Men som det nu visar sig hade skaparna av serien ursprungligen en annan idé för att förklara hur världen vet så mycket.

Marvel-producenten avslöjar skrotade Avengers Retcon

Under en nyligen intervju med The Wrap, Ms Marvel exekutiv producent Bisha K. Ali avslöjade sin ursprungliga plan för hur Kamala Khan var medveten om händelserna i Avengers: Endgamesista striden.

Avengers Endgame-portaler
förundras

Premiären bekräftade det Myr mannenScott Lang dök upp i en podcast som innehöll en beskrivning av händelserna i kampen. Men Ali hade ursprungligen ställt till Marvel Studios president Kevin Feige för att det skulle ha funnits “drönare och en livestream av slaget vid Slutspel en idé som han snabbt förkastade:

“Vid ett tillfälle, precis som de första dagarna innan vi liksom utökade det kreativa teamet, tänkte jag “Kevin, tänk om det fanns liknande, drönare och en livestream av slaget om “Endgame?” Och han var som, “Bisha, nej.” Jag är som att det inte fanns en Twitch-streamer för den sista striden om ‘Endgame?’ Skämtar vi? Jag tror att jag tappade förståndet vid det tillfället, försök lösa denna gåta. Så det var verkligen en stor iterativ resa. Och det var något som förändrades och gick hela vägen igenom. Och jag tror att det måste ha varit en Sana [Amanat, co-creator of the ‘Ms. Marvel’ [comics] tonhöjd i slutet. Eller det kanske till och med – jag har faktiskt ingen aning om var den idén kom ifrån. Men när vi liksom integrerade det i manuset tycker jag att det var perfekt. Det var karaktärsfullt.”

Den verkställande producenten fortsatte med att berätta hur teamet gick igenom “en miljon rundor” att försöka ta reda på hur Kamala och resten av världen är medvetna om dessa händelser:

“Jag ska vara ärlig, jag tar aldrig åt mig äran när det inte är dags, det var inte min idé. Det var något som vi gick igenom en miljon rundor av det här, liksom, hur [Kamala] vet om saker? Är det för att alla lägger upp saker på sociala medier?”

Scott Lang: Viral Internet Sensation

Konceptet av Avengers: Endgames sista strid som livestreamas till världen låter som en något meningslös en av flera anledningar.

Vid tiden för striden hade miljarder människor precis återvänt till livet och planeten var i kaos, det är svårt att föreställa sig att någon har tid att förbereda drönarna och utrustningen för en livestream. Thanos attack mot Avengers-föreningen var också en överraskning för alla, och man skulle kunna föreställa sig platsen för lagets högteknologiska bas som en noga bevarad hemlighet också.

Förklaringen som erbjuds i Ms Marvel för hur världen är medveten om de specifika händelserna i Battle of Earth är mycket mer logiskt och roligt. Myr mannenScott Lang är bland de roligaste och vanligaste hjältarna i världen MCUså det är lätt att föreställa sig att han vill skryta om sina heroiska äventyr för världen på en podcast.

Förhoppningsvis, Big Me Little Me: A Scott Lang Intervju kan spela in Ant-Man and the Wasp: Quantumania i viss egenskap, eftersom många fans har blivit ivriga att se det bli verklighet. En improviserad karaktärsintervju med Paul Rudd kan bli en rolig Disney+-special för att marknadsföra trequel innan den släpps nästa år.

Situationer som denna visar varför Marvel Studios president Kevin Feiges roll i MCU är så viktig. Hans engagemang och övervakning av varje projekt är varför varje MCU-projekt kan vara så uppkopplat som det är. Tanken på drönare som kretsar runt Avengers när de kämpade för planeten och Tony Stark tog sina sista andetag lite för mycket ljus till det som var en otroligt spänd sekvens.

Ms Marvel kommer utan tvekan att leverera många fler referenser till Avengers: Endgame och resten av MCU när den premiärvisar sin andra del onsdagen den 15 juni, exklusivt på Disney+.

.
#Kevin #Feige #avvisade #Wild #Avengers #Endgame #Retcon #från #MCU #Writer

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *