Rebell Wilson svarade på anklagelser om att en tidning tvingade henne att gå ut

Rebell Wilson svarade på anklagelser om att en tidning tvingade henne att gå ut

“Tydligen var det inte Rebel Wilsons val att komma ut.”

Rebellen Wilson kommenterade på Twitter efter att en australiensisk tidning anklagats för att ha “outat” henne.

Vivien Killilea / Getty Images för Netflix

Tillbaka i maj sa Rebel att hon “lyckligt var i ett förhållande” med någon som hon stiftades med av en vän – men valde inte att avslöja vem hon var i ett förhållande med och hennes representant svarade inte på Page Six begäran om kommentar just då.

Nbc / NBCU Photo Bank via Getty Images

“[My friend] hade känt oss båda i minst fem år och han trodde att vi skulle slå till — och då gjorde vi det!” Rebel sa att hon träffade hennes nya SO

Sedan, i torsdags, lade Rebel upp ett foto med sin flickvän, Ramona Agruma, på Instagram. Bilden hade texten: “Jag trodde att jag letade efter en Disney-prins… men det jag verkligen behövde hela den här tiden var en Disney-prinsessa.”

Medan Ramona hade medverkat på Rebels Instagram och deltagit i evenemang med skådespelaren tidigare, var det första gången som Rebel offentligt bekräftade att de var i ett förhållande – vilket ledde till att många kallade inlägget som ett offentligt kommande ut för Rebel.

Alex Goodlett / Getty Images för Operation Smile

Men på lördagen publicerade Sydney Morning Herald en artikel och sa att de hade nått Rebel på torsdagen och gett henne två dagar på sig att kommentera hennes förhållande “innan hon publicerade ett enda ord.”

Dimitrios Kambouris / WireImage / Getty Images

“Stort misstag”, sa författaren Andrew Hornery om att nå ut till Rebel. “Wilson valde att titta på historien och skrev om sin nya “Disney Princess” på Instagram tidigt på fredagsmorgonen, samma plattform som hon tidigare hade använt för att skryta om sin stiliga ex-pojkvän, den rika amerikanske ölbaronen Jacob Busch.”

Arturo Holmes / FilmMagic / Getty Images

Författaren sa vidare att Rebels beslut att inte svara på de “diskreta, genuina och ärliga frågorna” var “underväldigande” med tanke på hur “bittert hon klagade över dåliga journalistiska standarder” när hon framgångsrikt stämt publikationen, Women’s Day, för förtal efter att de stämplat henne som en serielögnare.

Artikeln fortsätter med att insinuera att anti-HBTQ bigotry inte längre är en stor sak i filmbranschen:

Det tyder också på att det skulle ha varit bra att publicera en artikel om att Rebel dejtar en kvinna eftersom hon skrev om sin “hunky pojkvän” på Instagram och antogs offentligt vara heterosexuell:

Sydney Morning Herald

FWIW, vi vet inte heller om detta är Rebels första samkönade förhållande eller omfattningen av vilken hon var öppet queer i sitt privatliv. Det är inte heller vår sak!

Stycket blev viralt på Twitter, där många anklagade publiceringen för att ha “utgått” Rebel:

Jag har precis läst det här @smh-stycket 3 gånger för att vara säker på att jag inte läste fel. Publikationen skickade ett meddelande till Rebel Wilson och sa att de skulle släppa henne inom två dagar – och klagar nu över att hon valde att tillkännage sitt förhållande med en kvinna själv. Ganska häpnadsväckande.


Twitter: @meghamohan

jag är så otroligt äcklad över detta. Det visade sig att rebellen Wilson bara kom ut för att undvika att bli utstött och nu är den tidningen förbannad på henne för att hon förstörde deras scoop?? så de skrev den här röran?? Jag är så arg och så ledsen för rebellen, ingen förtjänar detta.


Twitter: @sapphoslibrary

Om du undrade hur Pride Month går, tog @smh kontakt med Rebel Wilson för att säga att de skulle komma ut med henne inom de närmaste dagarna, så när Rebel kom ut själv, slänger journalisterna ut ett raseri att hon rånade dem av en exklusiv.


Twitter: @manwithoutatan

Tidningen gav ut en uppföljning förnekar att de hade “outerat” Rebel och hävdade: “Vi ställde helt enkelt frågor och som standard inkluderade en deadline för ett svar. Jag hade inte tagit något beslut om huruvida eller vad jag skulle publicera, och Heralds beslut om vad jag skulle göra skulle ha varit informeras av alla svar som Wilson lämnat.”

Rich Fury / Getty Images för Vanity Fair

Rebel själv svarade sedan på en tweet som sa: “Tydligen var det inte Rebel Wilsons val att komma ut – SMH har erkänt att de gett henne en heads up två dagar i förväg att de skulle “uta henne.”

Så tydligen var det inte @RebelWilsons val att komma ut… @smh/@theage har erkänt att de gett henne en heads up 2 dagar i förväg att de skulle “out” henne. Vad värre är, öppet homosexuella män på Sydney Morning Herald var inblandade i detta. 🤦🏼‍♀️ https://t.co/Zl80zg01SW


Twitter: @katedoak

“Tack för dina kommentarer”, skrev Rebel. “Det var en väldigt svår situation men jag försöker hantera den med nåd.”

@katedoak @smh @theage Tack för dina kommentarer, det var en väldigt svår situation men försöker hantera det med nåd 💗

Rebel Wilson / Via Twitter: @RebelWilson

Hon gillade vidare en serie tweets som stödde henne:

Jag önskar Rebel och Ramona all lycka!


#Rebell #Wilson #svarade #på #anklagelser #att #tidning #tvingade #henne #att #gå

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *