Capcom Showcase juni 2022: Allt tillkännagav, inklusive Resident Evil Village Story DLC - IGN

Capcom Showcase juni 2022: Allt tillkännagav, inklusive Resident Evil Village Story DLC – IGN

Capcom Showcase har anlänt och det avslöjade massor av nya detaljer för spel som tidigare annonserats. Även om det inte kom några nya spelmeddelanden, fick vi äntligen veta om den efterlängtade Resident Evil Village-berättelsen DLC “Shadows of Rose”, vi såg spelet av Resident Evil 4 Remake och vi bjöds på nya utseenden av Exoprimal och Monster Hunter Rise: Sunbreak.

Åh, och vi fick reda på att vi snart kommer att kunna spela som Lady Dimitrescu i Resident Evil Villages Mercenaries-läge!

Det avslöjades ännu mer under showens 30-minuters speltid, och denna sammanfattning kommer att samla varje tillkännagivande och trailer på ett ställe för att säkerställa att du inte missar någonting.

Resident Evil 4 Remake får ny gameplay-trailer, verkar bekräfta ett stort nytt tillägg

Resident Evil 4 Remake fick ytterligare några sekunders spelande vid Capcom Showcase och det kan också ha avslöjat ett stort nytt tillägg till denna uppdaterade version – förmågan för Leon Kennedy att röra sig medan han siktar sin pistol. Vi fick också veta att spelet kommer att innehålla “moderna blomstrar” och att ganado har gjorts om helt.

Resident Evil Village Winters expansion inkluderar Shadows of Rose Story DLC

Capcom har äntligen avslöjat Shadows of Rose – Resident Evil Villages efterlängtade berättelse DLC. Den nya historien kommer att följa Ethan Winters dotter Rose och kommer att fungera som en slags uppföljare till huvudkampanjen. Till skillnad från huvudspelet kommer Shadows of Rose att utspela sig från ett tredjepersonsperspektiv och kommer att se Rose gå in i “Megamycetens medvetande”, en plats där “tid och rum är förvrängda till oigenkännlighet.”

The Shadows of Rose story DLC kommer att släppas den 28 oktober 2022, som en del av Winters’ Expansion DLC.

Resident Evil Villages legosoldatläge låter dig snart spela som Lady Dimitrescu

Resident Evil Village’s Winters’ Expansion kommer också att lägga till The Mercenaries: Additional Orders som bland annat låter spelare äntligen spela som Lady Alcina Dimitrescu. Chris Redfield och Karl Heisenberg kommer också att ansluta sig till Mercenaries och var och en kommer att spela på sitt eget unika sätt. Jag menar, Lady Dimitrescu är över nio fot lång, så jag antar att det är vettigt!

The Mercenaries: Additional Orders kommer att släppas den 28 oktober 2022, som en del av Winters’ Expansion DLC.

Resident Evil Village får ett tredjepersonsläge

Resident Evil Village kan för närvarande bara spelas i förstapersonsläge, men det kommer att ändras senare i år när ett nytt tredjepersonsläge kommer att läggas till som en del av Winters’ Expansion. Detta nya sätt att spela Resident Evil Village kommer att låta spelare se spelet från ett helt nytt perspektiv, komplett med nya animationer och mer.

Resident Evil Villages tredjepersonsläge kommer att släppas den 28 oktober 2022, som en del av Winters’ Expansion DLC.

Resident Evil 2 Remake, Resident Evil 3 Remake och Resident Evil 7 gratis nästa generations uppgraderingar är tillgängliga nu

Resident Evil 2 Remake, Resident Evil 3 Remake och Resident Evil 7 kommer alla att få gratis nästa generations uppgraderingar för PS5 och Xbox Series X/S idag den 13 juni. Dessa uppdateringar kommer att lägga till stöd för 4K, hög bildfrekvens, ray tracing och 3D-ljud.

Resident Evil Re:Verse kommer officiellt att lanseras i oktober

Resident Evil Re:Verse, flerspelarspelet som ursprungligen skulle lanseras tillsammans med Resident Evil Village, kommer officiellt att lanseras den 28 oktober 2022. Re:Verse är ett PvP deathmatch-spel för sex spelare som sätter spelare i karaktärer från hela Resident Ond serie.

Monster Hunter Rise: Sunbreak Expansion får flera nya detaljer och en demo

Monster Hunter Rise: Sunbreak är en “massiv” expansion av Switch och PC-exklusiva Monster Hunter Rise och en ny trailer på Capcom Showcase avslöjade fler detaljer och att den kommer att få en demo den 14 juni, vilket är imorgon!

Trailern delade också några av de kartor och monster som fansen kan förvänta sig, och de inkluderar återvändande monster Daimyo Hermitaur, Espinas, Gore Magala och Pyre Rakna Kadaki (ny form). Djungelkartan från Monster Hunter 2 kommer också att finnas tillgänglig och den förbättras för att matcha Rises mer öppna områden.

Lucent Naragacuga tillkännagavs också att gå med i Sunbreak i augusti som en del av en gratis titeluppdatering 1. Fler gratisuppdateringar kommer under hösten, vintern och nästa år.

Sunbreak släpps den 30 juni 2022.

Exoprimal får en gameplay-trailer, slutet nätverkstest kommer före release

Exoprimal, Capcoms kommande co-op actionspel för dinosauriemord, har fått en ny gameplay-trailer och löftet om ett slutet nätverkstest innan det lanseras 2023. Trailern gav en förtrollning av PvPvE-spelets historia, gameplay och några av dinosaurierna spelare kommer att behöva kämpa mot.

Några av Exoprimals aktiviteter visades också, inklusive Dinosaur Cull, VTOL Defense, Data Key Security, Energy Taker och Omega Charge.

Exoprimal kommer att släppas 2023 på PS5, PS4, Xbox Series X/S, Xbox One och PC.

Street Fighter 6 kommer att få minst ett tillkännagivande 2022

Även om vi inte lärde oss något nytt om Street Fighter 6, avslöjades det att vi kommer att få mer information om nästa inlägg i den legendariska fighting-serien innan årets slut.

Dragon’s Dogma 10-årsjubileumsevenemang retat, men ingen uppföljare

Medan många hoppades på ett tillkännagivande om Dragon’s Dogma 2 vid denna Capcom Showcase, blev vi bara lovade att ett Dragon’s Dogma 10-årsjubileumsevenemang kommer att äga rum torsdagen den 16 juni. Så även om avslöjandet av ett nytt spel skulle ha varit en underbar överraskning , åtminstone lever hoppet fortfarande för den här veckan!

Adam Bankhurst är en nyhetsskribent för IGN. Du kan följa honom på Twitter @AdamBankhurst och igen Rycka till.


#Capcom #Showcase #juni #Allt #tillkännagav #inklusive #Resident #Evil #Village #Story #DLC #IGN

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *