Economist Peter Schiff Explains Why He Expects Bitcoin to Crash as Recession Deepens — Warns 'Don't Buy This Dip'

Ekonomen Peter Schiff förklarar varför han förväntar sig att Bitcoin kommer att krascha när lågkonjunkturen fördjupas – varnar “Köp inte detta dopp” – Bitcoin News

Ekonomen och guldbaggen Peter Schiff har gjort några hemska förutsägelser om kryptovaluta, särskilt bitcoin och eter. Han förklarade att “Behovet av att sälja bitcoin för att betala räkningarna kommer bara att bli värre när lågkonjunkturen fördjupas”, och tillade att bitcoin är redo att krascha till $20K medan eter kommer att sjunka till $1K.

Peter Schiff delar framtidsutsikter för Bitcoin, Ether, Crypto

Gold bug Peter Schiff, chefsekonom och ledande strateg på Euro Pacific Capital och grundare av Schiffgold, har gjort några hemska förutsägelser om bitcoin, eter och kryptomarknaden i allmänhet.

Han twittrade i lördags:

Bitcoin ser ut att krascha till 20 000 $ och ethereum till 1 000 $ … Köp inte denna dipp. Du kommer att förlora mycket mer pengar.

Schiff förklarade vidare i flera tweets på söndagen: “Med mat- och energipriserna stigande kommer många bitcoin Hodlers att tvingas sälja för att täcka kostnaden. Livsmedelsbutiker och bensinstationer accepterar inte bitcoin.”

Ekonomen noterade: “När Bitcoin kraschade under Covid behövde ingen sälja. Konsumentpriserna var mycket lägre och Hodlers fick stimulanskontroller.”

Schiff betonade:

Behovet av att sälja bitcoin för att betala räkningarna kommer bara att bli värre när lågkonjunkturen fördjupas och många Hodlers förlorar sina jobb, särskilt de som arbetar för snart konkursade blockkedjeföretag.

“Om omständigheterna förändras kommer långsiktiga köpare utan lönecheck att tvingas sälja”, tillade han.

De flesta bitcoin-förespråkare fortsätter att ignorera alla bitcoin- och kryptoförutsägelser som Schiff gjort, och många ser hans dystra förväntningar som en köpsignal för BTC.

“Möjligen det mest konsekvent dåliga investeringsråden i offentliga register”, skrev en Twitter-användare. En annan frågade Schiff: “Kontrollera bitcoin eller Ethereum 5-årsdiagram, kolla sedan guldets. Vilket hade du hellre haft? Vilket skulle du hellre behålla i 5 år till?”

I skrivande stund handlas bitcoin för $26 212,07 medan eter ligger på $1 373,77.

Dessutom har ett växande antal livsmedelsbutiker och bensinstationer börjat acceptera bitcoin såväl som andra kryptovalutor. Sheetz, en stor Mid-Atlantic restaurang och snabbköpskedja, meddelat i maj förra året att det hade blivit den “första närbutikskedjan att acceptera bitcoin.” Flera närbutiker och bensinstationer har också installerat tvåvägs bitcoin-uttagsautomater, inklusive en ledande när- och bränsleåterförsäljare, Cirkel K.

Även om Schiff är baisse om bitcoin, eter och kryptomarknaden i allmänhet, är många människor väldigt hausse om BTC. Riskkapitalisten Tim Draper dubblerade nyligen hans bitcoin-förutsägelse på 250 000 dollar. USA:s senator Ted Cruz sa att han är “otroligt hausse” på bitcoin och har en veckovis BTC köpa. Devere Groups vd Nigel Green sa förra veckan att han förväntar sig en tjurkörning och en “betydande studs” i priset på bitcoin under det fjärde kvartalet i år.

JPMorgan sa förra månaden att företaget ser en “betydande uppsida” till bitcoin. Den globala investeringsbanken har ersatt fastigheter med krypto som sin “föredragna alternativa tillgång.” Dessutom fann en färsk Deloitte-undersökning att 85 % av amerikanska handlare säger möjliggör kryptobetalningar har hög prioritet för dem.

Vad tycker du om Peter Schiffs varningar? Låt oss veta i kommentarsfältet nedan.

Kevin Helms

En student i österrikisk ekonomi, Kevin hittade Bitcoin 2011 och har varit evangelist sedan dess. Hans intressen ligger i Bitcoin-säkerhet, open source-system, nätverkseffekter och skärningspunkten mellan ekonomi och kryptografi.

Bildkrediter: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

varning: Den här artikeln är endast i informationssyfte. Det är inte ett direkt erbjudande eller uppmaning till ett erbjudande att köpa eller sälja, eller en rekommendation eller rekommendation av några produkter, tjänster eller företag. Bitcoin.com tillhandahåller inte investerings-, skatte-, juridisk- eller redovisningsrådgivning. Varken företaget eller författaren ansvarar, direkt eller indirekt, för någon skada eller förlust som orsakas eller påstås vara orsakad av eller i samband med användningen av eller tilliten till innehåll, varor eller tjänster som nämns i denna artikel.


#Ekonomen #Peter #Schiff #förklarar #varför #han #förväntar #sig #att #Bitcoin #kommer #att #krascha #när #lågkonjunkturen #fördjupas #varnar #Köp #inte #detta #dopp #Bitcoin #News

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *