Britney Spears säger att brorsan inte var inbjuden till bröllopet: "Fok dig Bryan"

Britney Spears säger att brorsan inte var inbjuden till bröllopet: “Fok dig Bryan”

hävdar Britney Spears hennes bror, Bryan Spearsblev aldrig inbjuden till sitt bröllop – trots rapporter som säger annat.

“Du blev aldrig inbjuden till mitt bröllop så varför ens svara ??? Tror du ärligt talat att jag vill ha min bror där som sa nej till en Jack och cola i fyra år… vadå???” popstjärnan, 40, skrev delvis i ett Instagram-inlägg på tisdag.

“Om vi ​​skulle dricka tillsammans på bröllopet och spela de eleganta rollerna för barn som du och [our] mamma [Lynne Spears] gör som du bokstavligen gömde kaffe och alkohol när jag skulle komma hem,” fortsatte hon och tillade, “du skadade mig och du vet det!!!”

Britney påstod att hennes främmande familj – nämligen Bryan – inte tillät henne att dricka alkohol under hela hennes fyraåriga vistelse i Las Vegas från 2013 till 2017, trots att hon var långt över 21 år. Då var hon fortfarande under hennes juridiska konservatorium, vilket var avslutas i november 2021.

Britney Spears poserar på en röd matta med en insättning av sin bror Bryan Spears
Britney Spears förklarade varför hon inte bjöd in bror Bryan Spears till sitt senaste bröllop i ett hetsigt Instagram-inlägg.
FilmMagic; bryanjamesspears/Inst

“Och jag kanske tvingar mig själv att dricka Jack ikväll … titta upp på månen och säga ‘FAN DIG!!!'” tillade Grammisvinnaren i sitt senaste IG-inlägg. “Jag vet att du är blod och ja blodet rinner djupt men ingen familj till mig skulle göra vad ni gjorde mot mig.”

Bryan svarade inte omedelbart på Page Six begäran om kommentar.

Under ett annat avsnitt av sitt inlägg erkände Britney en tidigare Instagram som Bryan delade i november 2021 efter att hon äntligen släppts från sitt nästan 14-åriga konservatorium.

“Psss … jag gillade ditt inlägg, bror!!! Glad Britdependence Day!!! Grattis Brit Brit!!!” hon skrev. “GO F—K YOURSELF Bryan – F—k you …”

“Toxic”-sångerskan erkände också kommentarer från Bryan under en podcastintervju i juli 2020 om hennes långa konservatorskapsstrid.

“Jag vet vad hon vill men i slutändan, vad är verkligheten i det? Vad är det praktiska med det? Så ska du ringa och boka för dig själv idag?” sa han till “As NOT Seen on TV”-värden Drew Plotkin vid den tiden.

“Bryan på frågan av den otroligt snälla mannen ‘varför låter din familj henne inte bara vara???’ Ditt svar var … “hon kan inte ens boka middag …” svarade Britney på Instagram. “Ingen av er ville någonsin att det skulle ta slut eftersom ni alla älskade att berätta för mig vad jag skulle göra och behandla mig som absolut ingenting!!!”

Bryans flickvän, Amber Lynn Conklin, påstod den här veckan att de var det inte på Britneys stjärnspäckade bröllop till Sam Asghari på grund av hans dotters examen från grundskolan.

Britney Spears poserar med sina närmaste familjemedlemmar 2003
Britney, på bilden här med sin närmaste familj 2003, är för närvarande främmande från pappa Jamie, mamma Lynne, bror Bryan och syster Jamie Lynn Spears.
WireImage

“Såg vår lilla munchkin och vicepresident i 5:e klass bli en mellanstadieelev igår! Vi älskar dig Lexie baby och SÅ stolta över dig,” Conklin textade ett foto med Bryan och hans 11-åriga dotter, Lexie, som producenten delar med sin ex-fru, Graciella Sanchez.

I kommentarsfältet i ett annat inlägg, Conklin noterade att hennes skönhet “inte kunde hjälpa tidpunkten” för hans dotters examen och hans systers bröllop, som båda ägde rum i Los Angeles-området.

“Bryan kände sig hemsk att behöva välja men han var tvungen att vara där för sin dotter och skickade sin kärlek till Britney x1000000”, skrev hon. “Vi är så ledsna att missa ett så viktigt ögonblick men så glada för Britneys och Sams äktenskap!”

En källa har tidigare sagt till Page Six, “Båda ceremonierna var ungefär samtidigt. Bryan kunde inte vara på två ställen samtidigt och ville inte göra Lexie besviken genom att springa iväg till ett bröllop direkt efter hennes uppflyttningsceremoni, där hon höll ett speciellt tal. Han ville vara där för att fira sin lilla flicka.”

Långt borta foto av Britney Spears och Sam Asghari på deras bröllopsdag
Britney gifte sig med Sam Asghari i en intim ceremoni som hölls i hennes hem på torsdagen.
Kevin Ostajewski/Shutterstock

Samtidigt har Britney upprepade gånger kritiserat sin närmaste familj – inklusive pappa Jamie Spears och syster Jamie Lynn Spears – för att ha varit delaktig i konservatorskapet, och till och med hävdat att de förtjänar att sitta i fängelse för sina respektive roller i det juridiska arrangemanget.

Britney uttryckte en gång en önskan att stämma sin far, 69, för “missbruk av konservatorskap”. Han etablerade det 2008 för att kontrollera sin berömda dotters personliga, medicinska och ekonomiska angelägenheter.

.
#Britney #Spears #säger #att #brorsan #inte #var #inbjuden #bröllopet #Fok #dig #Bryan

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *