Den tidigare WWE-stjärnan Jeff Hardy greps i Volusia County

Den tidigare WWE-stjärnan Jeff Hardy greps i Volusia County

Tidigare WWE-stjärna och nuvarande stjärna med All Elite Wrestling, Jeff Hardy, greps i måndags i Volusia County. Hardy greps utan incidenter för att ha kört påverkad av alkohol och/eller droger. Det hände på I-95 när trupper drog över Hardy efter de fick samtal om en handikappad förare runt 12:45. Sportanalytiker säger att han är erkänd som en av de största professionella brottarna genom tiderna, och han är hälften av Hardy Boyz-taglagets sensation. Den här gången är den tredje DUI för Hardy på fyra år. Häktningsrapporten säger att Hardy dömdes för två andra separata DUI från mars 2018 och oktober 2019 i North Carolina. Florida Highway Patrol säger i måndagens fall att Hardys prestationer på övningarna gav mer än tillräckligt med ledtrådar för att arrestera honom för DUI. att känna Jeff och hans bror personligen, men det här är inte personligt. Det här är en man som fattat ett beslut minst tre gånger nu under de senaste tio åren att köra i funktionshinder, säger Bill DeMott, tidigare brottare och grundare av Keri Anne Foundation. DeMotts dotter Keri Anne dödades för nästan sju år sedan av en upprepad DUI-förbrytare.Välgörenhetsstiftelsen startades av familjen DeMott för att hedra Keris minne och för att dela hennes historia med målet att en dag få slut på rattfylleri, nedsatt och distraherad körning. arresteringsrapporten, när FHP kom ikapp Hardy, gick han samman från I-4 till norrgående I-95 i en Dodge Charger som “färdades betydligt under hastighetsgränsen, vävde över körfält och sprang av vägbanan. “”(Hans) körkort är återkallat, så vi skulle vilja veta, hur fick han hyrbilen? Vem tillät honom att använda hyrbilen, och varför kör han?” DeMott sa. Rapporten säger också att Hardy var “ostadig på fötterna, luktade lukten av en alkoholhaltig dryck och var förvirrad.” I samtalet med Hardy avslöjades det för polisen att han hade druckit tidigare under dagen, enligt rapporten. Hardy greps strax före klockan 10 på måndagen. ”När blir det viktigt? När ett liv är förlorat?” DeMott sa. En annan före detta WWE-stjärna greps i Volusia County i maj. Tammy “Sunny” Sytch anklagas för att ha kört rattfull i Ormond Beach och orsakat en dödsolycka. RELATED: Domare återkallar borgen för WWE Hall of Famer anklagad för att ha kört berusad i dödlig kraschEn domare beordrade Sytch att fängslas medan hon väntar på rättegång. När det gäller Hardy säger FHP att hans första utandningsprov låg på 0,294, nästan mer än tre och en halv gånger den lagliga gränsen. Hardy hade en körrestriktion som krävde att han hade en spärranordning i sitt fordon som hyrbilen inte hade.

Den tidigare WWE-stjärnan och nuvarande stjärnan med All Elite Wrestling, Jeff Hardy, greps i måndags i Volusia County.

Hardy greps utan incidenter för att ha kört påverkad av alkohol och/eller droger.

Det hände på I-95 när trupper drog över Hardy efter att de fått samtal om en handikappad förare runt 12:45.

Sportanalytiker säger att han är erkänd som en av de största professionella brottarna genom tiderna, och han är hälften av Hardy Boyz-taglagets sensation.

Den här gången är den tredje DUI för Hardy på fyra år.

Häktningsrapporten säger att Hardy dömdes för två andra separata DUI från mars 2018 och oktober 2019 i North Carolina.

Florida Highway Patrol säger i måndagens fall att Hardys prestation på övningarna gav mer än tillräckligt med ledtrådar för att arrestera honom för DUI.

“Jag råkar känna Jeff och hans bror personligen, men det här är inte personligt. Det här är en man som fattat ett beslut minst tre gånger nu under de senaste tio åren att köra i funktionsnedsättning, säger Bill DeMott, tidigare brottare och grundare av Keri Anne Foundationsa.

DeMotts dotter Keri Anne dödades för nästan sju år sedan av en upprepad DUI-förbrytare.

Välgörenhetsstiftelsen startades av familjen DeMott för att hedra Keris minne och för att dela hennes historia med målet att en dag få slut på rattfylleri, nedsatt och distraherad körning.

Enligt arresteringsrapporten, när FHP kom ikapp Hardy, gick han samman från I-4 till norrgående I-95 i en Dodge Charger som “färdades betydligt under hastighetsgränsen, vävde över körfält och sprang från axeln på körbana.”

“(Hans) körkort är återkallat, så vi skulle vilja veta hur han fick tag i hyrbilen? Vem tillät honom att använda hyrbilen och varför kör han?” sa DeMott.

Rapporten säger också att Hardy var “ostadig på fötterna, luktade lukten av en alkoholhaltig dryck och var förvirrad.”

I samtalet med Hardy avslöjades det för polisen att han hade druckit tidigare under dagen, enligt rapporten.

Hardy greps strax före klockan 10 på måndagen.

“När blir det viktigt? När ett liv är förlorat?” sa DeMott.

En annan före detta WWE-stjärna greps i Volusia County i maj.

Tammy “Sunny” Sytch anklagas för körde berusad i Ormond Beach och orsakade en dödsolycka.

RELATERAT: Domare återkallar borgen för WWE Hall of Famer anklagad för att ha kört berusad i dödlig krasch

En domare beordrade Sytch att fängslas medan hon väntar på rättegång.

När det gäller Hardy säger FHP att hans första utandningsprov låg på 0,294, nästan mer än tre och en halv gånger den lagliga gränsen.

Hardy hade en körrestriktion som krävde att han hade en spärranordning i sitt fordon som hyrbilen inte hade.

#Den #tidigare #WWEstjärnan #Jeff #Hardy #greps #Volusia #County

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *