Esportteamet FaZe Clan bryter ner växeln bakom FaZe1 Live — och hur det kan hjälpa dig att öka ditt spel |  CNN underströk

Esportteamet FaZe Clan bryter ner växeln bakom FaZe1 Live — och hur det kan hjälpa dig att öka ditt spel | CNN underströk

FaZe Clan, en av esports och spels största organisationer, har tillbringat det senaste decenniet med att sprida sin räckvidd över alla aspekter av modern popkultur.

“Inte bara har spel blivit en integrerad del av popkulturen utan även spelare, och det är inte något som verkligen existerade innan vi skapades”, säger FaZe Clans grundare Sabastian “CBass” Diamond. “Jag tror att det är vad vi har kunnat göra ett så bra jobb med inom spelindustrin under de senaste 12 åren – ta något som inte var en hållbar karriärväg eller ens en intäktskälla alls och förvandla det till inte bara en karriär men en uppnåelig sådan.”

När organisationen inte vinner tävlingar i Counter-Strike: Global Offensive och Fortnite, samarbetar organisationen också med ikoniska snabbmatsbutiker som McDonald’s och till och med signerar hiphoplegender som Snoop Dogg. Någonstans mittemellan allt detta är FaZe fortfarande ständigt på jakt efter vem som är nästa i streamingvärlden.

Det rekryteringsinitiativet bestod tidigare av att företaget renade igenom hundratusentals inlämningar innan det minskade det till fem konkurrenter. I år ändrade FaZe Clan saker och ting avsevärt genom FaZe1 Live. I den här serien filmades 20 innehållsskapare från hela världen 24 timmar om dygnet i 15 dagar och deltog i olika utmaningar medan världen tittade på i realtid.

Québec-infödda Gabriel “Proze” Gelinaswas var den som stod kvar för att vinna en plats på FaZes lista, en signeringsbonus på miljoner dollar, kryptovaluta från MoonPay, en $250 000 sponsring från Ghost och en Nissan GT-R. Enligt CBass, som också var värd för FaZe1 Live, hade Proze alla egenskaper som gör någon till en lämplig kandidat för organisationen.

“Han gjorde allt och passade perfekt in i det vi försökte göra”, förklarar CBass. “Proze kom från en bakgrund av innehållsskapande inom underhållning, förutom att ta fram nya koncept och driva idéer. Han gjorde redan detta oavsett om vi visste något om honom eller inte. Proze kunde ta allt som berättades för honom och tillämpa det på rätt sätt när han skapade innehåll.”

När de tävlande inte deltog i roliga aktiviteter som Call of Doodie-utmaningen som involverade kranriggade portapottor och leksakspistoler, bedömdes de också på underhållningsvärdet av deras livestreams på spelpc-riggar. Dessa inställningar är inte svåra att återskapa hemma, så vi pratade med CBass om FaZes go-to-spelutrustning och hur det kan förbättra din egen inställning oavsett om du vill dominera Rycka till eller öka ditt Fortnite-spel.

Spelutrustningen som FaZe Clan använder och rekommenderar

Jason Cipriani/CNN

Bygga en speldator börjar med fodralet, och NZXT är varumärket att slå när det kommer till valuta för pengarna i en anpassningsbar men ändå effektiv design. CBass nämner att när han började med PC-spel runt 2018 visste han att varumärket var det som skulle få. Detta översattes till FaZe1 Live-tävlingen där tävlande kom in redan och visste vad de ville ha för sina NZXT.

“De faktiska top-of-the-line NZXT:erna var de som vi utrustade skådespelarna med för FaZe1-showen, och de är speciellt designade för att kunna ta emot allt som kastades på dem”, säger CBass. “Vi hade några personer som kom in som inte bara visste allt de behövde göra utan visste bättre än några av produktionspersonalen.”

Delat mellan olika mellantorn och Mini iTX-fodral, kommer NZXT-fodral packade med en andningsbar design som tillåter massor av luftflöde utöver andra alternativ som fläktar och RGB-belysning.

Zowie

Spelskärmar med höga uppdateringsfrekvenser är viktiga för konkurrenskraftiga spelare. Höga uppdateringsfrekvenser innebär jämnare bildkvalitet och mer visuell information som når användaren snabbare. Enligt CBass har Zowie-skärmar varit den bästa monitorlösningen för FaZe ett bra tag.

“Det här är monitorer som våra esportlag använder och har använt i ett decennium”, förklarar CBass. “De är uppenbarligen väldigt bra på sina jobb och är 34-faldiga mästare i flera olika professionella spel. Esport-proffs är otroligt kräsna när det gäller kringutrustningen de använder. Så för oss är det en ganska enkel rekommendation. Om det är detta de använder, är det det här vi också borde använda.”

Förutom att ha en hög 240Hz uppdateringsfrekvens och Black eQualizer för att göra svärta ljusare utan att överexponera ljusare områden, har Zowie XL2411K XL Setting to Share, vilket gör att bildskärmsinställningsprofiler enkelt kan laddas upp och laddas ner mellan olika skärmar.

SteelSeries

CBass säger att en av sakerna de bad SteelSeries att göra när de gick ihop var att göra en spelmus med massor av sidoknappar. SteelSeries Aerox 5 väger 74 gram och har både 2,4 GHz trådlös överföring och Bluetooth 5.0 samt nio programmerbara knappar och lovar att ge över 180 timmars batteritid.

Även om det har förekommit många argument om trådlöst kontra kabel i e-sporttävlingar, säger CBass att det egentligen inte är någon skillnad nu så länge som musen är välgjord.

“Nu när hastighetstekniken förbättras inom trådlös teknik och Bluetooth är det ingen skillnad alls”, säger CBass. “Trådlös mus är exakt samma som en trådbunden mus. Åtminstone de bra i alla fall.”

Utöver mer esport-fokuserade funktioner som 1-till-1-spårning, 18 000 CPI och 40G acceleration för mjukare rörelser tillsammans med bättre svarstid, är Aerox 5 Wireless Mouse IP54-klassad. Detta innebär att musen är vattentät samtidigt som den erbjuder partikelskydd.

SteelSeries

“När det kommer till Fortnite, förnekar mängden åtgärder du måste göra inom en sekund oron för [missing a keypress], säger CBass. “Jag behöver bara att det jag faktiskt försöker göra ska ske så snabbt jag kan, och Apex 5 levererar det.”

FaZe Fortnite-spelaren Mongraal kallade en gång Steelseries Apex 5 Keyboard till “God Keyboard”, vilket ledde till att det var ett av de mest använda mekaniska tangentborden för det ultrapopulära Battle Royale-spelet. Förutom att den har mekaniska hybridomkopplare, RGB-belysning per nyckel och en OLED-skärm för allt från profilanpassning till att tillhandahålla information i spelet, hålls den samman av ett chassi av aluminiumlegering av flygplanskvalitet.

Det finns också Apex Pro för 100 spänn mer som CBass är ett stort fan av också. För de extra pengarna får användarna justerbara mekaniska brytare för anpassningsbar känslighet per tangent som tillåter 0,4 mm till 3,6 mm rörelse vid tangenttryckningar. Detta tillåter flera inmatningsmeddelanden utan att behöva trycka ner tangenterna hela vägen. Det är inte bara FaZe-godkänt heller; Apex Pro är vårt nuvarande val för bästa speltangentbordet du kan köpa.

SteelSeries

Hur professionella spelare hör och kommunicerar med varandra är lika viktigt som bilder.

“Du kommer aldrig att se en spelare som har förmågan att lyssna välja att inte göra det, och SteelSeries gör ett bra jobb med det”, säger CBass. “Mycket information när du spelar tävlingsskyttar kommer också via ljud.”

Utöver att vara en av de mest bekväma spelheadset Arctis 3 är tillgänglig på grund av tyget Airweave-öronkuddar, och har kompatibilitet med Windows Sonic rumsligt ljud för PC och Xbox. Dess ClearCast brusreducerande mikrofon är byggd för att säkerställa att kommunikationen mellan lagkamrater aldrig är förvirrande.

En vacker och välljudande USB-mikrofon ($119 kl Amazon)

CBass nämner att han först började använda HyperX QuadCast S-mikrofonen under upptakten till FaZe1 Live med titeln The Road to FaZe1, och han har varit ett fan sedan dess.

“Det var min första erfarenhet av att ha en mikrofon som var så bra av kvalitet som alla jag har spelat med [who] sa till mig att min mikrofon sög”, skämtar CBass. “Jag gillar verkligen hur den här mikrofonen har en unik dämpningsfunktion där du trycker på toppen av mikrofonen och lysdioden släcks för att låta dig veta att du är på tyst.”

Utöver den anpassningsbara RGB-belysningen genom HyperX:s NGENUITY-programvara, har QuadCast S-mikrofonen fyra valbara polära mönster för inspelning, vilket gör den idealisk för allt från soloströmmar till grupppoddsändningar. Det var en tät tvåa i vår bästa mikrofonen rankningar, tack vare dess skarpa ljudkvalitet och attraktiva estetik.

En pålitlig stol för både arbete och lek (289 USD $170 kl Amazon)

Respwan

En bekväm spelstol är viktigt för e-sportspelare. Respawn 200 Gaming Chair har en justerbar nackstödskudde, svankstöd och full kroppskontur. Den kan också lutas ned i upp till 130 graders vinkel samtidigt som den erbjuder både höjd- och djupjustering.

Enligt CBass gör Respawn stolar som inte bara ser ut som om någon tagit dem ur en racerbil.

“De gör bara bra stolar”, säger han. “Det är stolar som jag använder och sitter på varje dag på vårt kontor i Toronto. De är bara så bekväma och fungerar som en spelstol och en traditionell kontorsstol också.”

.
#Esportteamet #FaZe #Clan #bryter #ner #växeln #bakom #FaZe1 #Live #och #hur #det #kan #hjälpa #dig #att #öka #ditt #spel #CNN #underströk

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *