Watson beklagar inverkan av kostymer på Browns, familj

Watson beklagar inverkan av kostymer på Browns, familj

BEREA, Ohio — Deshaun Watson upprepade på tisdagen att han är oskyldig till de många anklagelserna om olämpligt sexuellt beteende under massagesessioner som har framförts mot honom. Men medan Cleveland Browns quarterback sa ännu en gång att han inte ångrar något av sina handlingar, erkände han att han ångrar effekten som anklagelserna har haft på människorna omkring honom.

“Jag förstår att jag ångrar hur det påverkar [it’s had] på samhället och människor utanför bara mig själv,” sade Watson. “Och det inkluderar min familj. Det inkluderar denna organisation. Det inkluderar mina lagkamrater i det här omklädningsrummet som måste svara på dessa frågor. Det inkluderar fanbasen av Cleveland Browns. Det inkluderar män, kvinnor, alla över hela världen. Det är en sak jag ångrar är påverkan som det har utlöst på så många människor. Det är tufft att ha att göra med.”

Bara under de senaste 15 dagarna har ytterligare två civilrättsliga stämningar lämnats in mot Watson, vilket bringar det totala antalet aktiva stämningar mot honom med påstående om olämpligt sexuellt beteende under massagesessioner till 24.

Advokat Tony Buzbee, som företräder kvinnorna som stämmer Watson, berättade för WEWS-TV i Cleveland på måndagen att ytterligare två kvinnor planerar att lämna in stämningar mot quarterbacken. Buzbee sa att en advokat från Atlanta hänvisade en av kvinnorna och att den andra kvinnan nådde ut till honom efter att ha sett HBO-avsnittet “Real Sports” som sände en berättelse på Watson.

New York Times rapporterade förra veckan att Watson bokade möten med minst 66 olika kvinnor över 17 månader, från hösten 2019 till våren 2021. Listan på 66 omfattar de 24 kvinnor som har lämnat in stämningar mot Watson; en kvinna som stämde Watson men sedan drog tillbaka klagomålet; två kvinnor som lämnade in brottsanmälan mot Watson men inte stämde honom; minst 15 terapeuter som utfärdade stödförklaringar för Watson på begäran av hans advokater; minst fyra terapeuter kontrakterade med Houston Texans; fem kvinnor som identifierades av målsägandenas advokater under utredningen för deras stämningar; och minst 15 andra kvinnor vars möten med Watson bekräftades genom intervjuer och register som granskats av Times.

Några av dessa ytterligare kvinnor talade offentligt för första gången till Times. En kvinna, som inte stämde Watson eller klagade till polisen, sa till Times att han var ihärdig i sina förfrågningar om sexuella handlingar under deras massage.

Den 25 mars under sin inledande presskonferens sa Watson att han “inga ånger” över något av hans handlingar under någon av massagesessionerna. På tisdagen fortsatte Watson att förneka alla brott: “Som jag sa, jag har aldrig överfallit någon. Jag trakasserade aldrig någon. Jag har aldrig respekterat någon. Jag har aldrig tvingat någon att göra någonting.”

Även om två stora juryer i Texas avböjde att väcka åtal mot Watson tidigare i år, undersöker NFL om han brutit mot dess uppförandekod och intervjuade quarterbacken personligen förra månaden som en del av sin utredning. Vid ligans vårmöte sa kommissarie Roger Goodell att han trodde att NFL närmade sig slutet av sin utredning men att han inte kunde ge en tidslinje för när ett beslut kan komma att fattas.

“Jag kan inte kontrollera det. Jag gjorde allt de bad mig göra. Jag svarade sanningsenligt på alla frågor som NFL ställde till mig”, sa Watson. “Jag tillbringade timmar med människorna som de fällde. Det är allt jag kan göra, är att vara ärlig och berätta exakt vad som hände. De har ett jobb, och så jag måste respektera det. Och det är vad vi vill göra är att samarbeta. De måste fatta ett beslut som är bäst för ligan.”

Watson tillfrågades om han hade övervägt att lämna in motprocesser för ärekränkning på grund av den skada som stämningarna har åsamkat hans rykte. Han sa att han inte har varit fokuserad på det och bara håller fokus på att rensa sitt namn.

“… jag har inte kommit in i något av det. Min största sak är att bara vilja rensa mitt namn så att jag kan komma tillbaka, att vara i en miljö som jag trivs bäst i och det är att vara i samhället och hjälpa människor och att vara den där förebilden och ledaren och också vara på fotbollsplanen med mina lagkamrater och försöka vinna bollmatcher. Så det är något som jag inte riktigt har fokuserat på. Bara att verkligen rensa mitt namn och bara fokusera på att göra det som är rätt och vara ärlig, och vem jag än måste svara till, ge dem sanna fakta,” sa han.

På frågan om hur hans juridiska situation påverkar honom, sa Watson, “det har varit tufft” och sa att han försöker hålla en balans med sin mentala hälsa och sociala liv.

“Men jag har en fantastisk familj. Jag har ett fantastiskt juridiskt team. Och jag har en fantastisk stödroll här i den här organisationen”, sa han. “Jag går varje dag [focusing] på min uppgift och att vara den bästa personen jag kan vara,” sa Watson. “Jag kan inte kontrollera vad den andra sidan gör med den juridiska processen. Jag måste bara fortsätta att fokusera på att vara den bästa Deshaun Watson jag kan vara för den här organisationen.”

.
#Watson #beklagar #inverkan #kostymer #på #Browns #familj

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *