Tom Brady medger att hans "aptit att tävla" "kommer snart att försvinna"

Tom Brady medger att hans “aptit att tävla” “kommer snart att försvinna”

Budskapet från Tom Brady känns lite annorlunda den här gången – och det är lite ur karaktär för honom.

Det är sant att Brady har lurat oss en gång tidigare, efter att ha gått i pension den här lågsäsongen i vad som kändes som ett påskyndat beslut innan han en månad senare bestämde sig för att spela i NFL-säsongen 2022.

Men i ett uppriktigt ögonblick på onsdagen på “Dan Patrick Show” erkände Brady att den brinnande drivkraften som en gång satte fart på honom börjar bli närmare tom när han närmar sig sin 45-åriga säsong.

“Jag hade aptiten att tävla, och det kommer att försvinna snart,” sa Brady på frågan hur hans beslut att återvända utvecklades. “Jag menar, det råder ingen tvekan om det. Jag måste verkligen uppskatta den tid jag har kvar, för det är inte mycket.”

Är det första gången Brady har erkänt att det finns en gräns för hans drivkraft? Vi kanske gör en för stor affär av detta, men Brady är känd som både fåordig och reserverad när det gäller att ge ett verkligt fönster till hans tankesätt som spelare.

Så att någon inte är orolig för att hans hunger ska torka före eller under säsongen, såg Brady till att notera att han kände sig “superkonkurrenskraftig” när han bestämde sig för att vända på sina ursprungliga pensionsdesigner.

“Och en del galen,” tillade han.

Brady berättade inte direkt för Patrick att detta var hans sista NFL-säsong med Tampa Bay Buccaneers. Men det är svårt att inte läsa in hans kommentarer om att hans karriär glider iväg som något annat än en indikation på att det är hans sista körning.

Tampa Bay Buccaneers quarterback Tom Brady pratar som en man som vet att det är hans sista NFL-säsong. (Foto av Cliff Welch/Icon Sportswire via Getty Images)

Tom Brady erkänner att han så småningom kommer att få “växtvärk” som sändare

Bradys dagar efter spelandet verkar vara ganska kartlagda. Närhelst han hänger upp klossarna har han en plommonsändningsspelning med Fox. Men Brady tar inte Drew Brees-vägen och går in i en studioroll, utan går istället direkt till ett spelanalytikerjobb som han känner passar hans erfarenhet bättre hittills.

“Jag har varit med i varje produktionsmöte i 22 år sedan jag började spela 2001,” sa Brady. “Jag vet vad de här killarna frågar om, jag vet vad de uppmanas att göra och jag tycker att det känns väldigt mycket som ett lag som går på vägen för att förbereda sig för en match.”

Som sagt, Brady medgav att han förväntar sig att få några rookie-ögonblick i sitt nya jobb.

“Det finns en hel del inlärningskurva … uppenbarligen kommer det att bli en helt ny karriär,” sa Brady. “Det är en ny möjlighet för mig att prova något som jag kommer att arbeta hårt för att förbereda för att bli så bra som möjligt, med vetskapen om att dagen jag går på inspelningsplatsen för första gången inte kommer att vara min bästa ögonblick.

“Det kommer att bli mycket växtvärk, och jag måste lära mig att bli riktigt bra på det.”

är Fox, som delade ut en affär på 375 miljoner dollar till Brady, bekväm med sin framtida “växtvärk?” Hur som helst, de har inget val.

Medan Foxs Greg Olsen ser ut som en potentiell naturlig i sitt tillkännagivande arbete, är han fortfarande ganska ny på jobbet. CBS:s Tony Romo har varit en tidig spelare som blivit sändningssuccé, men till och med hans stjärna verkar ha bleknat efter en het start.

Brees passade helt klart i sin nya roll med NBC, och Jason Witten gick från hårt hånade “Monday Night Football”-analytiker tillbaka till att spela igen.

Alla kan inte göra det, även en så stor QB som Brady har varit. Han måste öppna ventilen lite mer om vad han kan dela med sig av – säkert mer än han gjorde när han träffade media. Tänk på alla vilda ögonblick i Bradys NFL-karriär som du skulle älska att ha ett sanningsserumkonto på.

Det kan vara att begära lite för mycket, eftersom att ringa spel och göra en berättande biografi är två helt olika affärer. Men kanske hans uppriktiga “det kommer att vara borta snart”-ögonblick kommer att vara en förebild om hur Brady arbetar som TV-sändare. Om så är fallet, kan vi få en jäkla avslöjande.

#Tom #Brady #medger #att #hans #aptit #att #tävla #kommer #snart #att #försvinna

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *