2022 US Open TV-schema, täckning, livestream, titta online, kanal, golf starttider på Brookline

2022 US Open TV-schema, täckning, livestream, titta online, kanal, golf starttider på Brookline

Den tredje majoren för golfsäsongen 2022 har anlänt med kontroverser som virvlar bakom kulisserna. Men USGA ser till att så lite vind som möjligt tas ur seglen av dess främsta evenemang när US Open-utmanare 2022 tar sig an The Country Club. Det kommer att vara första gången sedan 1988 som en nationell mästare kommer att krönas i Brookline, Massachusetts, och några av de främsta utmanarna går in med fart och spelar sin bästa golf för säsongen på senare tid.

Årets affär utspelar sig med ett laddat fält med de flesta av de bästa golfarna i världen. Masters-mästaren Scottie Scheffler och PGA Championship-vinnaren Justin Thomas vill båda dubbla upp. Scheffler siktar på att bli den sjätte golfaren att vinna Masters och US Open under samma säsong, medan Thomas strävar efter att bli den sjunde i historien att ta titlar i PGA och US Open i rad.

Inte heller är favoriten på Brookline, dock. Den äran tillhör Rory McIlroy, som har mer fart än någon annan på fältet efter att ha försvarat sin titel i RBC Canadian Open. McIlroy har tre andra topp 10-placeringar under sina fyra tidigare starter och är en av bara fyra golfare som slutade bland de 10 bästa vid tre (eller fler) av de fem senaste US Open.

Mannen som skapade flest rubriker den här veckan har dock varit Phil Mickelson, som missade årets två första majors mitt i nedfallet från kontroversiella kommentarer. Mickelson återvände till action förra veckan och går in i The Country Club och söker fortfarande ett US Open för att avsluta sin karriärs grand slam. Till skillnad från 2021, när han klev in i US Open efter en stor seger i mästerskapet, har Lefty i år bara spelat tre rundor tävlingsgolf under de senaste fyra och en halv månaderna. Det bör inte råda några tvivel om att hans sex andraplatser i karriären i US Open fortsätter att förfölja honom, och hans 10 topp 10 vid detta evenemang sedan 1995 visar att han oftare är inne på det.

Även om det kan vara väldigt roligt att delta i US Open, är det en otrolig njutning varje år att bara kunna se golf på spelets största scener. Vi här på CBSSports.com är glada över att ge dig vägg-till-vägg-bevakning av US Open hela veckan.

Nog pratat om det. Så här kan du se så mycket US Open som möjligt under veckan. Se till att hålla dig till CBS Sports för livebevakning under årets tredje major, och kolla in US Open live-täckning på topplistan i omgång 1.

Alla tider österländska

Omgång 1 – torsdagen den 16 juni

Starttid omgång 1: 06:43 [Tee times]

US Open livestream: 6:43 till 20:00

 • Omgång 1 täckning — 6:43-9:30, 19-20 på Peacock
 • Utvalda grupper — 7:25 på USOpen.com, US Open-mobilappen
 • Utvalda hål (11-13) — 9.00 på USOpen.com, US Open-mobilappen

Tidig tv-bevakning: 9:30 till 14:00 på USA Network, fuboTV (Prova gratis)
Eftermiddagens tv-bevakning: 14-17 på NBC, fuboTV (Prova gratis)
TV-bevakning på kvällen:
17.00-19.00 på USA Network, fuboTV (Prova gratis)

Omgång 2 – fredagen den 17 juni

Starttid omgång 2: 06:43

US Open livestream: 6:43 till 20:00

 • Omgång 2 täckning — 6:43-9:30, 19-20 på Peacock
 • Utvalda grupper — 07:25 på USOpen.com, US Open-mobilappen
 • Utvalda hål (11-13) — 9.00 på USOpen.com, US Open-mobilappen

Tidig tv-bevakning: 9:30 till 16:00 på USA Network, fuboTV (Prova gratis)
TV-bevakning på kvällen:
16-19 på NBC, fuboTV (Prova gratis)

Omgång 3 – lördagen den 18 juni

Starttid omgång 3: 10 på morgonen

US Open livestream: 10.00 till 20.00

 • Omgång 3 täckning — 10:00 till 12:00 på Peacock
 • Utvalda grupper — 11.00 på USOpen.com, US Open-mobilappen
 • Utvalda hål (11-13) — 12.00 på USOpen.com, US Open-mobilappen

TV täckning: 12-20 på NBC, fuboTV (Prova gratis)

Omgång 4 — söndagen den 19 juni

Starttid omgång 4: 9 på morgonen

US Open livestream: 9.00 till 19.00

 • Omgång 4 täckning — 9-10 am på Peacock
 • Utvalda grupper — 10.00 på USOpen.com, US Open-mobilappen
 • Utvalda hål (11-13) — 11:00 på USOpen.com, US Open-mobilappen

Tidig tv-bevakning: 10.00 till 12.00 på USA Network, fuboTV (Prova gratis)
TV täckning:
12-19 på NBC, fuboTV (Prova gratis)


#Open #TVschema #täckning #livestream #titta #online #kanal #golf #starttider #på #Brookline

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *