Khloé Kardashian går av med "Despicable" Tristan Thompson vars fusk "Demolished" deras kärlek

Khloé Kardashian går av med “Despicable” Tristan Thompson vars fusk “Demolished” deras kärlek

Khloé Kardashianhjärtskärande reaktion på Tristan Thompson otrogen mot henne igen har avslöjats när hennes familjs verklighetskameror rullade.

Under torsdagens säsongsavslutning av KardashiansKhloé, 37, fick äntligen veta sanningen om Tristans faderskapsskandal efter hennes syster Kim Kardashian avslöjats hans juridiska papper förra avsnittet.

NBA-spelaren fick ett barn med Maralee Nichols i december 2021. Vid tiden för barnets befruktning var han fortfarande i ett förhållande med Khloé. (Paret hade varit i ett på-igen, av-igen-förhållande sedan 2016 och välkomnade dottern Sann under 2018.)

“Jag tar reda på vad Tristan gör med resten av världen”, sa Khloé till kamerorna i en biktskrift. “En artighet skulle vara att inte göra det. Men bra, om du gör det, kommer du inte ens att vara en f—ing heads up inför resten av världen? Det är bara ett extra slag i ansiktet på mig. Det är förödmjukande , Jag skäms.”

“Jag spelar upp varje händelse, varje storslagen gest, varje resa, varje dejt… allt detta var en lögn”, fortsatte hon. “Jag känner mig helt enkelt inte riktigt i min egen kropp, de här sakerna händer bara och jag går igenom rörelserna. Men när saker händer dig några gånger blir du ganska immun mot dem, vilket är riktigt tråkigt.”

tirstan thompson och khloe kardashian

Jerritt Clark/Getty ; Vivien Killilea/Getty Tristan Thompson och Khloé Kardashian

RELATERAD: Khloé Kardashian erkänner att hon är “obekväm” när hon ser Tristan Thompsons faderskapsdrama utvecklas

I en annan biktskrift avslöjade Khloé mer om tillståndet för hennes hjärtesorg. “Allt är en handling av förräderi, allt är en lögn. Det är manipulation, det är bedrägeri. Hade Tristan alla möjligheter att berätta för mig? Ja. Skulle Tristan berätta för mig om det inte var en bebis inblandad? Absolut inte. Och det visar mycket om hans karaktär. Det hela är avskyvärt.”

“Det finns inget som kan sägas eller göras som får mig att må bättre”, tillade hon. “Allt arbete, energin, samtalen, alla de där klossarna som vi lade ner [for] den här grunden – allt för att det ska bara [have] en tornado går igenom och allt ska rivas.”

Medan Khloé tillbringade lite tid ensam med att bearbeta de förödande nyheterna, samlades hennes familj till ett möte, där de delade sin raseri och besvikelse över Tristans agerande.

“Khloé är den starkaste tjejen jag känner, men ibland är den starkaste tjejen du känner inte så stark hela tiden och jag vill inte att hon ska komma till en plats som hon inte har någon att prata med för att hon känner sig som hon måste vara stark”, sa Kris Jenner. “Hon fortsätter att återhämta sig och förlåta för sin dotters skull.”

“Det är en sådan brist på respekt. Det här är någon som har ett dåligt beteende, någon som har ljugit för henne sedan juni,” fortsatte Kris, 66. “Det här är inget som kan ångras. Om han är i det här mönstret, varför gör det det hon måste du fortsätta lida? Det är det som krossar mitt hjärta.”

“Bristen på ärlighet är det som gör det för mig. Det är mycket mindre sårande att säga sanningen än att ta reda på det på internet.” Kourtney Kardashian noterade och tillade i en biktskrift att “vi har gett Tristan så många chanser [and] Jag känner mig superbesviken.”

Kim, 41, blev också arg och sa till sin familj: “Jag är trött på att ta vägen… hälften av mig vill bara säga [him] på sprängning.”

Khloe Kardashian, Tristan Thompson

Khloe Kardashian, Tristan Thompson

Jerritt Clark/Getty Images Tristan Thompson, Khloe Kardashian

Senare i avsnittet kände Khloé sig redo att prata om situationen och mötte upp Kim. Under deras samtal avslöjade Khloé hur det är “f—ed” att samhället ofta “skyller på” kvinnor i fall där deras partner är otrogen.

“Det finns ingen medkänsla,” sa Khloé. “Det finns bara ingen känsla av mänsklighet.”

Hennes kommentarer gjorde Kim upprörd, som fortsatte med att argt slänga in alla “f—ing-troll på internet som får Khloé att känna sig som den största biten av s—” i en biktstol.

“Jag kommer att hitta var och en av er och inte hota er på TV, men det är fel. Det är så fel”, sa KKW Beautys grundare. “För att ni inte förstår att när ni har ett barn kommer ni att göra vad som helst för att få det att fungera. Och jag är så stolt över vem Khloé är att hon ville ge sitt förhållande en andra chans, även efter [Tristan] förföljde henne och skämde s— ur henne.”

RELATERAD: Khloé Kardashian vill att Tristan Thompson ska “vara lycklig”, säger att det finns “många bra sidor med honom”

Även om Khloé fortfarande är förkrossad, avslöjade Khloé för Kim i slutet av avsnittet att hon nådde ut till Tristan efter nyheterna men inte mycket fick uträtta, eftersom “det var mer skrikande från min sida.”

“Det finns inte mycket att prata om enligt min mening”, sa hon. “Det är äckligt. Vi är över det hela. Jag köpte inte biljetter till den här jävla cirkusen, men på något sätt ser jag alla dessa clowner uppträda framför mig. Jag vill ha en återbetalning, återvänd till avsändaren , jag vill inte vara på den här showen.”

“På något sätt fortsätter de här clownerna att komma tillbaka i den här jävla clownbilen, och oavsett vad han säger kommer ingenting att ge mig svaren jag letar efter eller stängningen”, sa hon.

khloe kardashian, sann thompson

khloe kardashian, sann thompson

BAKGRID Khloé Kardashian och True

RELATERAD: Khloé Kardashian säger att hon inte “känner sig ensam” som ensamstående mamma: “Jag är besatt av min tjej”

Khloé noterade också att hon har för avsikt att hålla det så normalt som möjligt för deras dotter.

“True FaceTimes honom varje kväll. Jag pratar inte, han pratar med True,” förklarade hon. “Och True kommer aldrig att veta att något är fel i min bok, någonsin. Jag har gjort det här förut. Jag vet hur man gör det.”

Efter att Kim påpekat hur Tristan lovade att “gå i terapi” och “börja fixa mig själv”, noterade hon, “om det var jag, och jag verkligen försökte förlösa mig själv och försöka bli en bättre person, skulle jag definitivt bara fortsätta min d— i mina byxor.”

“Du skulle tro!” utbrast Khloé. “Antingen bär du kondom, får en vasektomi, eller så gör du inte — slumpmässiga människor som du möter i andra stater. Det är inte raketvetenskap.”

Missa aldrig en berättelse – registrera dig för PEOPLEs gratis dagliga nyhetsbrev för att hålla dig uppdaterad om det bästa av vad PEOPLE har att erbjuda, från saftiga kändisnyheter till fängslande berättelser om mänskligt intresse.

I en biktskrift tillade Kim om sin syster: “Hon kommer att sakna sin bästa vän. Hon kommer att sakna tanken på, och hoppas på, att de ska komma tillsammans och det kommer att bli en anpassning, speciellt när du har barn. Du har inget annat val än att ta den stora vägen, även om det dödar dig.”

Trots allt sa Khloé att hon var “tacksam för klarheten”.

“Jag känner mig rättfärdigad på ett sätt eftersom jag hela tiden sa, ‘killar, något är inte rätt här’,” mindes hon och tillade i en biktskrift, “Jag kommer att driva igenom allt och allt, precis som jag har gjort tidigare.”

Säsong 1 av Kardashians streamar nu på Hulu.

#Khloé #Kardashian #går #med #Despicable #Tristan #Thompson #vars #fusk #Demolished #deras #kärlek

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *