Anthony Rendon ska genomgå en säsongsslutande handledsoperation

Anthony Rendon ska genomgå en säsongsslutande handledsoperation

18:17: Änglarna har officiellt placerat Rendon på 10-dagars IL och kallat in infielder Jack Mayfield från Triple-A. Rendon kommer troligen att hållas tillbaka från en 60-dagars IL-placering tills Halos har behov av en extra 40-mannaruppplats.

Änglarnas lagtränare Mike Frostad gav också reportrar (inklusive MLB.com:s Rhett Bollinger) några detaljer om Rendons status, som säger att Rendon kommer att behöva 4-6 månader för att återhämta sig. Rendon har en subluxed senaoch försökte spela igenom obehaget, även om det var känt att operation så småningom skulle behövas för att åtgärda problemet.

16:10: Angels tredje baseman Anthony Rendon kommer att opereras på sin högra handled nästa vecka, meddelade laget. Förfarandet kommer att åsidosätta Rendon under resten av säsongen 2022.

Rendon tillbringade två veckor på den skadade listan på grund av ömhet i samma handled tidigare den här säsongen, och han har missat de senaste matcherna efter att ha förvärrat problemet igen. Angels manager Phil Nevin antydde att Rendon var en nypningsmöjlighet så sent som i går, så dagens nyheter kommer som en ovälkommen överraskning och en indikation på att ytterligare tester avslöjade ett allvarligare problem med Rendons handled.

Detta kommer att markera den andra raka säsongen avskuren genom operation för Rendon, eftersom han genomgick en höftprocedur i augusti förra året som avslutade hans säsong 2021 i förtid. Det året hade redan förkortats av flera resor till IL för ljumske-, knä- och hamstringsskador, där Rendons höft slutligen fick bära bördan när han försökte kompensera för de andra problemen i underkroppen.

Rendon kommer att avsluta säsongen med en .228/.324/.383 slash line och fem homeruns över 188 plattspel. Även om detta fortfarande leder till en offensiv produktion över genomsnittet (106 wRC+), är den långt under standarden Rendon ännu under hans storhetstid med Nationals, eller till och med under hans första Angels-säsong 2020. Sedan starten av 2021 års kampanj, Rendon har bara slagit .235/.327/.383 i 437 PA, och spelat i endast 103 spel.

Änglarna skrev på Rendon till ett sjuårigt, $245 MM friagentavtal i december 2019, och bortsett från Rendons starka prestation i den förkortade kampanjen 2020, visar denna affär redan tecken på att gå med i Albert Pujols, Josh Hamiltonoch Justin Upton kontrakt i änglarnas senaste historia av dyra feltändningar. Rendon har naturligtvis fortfarande fyra år på sig att göra klart affären, men han fyllde 32 tidigare denna månad och har nu två förlorade säsonger bakom sig.

Rendons skada fortsätter en mardrömslik sträcka för änglarna. I besittning av ett rekord på 27-17 och en plats i slutspelet den 24 maj har Halos sedan förlorat 18 av 21 matcher, inklusive en 14-matchers förlustrad. Managern Joe Maddon har redan fått sparken, och änglarna står nu inför en uppförsbacke bara för att bryta sin rad av förlorande säsonger, än mindre komma tillbaka in i wild card-jakten. Även om det fortfarande är mitten av juni och mycket av säsongen återstår, skapar förlusten av Rendon ännu ett hål i en redan skakig lista.

Matt Duffy och Tyler Wade siffra att hantera tredje basens uppgifter i Rendons frånvaro, vilket ytterligare försvagar andra basen sedan den duon och Luis Rengifo jonglerade med tiden vid slutstenen. David Fletcher placerades på 60-dagars IL i efterdyningarna av adduktorkirurgi, och i bästa fall skulle återvända runt All-Star-uppehållet. Jack Mayfield, Jose Rojas och Kean Wong finns också i organisationen, men är ofullkomliga lösningar på en redan skakig infield-bild. Skulle Halos komma tillbaka in i slutspelsbilden, kan vilken som helst av kortstopp, andra eller tredje bas vara målområden för handelns deadline, beroende på vem som var tillgänglig och hur Anaheim blandade sin övriga personal runt diamanten.

.
#Anthony #Rendon #ska #genomgå #säsongsslutande #handledsoperation

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *