Den nya iPaden (2022) kan åstadkomma en Apple Pencil-revolution – och det är på tiden

Den nya iPaden (2022) kan åstadkomma en Apple Pencil-revolution – och det är på tiden

Om du har letat efter att köpa en av de bästa iPadsen av dina funderingar har förmodligen varit en penna – Apple Pencil är en populär penna för företagets surfplattor som låter dig skissa, göra anteckningar och enkelt navigera runt iPadOS.

Sedan den först introducerades Apple Pencil för iPads har gått igenom två olika iterationer – den ursprungliga versionen introducerades 2015 och den andra generationens modell kom 2018, för att fungera på nyare iPads.

#Den #nya #iPaden #kan #åstadkomma #Apple #Pencilrevolution #och #det #är #på #tiden

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *