Drake, Kevin Gates, Logic och mer - Nya hiphopprojekt den här veckan

Drake, Kevin Gates, Logic och mer – Nya hiphopprojekt den här veckan

Vecka efter vecka gör hiphopen aldrig besviken när det är dags för ny musik att släppa. Den här veckan återvänder den största rapparen på planeten med en ny överraskande LP, en spottare från Baton Rouge, La. får mycket av sig med ett nytt album och en en gång pensionerad MC lägger ut ett projekt lagom till hans massiva sommarturné med mera.

Från ingenstans, Ankbonde dök precis upp för sommaren. På torsdagen (16 juni) tillkännagav OVO head honcho sitt nya soloalbum, Ärligt talat, strunt i det. Den senaste LP-skivan från Champagne Papi kommer efter att spekulationer dök upp förra veckan om att han släppte ett nytt mixtape. Det fanns trovärdighet för pratstunden, med Drizzy släppte album nr 7, mindre än ett år efter att han släppte sitt tionde Billboard 200-toplistprojekt, Certifierad Lover Boy.

Slipper utan en ledande singel, det nya erbjudandet produceras av hans långvariga medarbetare Noah “40” Shebib och har ett gästspel från 21 Vilde.

Det nya albumet kommer några månader efter att det rapporterades om det Drake skrev på ett nytt skivkontrakt värt uppemot 400 miljoner dollar. Det nya albumet kommer förmodligen att följas av en enorm sommarturné för “Way 2 Sexy”-rapparen.

Kevin Gates äntligen avslöjar sitt tredje album, Khaza, efter en tung utrullning som har pågått i månader. Louisiana-infödingen har marknadsfört albumet på alla sätt, inklusive att släppa en rad nya varor och spotta en freestyle kallad “Super General” över Kodak Blacks “Super Gremlin”, som höjde på ögonbrynen överallt på grund av dess sexuellt explicita innehåll som gör att Beyonce, Rubi Rose och andra sjunker.

Med Gates som tar upp ett antal mycket personliga ämnen under loppet av den 19-spåriga LP:n, XXL Förstaårselev visar hur mycket hans barer har utvecklats samtidigt som de hållit sig trogna soundet han har blivit känd för.

Leds av tre tidigare släppta låtar, “Big Lyfe”, “Bad for Me” och “Intro”, Khazas enda gästinslag är från Juicy J, som dyker upp på låten “Thinking With My Dick.” Just den låten släpptes ursprungligen 2013, men inkluderades på albumet på grund av dess senaste framgång på TikTok.

Stödjer Khazaär Gates redo för att ge sig ut på en lång turné som kommer att pågå från augusti till oktober.

Logik kommer med sitt nya album, Vinyl dagar, precis som han ska ge sig ut på en 28-datum co-headlining-turné med Wiz Khalifa, som startar i juli. Det 30-spåriga albumet är fullspäckat med gästspel från tunga artister som Action Bronson, Royce 5’9”, Spelet, RZA och mycket mer.

Innan släppet av Vinyl dagar, Logik släppte faktiskt totalt sex låtar som alla finns med på albumet, inklusive “Decades”, “Tetris”, “Therapy Music” med Russ“Orville” med Blu och Exil“Bleed It”, “Breath Control” med Wiz Khalifa och albumets titelspår, “Vinyl Days” med DJ Premier. Det ovannämnda titelspåret väckte faktiskt en del kontroverser tidigare i veckan. Det spekulerades i det Logik tog några skott på Toppen Dawg underhållning rappare Anledning på spåret. “1-800-273-8255” rimmaren skingrade ryktet genom att slå upp Twitter för att ta itu med situationen och även föreslå att de två MC:arna länkar ihop sig någon gång för ett sött sommarmellanmål.

“Hej bror, @reasonTDEmin pojke @detta arkiv sa att du trodde att jag dissade dig på min låt, ‘Vinyl Days'”, skrev Logik. “Om jag skulle dissade dig, skulle jag dissad dig. Jag älskar dig, du är min bror. Låt oss ta glass tillsammans någon gång.”

Redan samma dag tillkännagavs han som medlem i 2022 XXL Freshman klass, SoFaygo lämnade sin nya B4ROSA EP för att mätta alla hans fans som har väntat på ny musik i en minut. Även om det femspåriga projektet inte innehåller några gästspel, inkluderar produktionen Bakkwoods, Bryce, Y2 och ColdXsummer.

Genom att marknadsföra det nya projektet på sociala medier, SoFaygo var säker på att låta sina Instagram-följare veta att det stämmer med sitt namn, B4ROSA fungerar som en liten teaser för hans efterlängtade fullängdsalbum Rosa Heartzsom den nysmorda XXL Freshman lovar att släppa snart.

“Att släppa denna EP för att ge er musik medan ni väntar på albumet”, skrev Faygo. “Jag älskar er alla och jag lovar att albumet kommer riktigt snart.”

Kolla in alla nya projekt den här veckan nedan, inklusive andra nya releaser från Gucci Manes 1017-etikett, Lakeyah, Duke Deuce, Erica Banks, Snoop Dogg och mer.

 • Ärligt talat, strunt i det

  Ankbonde

  OVO / Republik

  OVO / Republik
 • Khaza

  Kevin Gates

  Bread Winner’s Association / Atlantic

  Bread Winner’s Association / Atlantic
 • Jordgubbsmåne

  Raury

  The Woods LLC

  The Woods LLC
 • Reup

  Alltså Icy Boyz

  1017 Global Music / Atlantic

  1017 Global Music / Atlantic
 • Inget tryck del ett

  Lakeyah

  Kvalitetskontroll musik / Motown Records

  Kvalitetskontroll musik / Motown Records
 • Det som har blivit välsignat kan inte förbannas

  Conway och Big Ghost Ltd.

 • Fler svarta superhjältar

  Westside Boogie

  Shady Records / Interscope Records

  Shady Records / Interscope Records
 • Ett underbart brev

  J. Rocc

  Stones Throw Records

  Stones Throw Records
 • Flödesdrottningens dagbok

  Erica Banks

  1501 Certifierad underhållning

  1501 Certifierad underhållning
 • Crunkstar

  Duke Deuce

  Kvalitetskontroll Musik / Motown

  Kvalitetskontroll Musik / Motown
 • Snoop Dogg presenterar Death Row sommaren 2022

  Blandade artister

  Death Row Records / Skapa musikgrupp

  Death Row Records / Skapa musikgrupp

.
#Drake #Kevin #Gates #Logic #och #mer #Nya #hiphopprojekt #den #här #veckan

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *