Steam-försäljningen sjunker 10 populära spel till de billigaste priserna någonsin

Steam-försäljningen sjunker 10 populära spel till de billigaste priserna någonsin

Massor av Steam-spel finns till försäljning just nu, antingen genom dagliga erbjudanden inom plattformen eller som en del av försäljningen som hålls av olika utgivare bland alla pågående spelhändelser och tillkännagivanden. Även om dessa spelevenemang ger människor nya titlar att se fram emot, är det försäljning som den här som ger människor chansen att prova nya spel just nu (ibland med perfekt tajmingockså). För de som letar efter några nya spel att lägga till i ditt bibliotek har du tur: Ett antal hyllade Steam-spel har sjunkit till sina lägsta priser någonsin, men bara för ett tag.

Kombinera det med alla gratis Steam-spel som ges bort då och då och Steam-användare har massor av saker att välja på den här veckan. För att hjälpa till att fatta några beslut har vi valt ut 10 Steam-spel med rungande positiva recensioner på plattformen som för närvarande säljs till sina lägsta priser någonsin. Du kan kolla in dem nedan tillsammans med två bonusspel som för närvarande är gratis att behålla när de har laddats ner, men bara så länge som erbjudandena är live.

Berätta varför

Berätta varför är det senaste narrativa äventyrsspelet från DONTNOD Entertainment, studion bakom den älskade franchisen, Livet är konstigt. I detta intima mysterium använder de återförenade tvillingarna Tyler och Alyson Ronan sitt övernaturliga band för att reda ut minnena från deras kärleksfulla men oroliga barndom. Beläget i den vackra småstaden Alaska, Berätta varför har verklighetstrogna karaktärer, mogna teman och gripande val. När du framkallar minnen från det förflutna kommer dina val att påverka tvillingarnas relation, avgöra styrkan i deras band och forma deras livs gång.”

Gratis att behålla

föregåendeNästa

Ark överlevnad utvecklad

“Strandande på stranden av en mystisk ö måste du lära dig att överleva. Använd din list för att döda eller tämja urvarelserna som strövar runt på landet, och stöta på andra spelare för att överleva, dominera… och fly!”

Gratis att behålla

föregåendeNästa

Tangle Tower

“Retsa fram ett spännande mysterium genom att utforska en märklig och skruvad herrgård, upptäcka nyfikna ledtrådar, förhöra märkliga misstänkta och lösa unika pussel. Kommer du att kunna avslöja Tangle Towers hemligheter?”

Säljes för $4,99

föregåendeNästa

Thomas var ensam

“Thomas Was Alone är ett indie-minimalistiskt 2D-plattformsspel om vänskap och hoppning och flytande och antigravitation. Led en grupp rektanglar genom en rad hinder och använder deras olika färdigheter tillsammans för att komma till slutet av varje miljö. Lyssna på fantastisk musik av David Housden. Hoppa över rektanglar noggrant placerade av Mike Bithell. Lyssna på voiceover som läses längtansfullt och lite underhållande av Danny Wallace.”

Säljes för $1,99

föregåendeNästa

Doki Doki Litteraturklubb Plus!

“Välkommen till en skrämmande värld av poesi och romantik! Skriv dikter för din kärlek och radera alla misstag längs vägen för att säkerställa ditt perfekta slut. Nu har du chansen att upptäcka varför DDLC är ett av decenniets mest älskade psykologiska skräckspel!”

Säljes för $10,04

föregåendeNästa

Dragon’s Dogma: Dark Uppstår

“Utspelad i en enorm öppen värld, Dragon’s Dogma: Dark Uppstår presenterar en givande stridsupplevelse. Spelare ger sig ut på ett episkt äventyr i en rik, levande värld med tre AI-kamrater, kända som Bönder. Dessa partners kämpar självständigt och visar skicklighet och förmåga som de har utvecklat baserat på egenskaper som lärts av varje spelare. PC-användare kan dela dessa bönder online och skörda belöningar av skatter, tips och strategitips för att slå ner de skrämmande fienderna. Bönder kan också lånas när specifika färdigheter behövs för att slutföra olika utmanande uppdrag.”

Säljes för $4,79

föregåendeNästa

John Wick Hex

John Wick Hex är ett fartfyllt, actioninriktat strategispel som får dig att tänka och slå till som John Wick, den professionella hitman i den kritikerrosade filmserien. Skapad i nära samarbete med de kreativa teamen bakom filmerna, John Wick Hex är kampkoreograferat schack som väcks till liv som ett videospel, som fångar seriens signatur gun fu-stil samtidigt som det utökar dess berättelseuniversum. Spelare måste fatta snabba beslut och välja varje åtgärd och attack de gör, samtidigt som de tar hänsyn till deras omedelbara kostnader och konsekvenser.”

Säljes för $5,99

föregåendeNästa

LEGO Star Wars: The Skywalker Saga

“Spela igenom alla nio Skywalkers sagafilmer i ett spel olik alla andra. Med över 300 spelbara karaktärer, över 100 fordon och 23 planeter att utforska, har en galax långt, långt borta aldrig varit roligare!”

Säljes för $37,49

föregåendeNästa

Assassin’s Creed Origins

“Utspelar sig i mystiska forntida Egypten, Assassin’s Creed Origins är en ny början. Upplev ett nytt sätt att slåss samtidigt som du utforskar de stora pyramiderna och gömda gravarna i det antika Egypten, och möter många minnesvärda berättelser längs din resa. Och upptäck ursprungsberättelsen om Assassin’s Brotherhood.”

Säljes för $8,99

föregåendeNästa

Ridderlighet 2

Ridderlighet 2 är en multiplayer första person slasher inspirerad av episka medeltida filmstrider. Spelare kastas in i handlingen i varje ikoniskt ögonblick av eran – från sammanstötande svärd, till stormar av flammande pilar, till vidsträckta slottsbelägringar och mer.”

Säljes för $23,99

föregåendeNästa

Jurassic World Evolution 2

Jurassic World Evolution 2 är den efterlängtade uppföljaren till Frontiers banbrytande ledningssimulering 2018, Jurassic World Evolutionsom erbjuder en helt ny narrativ kampanj uttryckt av skådespelare från hela Jurassic World-filmserien, spännande nya funktioner, fyra engagerande spellägen och en utökad lista med imponerande dinosaurier.

Säljes för $29,99.

föregåendeNästa

Devil May Cry 5

“Hotet om demonisk makt har återvänt för att hota världen igen i Devil May Cry 5. Invasionen börjar när fröna av ett “demonträd” slår rot i Red Grave City. När detta helvetesinvasion börjar ta över staden, en ung demonjägare Nero, anländer tillsammans med sin partner Nico i deras “Devil May Cry” husbil. När han finner sig själv utan att använda sin högra arm, tar Nero in Nico, en självbekänd vapenkonstnär, för att designa en mängd unika mekaniska Devil Breaker vapen för att ge honom extra krafter att ta sig an onda demoner som den blodsugande flygande Empusa och jättekolossfienden Goliat.”

Säljes för $9,89

föregående

.
#Steamförsäljningen #sjunker #populära #spel #billigaste #priserna #någonsin

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *