Amber Heard säger att hennes terapeuts anteckningar, uteslutna från Johnny Depp-rättegången, skulle ha gjort skillnad i juryns dom

Amber Heard säger att hennes terapeuts anteckningar, uteslutna från Johnny Depp-rättegången, skulle ha gjort skillnad i juryns dom

Amber Heard sa att hon tror att anteckningar gjort av hennes läkare, där hon rapporterat påstådd misshandel av Johnny Depp, skulle ha gjort skillnad i juryns beslut i hennes före detta mans ärekränkningsmål. Anteckningarna uteslöts dock från den sex veckor långa rättegången.

I det senaste utdraget av hennes intervju med NBC News Savannah Guthrie, som sänds vidare Datumlinje på fredagen sa Heard att hennes läkares anteckningar är ett register över vad hon pratade om i realtid, och går tillbaka till början av hennes förhållande med Depp.

Guthrie sa att de granskade anteckningarna och de visade “att Amber så långt tillbaka som 2012 pratade om fysisk misshandel. I januari samma år berättade hon för sin terapeut Depp slog henne, kastade henne på golvet. Åtta månader efter det slet han sönder hennes nattlinne, kastade henne på sängen och 2013 kastade han henne mot en vägg och hotade att döda henne.”

Heards advokater visade också textmeddelanden från NBC News som uteslöts från rättegången, inklusive ett där hon skrev till sin pappa, “Han sparkade mig framför alla.” Det meddelandet hade att göra med en omtvistad incident där Heard hävdade att Depp sparkade henne på ett privatflyg.

Depp har förnekat Heards anklagelser om fysisk misshandel. En talesperson för Depp sa till nätverket, “Det är olyckligt att den tilltalade och hennes team är tillbaka för att upprepa och ompröva och omförhandla ärenden som redan har avgjorts av domstolen.”

En jury tilldelade Depp 15 miljoner dollar i hans ärekränkningsprocess mot Heard, och fann att hon var ansvarig för ärekränkning efter att ha publicerat en artikel 2018 i The Washington Post där hon sa att hon hade blivit “en offentlig person som representerar övergrepp i hemmet.” Domaren sänkte snabbt beloppet till 10,35 miljoner dollar, baserat på statens gräns för straffskadestånd. Heard vann också en dom, eftersom juryn fann att Depp var ansvarig för förtal över ett uttalande som hans advokat gjorde. Men Heards pris var bara 2 miljoner dollar.

Heards intervju med Guthrie var hennes första intervju efter rättegången, och NBC News har maximerat exponeringen för sin exklusiva, genom att sända den i två delar på I dag tidigare i veckan följt av timmen för Datumlinje.

De Datumlinje avsnittet innehöll delar av Guthries intervju som redan hade sänts, men timmen kanske kastade lite ljus över varför Heard gick med på att göra det, eftersom det gav henne en ny chans att berätta sin sida av historien. Men det var en version av händelserna som juryn fann föga övertygande.

“De trodde att du ljög,” sa Guthrie till Heard.

Hon svarade, “Jag ska uttrycka det så här: Hur kunde de göra en bedömning, hur kunde de inte komma till den slutsatsen? De hade suttit på de platserna och hört i över tre veckor av oavbrutet obevekliga vittnesmål från betalda anställda och mot slutet av rättegången, randos, som jag säger.”

“Jag klandrar inte [the jury]. … Jag förstår faktiskt att han är en älskad karaktär och folk känner att de känner honom. Han är en fantastisk skådespelare… Efter att ha lyssnat på tre och en halv veckas vittnesmål om hur jag var en icke-trovärdig person, för att inte tro ett ord som kom ur min mun. Jag är en hysterisk kvinna. Jag är en galning. Jag kan inte lita på om och om igen.”

Heard försvarade yttrandet som låg till grund för ärekränkningsanspråket och hävdade att det inte handlade om hennes förhållande till Depp utan om frågan om våld i hemmet och lagstiftningsreformer. Men tillfrågad av Guthrie varför hon skulle skriva något som skulle röra upp parets relation igen, med tanke på deras skilsmässa, erkände Heard att det var en punkt som “jag önskar att man övervägde det mer seriöst.”

En jurymedlem dök upp God morgon Amerika tidigare i veckan och sa att Hört “sågs inte lika trovärdigt.” Hon hävdade att hon inte anstiftade fysiska slagsmål, men ljud spelades upp under rättegången där hon erkände att ha startat en.

“Jag vet att mycket har gjorts av dessa ljudband,” sa Heard till Guthrie. “Och som jag vittnade i montern, det du hör i de klippen är inte bevis på vad som hände. Det var bevis på en förhandling, på hur man pratar om det med sin förövare.”

Guthrie frågade Heard: “Han sa att han aldrig slog dig. Är det en lögn?” “Ja,” sa Heard.

Guthrie noterade att inga andra kvinnor har kommit fram med anspråk mot Depp.

“Titta vad som hände med mig när jag kom fram. Skulle du?” Hörde svarade.

Guthrie lyfte också fram en annan aspekt av Depps fall: Foton som visar Heard som ser “felaktig” ut efter det påstådda övergreppet. Heard vittnade om att några av bilderna togs dagar och till och med veckor efter de påstådda skadorna, noterade Guthrie.

“Vad jag lärde mig i den rättegången är att det aldrig kommer att vara tillräckligt bra,” sa Heard. “Om du har bevis, då var det ett schema. Det var en bluff. om du inte har bevis så hände det inte. Om du har ett blåmärke är det falskt. Om du inte har ett blåmärke så skadade våld dig uppenbarligen inte. Om du berättade för folk, då är du hysterisk. Om du inte berättade för någon så hände det inte.”

Hon sa till Guthrie att hon hoppas att resultatet “inte har haft den kylande effekt det kan ha på andra människor. Jag oroar mig för det. Men om jag kan se dig i ögonen, Savannah, och säga, ‘Jag är fortfarande här’, och det kanske tjänar till att balansera ut en del av det mycket. mycket verklig rädsla som andra kan ha för att komma fram eller säga ifrån.”

Heard sa att hon skulle “stå vid varje ord i mitt vittnesbörd” till sin “döende dag”.

“Mitt mål, det enda jag kan hoppas på just nu, jag vill bara att folk ska se mig som en människa”, sa hon.


#Amber #Heard #säger #att #hennes #terapeuts #anteckningar #uteslutna #från #Johnny #Depprättegången #skulle #gjort #skillnad #juryns #dom

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *