Fler framtidsutsikter kommer;  glöm inte Amed Rosario!  Terry Plutos Guardians Scribbles

Fler framtidsutsikter kommer; glöm inte Amed Rosario! Terry Plutos Guardians Scribbles

CLEVELAND, Ohio – Kladdrar i min Guardians anteckningsbok, inklusive saker från minderåriga:

1. Sedan han kom till Cleveland i Francisco Lindor-affären har Amed Rosario blivit en av mina favoritspelare. Han vann mig över sent på våren 2021 när han blev ombedd att spela på ytterfältet – och lämnade sin välbekanta kortstoppplats. Det slutade med att han spelade mest shortstop, men hans attityd är lovvärd. Så är hans stress. Tillsammans med sin vän Jose Ramirez kör Rosario hårt på allt och spelar spelet med rätt anda.

2. För ett år sedan började Rosario långsamt och fattade eld i mitten av maj. Efter den 11 maj 2021 var han en .300 slagare. Han slutade slå .282 (.730 OPS) med 11 HR, 57 RBI och var 13 av 13 i stulna baser. Den här säsongen var han kall tillsammans med vädret. Jag valde samma datum den 11 maj, bara 2022. Sedan dess slår han .301. Totalt sett är han upp till 0,270 (0,660 OPS) med en homer och 16 RBI. Han är 7-av-8 i stulna baser.

3. Rosario är en spelare som Guardians kan byta. Han är bara 26. Andres Gimenez är framtidens shortstop. Defensivt är Gimenez den överlägsna spelaren. Men Rosario har varit solid den här säsongen kort och gott, bara två fel på 47 matcher. Analyswebbplatsen fangraphs rankar honom som nr 6 av 12 startar American League shortstops i försvaret.

4. Cleveland bytte Lindor och Carlos Carrasco mot Rosario och Gimenez inför säsongen 2021. Förra året var en mardröm för Carrasco (1-5, 6.04 ERA och han kämpade mot skador). Han har 7-2 med en ERA på 3,93. En bra man som har ett bra år.

5. När det gäller Lindor är hans totala statistik OK. Han slår .243 (.739 OPS) med 10 homers och 49 RBI. Den senaste tiden har han sjunkit tills han kört i fyra körningar fredag ​​kväll. Han slog .282 i april. Sedan dess har han slagit .220. Sedan han byttes till Mets har han gjort det en .234 slagare (.730 OPS). Han slog .258 (.750 OPS) 2020, hans sista säsong i Cleveland. Han har inte varit samma All-Star kaliberspelare på tre år. Han har nio år och 300 miljoner dollar kvar på sitt kontrakt.

Andres Gimenez har varit fantastisk på plattan och i fältet 2022.

Joshua Gunter, cleveland.com

6. Sedan är det den 23-årige Gimenez, som ser ut som en ung Lindor. Han slår .309 (.865 OPS) med sju homers och 31 RBI. Managern Terry Francona sa att Gimenez bara behövde sluta försöka dra bollen som Ramirez. När Gimenez väl gjorde det, trivdes han. Francona sa också att Gimenez är en av de få spelare han någonsin sett som spelar andra bas och shortstop på en mycket hög nivå. Han är en framväxande stjärna och är en underbar affär för Cleveland – med tanke på de inblandade spelarnas åldrar och kontrakt.

7. Den främsta anledningen till att Rosario inte har spelat mer utanför är Steven Kwan har gjort anspråk på vänsterfältet. Myles Straw patrullerar center och för tillfället har Oscar Gonzalez rätt. Guardians gillar också Richie Palacios i ytterfältet.

8. Nu, prospektdelen. Will Brennan är den nuvarande versionen av Kwan, en ytterspelare som fångade lagets uppmärksamhet i de minderåriga för ett år sedan. Den 24-årige vänsterslagsspelaren slår ut .327 (.896 OPS) mellan klass AA och AAA den här säsongen. Han har fem homers och 57 RBI på 56 matcher. Precis som Kwan var Brennan en collegespelare när han draftades (Kansas State). Han slår inte ut ofta (32 gånger på 247 plåtframträdanden).

NAYLOR BRODERNA

Josh Naylor, höger, ger sin yngre bror, Bo Nalylor, svårt när de två svarar på frågor på lördag från reportrar via Zoom på Indians träningsanläggning i Goodyear, Ariz.

9. Fans har hört talas om George Valera i flera år. Han är bara 21 och han har träffat några monstruösa homer i klass AA Akron. Totalt sett slår han .292 (.911 OPS) med 11 HR. Sedan 1 maj har han slagit in 34 runs på 37 matcher. Vänsterslagaren med det snabba slagträet kan vara i Clevelands ytterfält 2023.

10. Fans har också velat att Guardians ska byta mot en catcher. Jag tvivlar på att det kommer att hända, åtminstone på lång sikt. I klass AA Akron, Bo (bror till Josh) Naylor slår .276 (.913 OPS) med sex homers och 21 RBI. Han är 22 och var Clevelands första val 2018. Naylor slog bara .188 på Akron 2021, och nu klurar han på det. Han är också en bra defensiv catcher.

11. När du tittar på statistiken för Naylor, Valera och alla andra från Class AA Eastern League, tänk på att 10 av 12 lag i den ligan slår .237 eller mindre. Om du träffar bra i Eastern League i början av 20-årsåldern, kommer du sannolikt att nå majors och ha en viss framgång.

12. Tänk på dessa namn: Owen Miller, Cal Quantrill, Josh Naylor, Austin Hedges och Gabriel Arias. Alla dessa spelare kom till Cleveland från San Diego i Mike Clevinger-affären. Men det finns en till! Han är Joey Cantillo, en 22-årig vänstern med en 3-3 rekord och 2,25 ERA i klass AA Akron. Han har slagit ut 71 på 48 omgångar!

13. För Clevinger har han bara slagit 19 innings (3,79 ERA) för Padres den här säsongen. Han missade hela 2021 med Tommy Johns armbågsoperation. Den här säsongen har han haft knä- och tricepsproblem. Han kom precis från listan över funktionshindrade.

NYA FROTTÉ PLUTO-KOLUMNER

Vad jag hör om den nya minoritetsägaren David Blitzer & the Guardians

Terry’s Talkin’ Podcast: Varför Myles Garrett borde ha besökt HOF och andra saker

Hej, Terry, varför var Oscar Gonzalez så underskattad? Ett nytt smeknamn för Jose Ramirez?

Oavsett vad advokaterna eller Deshaun Watson säger är det bara NFL och domstolar som räknas.

Gillar du att titta på Guardians? – Terry’s Talkin

Kan Browns få en Sam Darnold/Baker Mayfield-affär? Vad sägs om en backup QB?

Hur utvärderar man Colin Sexton? Kolla resten av listan.

#Fler #framtidsutsikter #kommer #glöm #inte #Amed #Rosario #Terry #Plutos #Guardians #Scribbles

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *