Zaslavs första filmkris: Vad ska man göra med Ezra Miller, The Erratic Star Of Warner Bros' $200M "Flash"-franchiselansering

Zaslavs första filmkris: Vad ska man göra med Ezra Miller, The Erratic Star Of Warner Bros’ $200M “Flash”-franchiselansering

Även om det inte finns med i Warner Bros releasekalender förrän den 23 juni 2023, Blixten blir Warner Bros Discovery CEO David Zaslavförsta filmkris, på grund av den eskalerande bevakningen av incidenter med flyktigt och udda beteende som involverar filmens stjärna, Ezra Miller.

Zaslav har tydliggjort sin önskan att växa DC-universumet till MCU-skala och har alla ingredienserna i en första fot framåt i Blixteninklusive återkomsten av Michael Keaton som Batman tillsammans med en repris av Ben Affleck, en budget på 200 miljoner dollar och en het regissör i Andy Muschietti, som levererade storfilmen Det för studion. Warner Bros Discoverys vd utövade sin välkända förkärlek för mikroförvaltning genom att avböja grönt ljus Wonder tvillingar för att vara för nisch. Zaslav måste snart fatta ett beslut om vad han ska göra med den färdiga bilden Blixtenoch vad man ska göra med en ung skådespelare som verkar ha allvarliga offsetproblem.

Deadline har hört att studion har försökt få hjälp för Miller, men de oroande rubrikerna fortsätter att hopa sig. Skulle du kunna skicka en potentiell skuld på en global publicitetsturné och låta skådespelaren ankra en stor studioserie?

Zaslav har flera val och han kommer att göra ett av dem snart. Bland dem: Han kan dra tillbaka på att kraftigt marknadsföra filmen från sommaren 2023, begränsa den till några P&A och ingen publicitetsturné. Eller så kan han degradera det till streaming med HBO Max och ta en nedskrivning. Eller luta dig mot att göra filmen till en succé och släpp sedan Miller om de inte kan reda ut saker. Warner Bros gjorde det när det föll Johnny Depp från Grindelwald-karaktären i Fantastiska vidunder franchise, efter skådespelarens väl omtalade, misslyckade rättegång i Storbritannien; studion ersatte Depp med Mads Mikkelsen.

“Det finns ingen vinst i det här för Warner Bros”, säger en studiokälla till oss. “Detta är ett ärftligt problem för Zaslav. Förhoppningen är att skandalen kommer att ligga kvar på en låg nivå innan filmen släpps, och hoppas på att det bästa ska visa sig.” I Zaslavs plan att göra DC till en explosivt framgångsrik division som Marvel under hans nystrukturerade studio, med sin egen nya chef, är den icke-binärt identifierande Miller, hör vi, helt enkelt inte en del av dessa planer framåt i det framtida universum oavsett om det finns fler anklagelser eller inte.

Den senaste omgången med föga smickrande rubriker kom två gånger under de senaste två veckorna för den 29-årige Miller. The Daily Beast rapporterade att det fanns en tillfällig förebyggande order om trakasserier denna vecka från en 12-åring och en mamma i Greenfield, MA mot skådespelaren efter att Miller påstås ha hotat familjen och agerat olämpligt mot det icke-binära barnet.

Förra veckan namngav föräldrarna till en 18-åring Tokata Iron Eyes lämnade in papper som bad en domare att utfärda ett skyddsbeslut mot skådespelaren för deras barns räkning, och sa att Miller skötte och hjärntvättade Tokata.

“Ezra använder våld, hot, hot om våld, rädsla, paranoia, vanföreställningar och droger för att hålla makten över en ung tonåring i Tokata”, stod det i anmälan, som erhållits av flera olika uttag.

18-åringens föräldrar hävdar att de två träffades vid Standing Rock Reservation i North Dakota när deras barn bara var 12. Föräldrarna hävdar att Miller gav Tokata alkohol och droger, flög barnet till London och till platser som Vermont, New York, Kalifornien och Hawaii. Den senaste veckan tog Miller bort sitt Instagram-konto inför stammanskallelsen i North Dakota; skådespelaren påstås håna myndigheterna om deras vistelseort.

Tokata har lagt upp en video på Instagram försvarar Miller.

“Det är ingens sak och ingen är skyldig en historia eller ett resultat,” sa Tokata i den två minuter långa videon. “Det här är mitt liv och det här är mitt beslut och jag är besviken på mina föräldrar och pressen – på alla sätt.”

Innan de senaste nyheterna om Tokatas föräldrars anklagelser mot Miller, skådespelaren greps två gånger på Hawaii för en dust-up på en karaokebar i mars följt av en arrestering för andra gradens misshandel på ett boende en månad senare, för att ha kastat en stol på en kvinna på en privat fest som Miller deltog i och skurit henne i pannan. Under den första incidenten rapporterade Hawaii Police Department Hilo Patrol att Miller blev “upprörd” när kunder började sjunga “Shallow” från En stjärna är född.

“Miller började skrika obsceniteter och vid ett tillfälle tog mikrofonen från en 23-årig kvinna som sjöng karaoke (brott av oordning) och gjorde senare utfall mot en 32-årig man som spelade dart (trakasseringsbrott). Barägaren bad Miller att lugna sig flera gånger utan resultat.” Skådespelaren greps och åtalades för båda brotten med borgen fastställd till $500. Borgen lämnades och Miller släpptes.

Två dagar senare lämnade paret som bodde med Miller på ett vandrarhem ett besöksförbud mot skådespelaren efter att Miller återvänt hem från karaokebaren och påstås ha hotat att “begrava” dem. Miller ska ha stulit hustruns pass och makens plånbok. I mitten av april föll besöksförbudet.

En ännu mer oroande incident inträffade i april 2020: En video blev viral som såg ut att visa hur Miller kvävde en kvinna och kastade henne till marken på en bar i Reykjavik, Island, en incident som inträffade efter att Miller konfronterades av påträngande fans. Miller eskorterades ut från lokalen.

Född i Wyckoff, NJ, började Millers karriär växa med en tur på Showtime’s Californication och spelar en sociopatisk mordisk tonåring i den kritikerrosade Lynne Ramsay-filmen Vi måste prata om Kevin. Andra anmärkningsvärda poäng följde in Fördelarna med att vara en väggblomma och Stanford Prison Experiment innan Miller fick rollen som The Flash i Zack Snyder’s Batman mot Stålmannen. Miller, som visade en skarp energi och humor, återtog Rättvisans liga. Miller arbetade också med Warner Bros Fantastiska vidunder trilogi som Credence Barebone.

Warner Bros har hittills avböjt att kommentera Miller eller var dessa tilltagande incidenter kommer att lämna studion och skådespelarens framtid. Deadline har nått ut till Millers juridiska representanter och kommer att uppdatera om de har några uttalanden om de senaste besöksförbuden mot skådespelaren.


#Zaslavs #första #filmkris #Vad #ska #man #göra #med #Ezra #Miller #Erratic #Star #Warner #Bros #200M #Flashfranchiselansering

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *