Camilla, hertiginna av Cornwall öppnar upp om äktenskapet med prins Charles i en sällsynt intervju

Camilla, hertiginna av Cornwall öppnar upp om äktenskapet med prins Charles i en sällsynt intervju

Camilla hertiginna av Cornwall firar sin 75:e födelsedag med Vogue Shoot hemma ***KREDITRAD ATT KÖRA FULLSTÄNDIG: Julinumret av British Vogue är tillgängligt via digital nedladdning och i tidningskiosker från tisdagen den 21 juni. ***ARTIKLAR MÅSTE LÄNKA TILLBAKA TILL: https://www.vogue.co.uk/arts-and-lifestyle/article/camilla-duchess-of-cornwall-interview ***FOTOGRAF KREDIT: Jamie Hawksworth ***BILDER FÖR ANVÄNDNING ONLINE KAN LADDA NER HÄR: https://we.tl/t-WjkQn83vpu ***BILDER KAN INTE KLIPAS, BESKÄRAS ELLER ÄNDRAS*** ***ANVÄNDNING: ENDAST EN ANVÄNDNING*** ***FÖR UTSKRIFT AV BILDER , VÄNLIGEN SVAR ATT BEKRÄFTA AVTAL MED T&C’S NEDAN Fotografen måste krediteras: Jamie Hawksworth KREDITRAD FÖR ATT GÖRA FULLSTÄNDIG: Julinumret av British Vogue är tillgängligt via digital nedladdning och i tidningskiosker från tisdagen den 21 juni. Bilder får inte klippas, beskäras eller ändras. Bilder som tillhandahålls kan inte reproduceras online Om bilder reproduceras på tidningens förstasida, kommer utgivaren att begära ytterligare tillstånd från CNP och en rubrikhänvisning till brittiska Vogue måste visas bredvid (inte bara en ren kredit). Den medföljande texten kommer att vara helt positiv när det gäller den ursprungliga tidningen (British Vogue) och ämnet Användning: Endast en användning

Jamie Hawksworth / British Vogue

Camilla, hertiginna av Cornwallöppnar upp om sitt äktenskap med prins Charles i en öppenhjärtig intervju.

För att hedra sin 75-årsdag i juli pratade Camilla med Brittiska Vogue i en sällsynt intervju om hennes personliga och professionella liv, inklusive hur hon navigerar i sina hektiska arbetsscheman samtidigt som hon behåller sin relation med prins Charles, 73.

“Det är inte lätt ibland, men vi försöker alltid ha en punkt på dagen när vi träffas”, delade hon. “Ibland är det som att skepp passerar på natten, men vi sätter oss alltid ner tillsammans och tar en kopp te och diskuterar dagen.”

Prins Charles, prins av Wales och Camilla, hertiginna av Cornwall anländer till dag 2 av Royal Ascot 2022

Prins Charles, prins av Wales och Camilla, hertiginna av Cornwall anländer till dag 2 av Royal Ascot 2022

SplashNews.com Prins Charles och Camilla, hertiginna av Cornwall

RELATERAD: Camilla, Future Queen, visas i sällsynt porträtt med drottning Elizabeth, Signaling Future of Monarchy

Camilla noterade också “det är härligt att komma ikapp” när hon och hennes man “har lite tid”.

“Du vet när vi går bort, det trevligaste är att vi faktiskt sitter och läser våra böcker i olika hörn av samma rum”, förklarade hon. “Det är väldigt avkopplande eftersom du vet att du inte behöver prata.”

“Ni bara sitta och vara tillsammans”, tillade hon.

Kungaparet träffades första gången vid en polomatch 1970 och sades ha en omedelbar kontakt. De förblev nära vänner under sina respektive äktenskap – Charles till Diana, prinsessan av Walesoch Camilla till Andrew Parker-Bowles — tills deras affär blev offentlig för pressen 1992. Camilla och Andrew meddelade att de skulle skiljas 1995. Charles och Diana skilde sig 1996, och Diana dog ett år senare.

Missa aldrig en berättelse – registrera dig för PEOPLEs gratis dagliga nyhetsbrev för att hålla dig uppdaterad om det bästa av vad PEOPLE har att erbjuda, från saftiga kändisnyheter till fängslande berättelser om mänskligt intresse.

1998 introducerade Charles söner Prins William och Prins Harry till Camilla och år 2000, drottning Elizabeth deltog i lunch med både Charles och Camilla, vilket betecknade hennes godkännande av paret. Paret knöt senare ihop säcken 2005.

Under chatten med Vogue reflekterade Camilla också över nivån på mediagranskningen av sin familj på 1990-talet och sa “det är inte lätt.”

“Jag har granskats under så lång tid att man bara måste hitta ett sätt att leva med det”, sa hon. “Ingen gillar att bli tittad på hela tiden och, du vet, kritiserad…”

Hon fortsatte, “Men jag tror till slut, att jag liksom stiger över det och fortsätter med det. Du måste fortsätta med livet.”

RELATERAT: Prins Charles, Camilla och fler återvänder till Royal Ascot efter att ha missat förra årets hästkapplöpningsevenemang

Tidigare i år gjorde drottningen, 96, sina känslor kända i ett meddelande som var anpassat till kvällen Anslutningsdag som markerade 70-årsdagen av att hon blev monark.

Drottning Elizabeth “ser mot framtiden” som hon delade sin önskan om att Camilla skulle bli känd som Queen Consort när Charles tar tronen.

I samtalet med modemagasinet diskuterade Camilla sitt arbete med överlevande av våld i hemmet. Hon delade sin avsikt att fortsätta “fortsätta så mycket jag kan” när hon blir Queen Consort.

“Du kan inte överge saker som du är mitt uppe i,” sa hon. “Det finns fortfarande mycket att göra.”

Julinumret av brittisk Vogue finns tillgänglig via digital nedladdning och finns i tidningskiosken från tisdagen den 21 juni.

#Camilla #hertiginna #Cornwall #öppnar #upp #äktenskapet #med #prins #Charles #sällsynt #intervju

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *