Den här telefonen på 280 $ är en lektion i prisvärdhet – jag hoppas att Apple och Samsung är uppmärksamma

Den här telefonen på 280 $ är en lektion i prisvärdhet – jag hoppas att Apple och Samsung är uppmärksamma

Du kommer förmodligen aldrig att använda en Tecno-telefon. Fram till den här veckan hade jag aldrig hört talas om det kinesiska varumärket eller dess Camon-linje av telefoner. Nu är det osannolikt att jag glömmer dem.

Företaget höll nyligen en flott lansering i New York City för sin nya Tecno Camon Series 19 Pro Android 12 telefoner även om produkterna inte kommer att säljas i USA (eller Storbritannien, för den delen). Jag undrade ärligt talat vad de gjorde där och, ännu viktigare, varför jag var där.

#Den #här #telefonen #på #är #lektion #prisvärdhet #jag #hoppas #att #Apple #och #Samsung #är #uppmärksamma

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *