Mad Money's Jim Cramer Expects Bitcoin to Fall to $12,000

Mad Moneys Jim Cramer förväntar sig att Bitcoin kommer att falla till 12 000 $ – Bitcoin News

Programledaren för Mad Money, Jim Cramer, har förutspått att bitcoins pris kommer att falla till 12 000 dollar. Ändå har han rekommenderat bitcoin och eter för människor som vill investera i krypto.

Jim Cramers Bitcoin-prisförutsägelse

Jim Cramer, värd för Mad Money, pratade om framtidsutsikterna för bitcoin på CNBC fredag. Cramer är en före detta hedgefondförvaltare som var med och grundade Thestreet.com, en webbplats för finansnyheter och läskunnighet.

Han fick frågan om han tror att bitcoin kommer att studsa från den nuvarande nivån, eller om BTC kommer att gå ner ytterligare 50 % eller mer.

Han delade med sig av sin bitcoin-prisförutsägelse och svarade:

Jag tror att det går till $12 000, där det var innan hela fiaskot började.

“Jag tror att de som är involverade i bitcoin måste ta en annan ståndpunkt,” betonade Mad Money-värden. “Vi behöver några killar som bara säger, “Se det här är nivån.” Det är typiskt för vad som händer när det verkligen är på väg att sjunka stort.” Han betonade, “De kan inte låta det gå ner längre.”

Cramer om Margin Calls och Microstrategy

Cramer fortsatte med att prata om Microstrategy, det Nasdaq-noterade mjukvaruföretaget som har samlats 129 218 BTC i sin balansräkning. Dess VD, Michael Saylor, är en bitcointjur. Han var nyligen på CNBC och pratade om att bitcoin är den bästa investeringen för hans företag och det är en bra tid att göra det köp BTC på nuvarande nivå.

Mikrostrategi nyligen debunked ryktet om att det står inför ett marginalkrav för ett bitcoin-stödt lån från Silvergate Bank och kommer att behöva likvidera några BTC. Saylor förklarade att företaget har mer bitcoin att pantsätta och andra säkerheter att ställa för lånet.

Cramer sa dock att om långivaren ändrade marginalpriserna på krypto, skulle Saylor “vara ute på en sekund.”

Bitcoin rasade tidigt på lördagsmorgonen och föll under $20K för första gången sedan 2020. I skrivande stund, BTC handlas för $17 983, en minskning med 13% under de senaste 24 timmarna och nästan 40% under de senaste sju dagarna.

Mad Money-värden twittrade i lördags:

Tio procent ner för bitcoin och du får några otäcka marginalsamtal under helgen … Otroligt att det inte finns några stora institutioner som stödjer detta.

Han tillade i en uppföljande tweet: “Jag undrar vilken kanin Michael Saylor kan dra upp ur hatten med sin Microstrategy-spelplan. Jag undrar när han först samlade in pengar om han hade detta i åtanke.”

Tidigare denna månad gav Cramer några råd om investeringar i kryptovaluta. Han erkände att han äger ethereum, lägga till: “Jag skulle aldrig avskräcka dig från att köpa krypto.” Men han sa: “Jag skulle föredra att du skulle göra det i ethereum eller bitcoin, som har störst följare.”

I oktober förra året sa han: “Hela investeringsfallet för krypto vilar på Greater Fool Theory.” Microsofts medgrundare Bill Gates gjorde en liknande kommentar denna vecka att krypto är 100% baserat på Greater Fool Theory, och betonade att han inte är inblandad i det.

Cramer är inte den enda som förutspår ett massivt prisfall på bitcoin. Miljardärsfondförvaltare Jeff Gundlach sa i veckan att han inte skulle bli förvånad alls om BTC faller till $10K. Rik pappa fattig pappa författare Robert Kiyosaki antydde det BTC kunde bottna på $9K. Guggenheim Chief Investment Officer Scott Minerd sa det förra månaden BTC kan sjunka till $8K.

Vad tycker du om Jim Cramers förutsägelse? Låt oss veta i kommentarsfältet nedan.

Kevin Helms

En student i österrikisk ekonomi, Kevin hittade Bitcoin 2011 och har varit evangelist sedan dess. Hans intressen ligger i Bitcoin-säkerhet, open source-system, nätverkseffekter och skärningspunkten mellan ekonomi och kryptografi.

Bildkrediter: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

varning: Den här artikeln är endast i informationssyfte. Det är inte ett direkt erbjudande eller uppmaning till ett erbjudande att köpa eller sälja, eller en rekommendation eller rekommendation av några produkter, tjänster eller företag. Bitcoin.com tillhandahåller inte investerings-, skatte-, juridisk- eller redovisningsrådgivning. Varken företaget eller författaren ansvarar, direkt eller indirekt, för någon skada eller förlust som orsakas eller påstås vara orsakad av eller i samband med användningen av eller tilliten till innehåll, varor eller tjänster som nämns i denna artikel.


#Mad #Moneys #Jim #Cramer #förväntar #sig #att #Bitcoin #kommer #att #falla #Bitcoin #News

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *