15-åriga Steve-konkurrenten från Japan besegrar flera toppspelare på The Gimvitational, nu kräver några Steves avstängning

15-åriga Steve-konkurrenten från Japan besegrar flera toppspelare på The Gimvitational, nu kräver några Steves avstängningUnder den gångna helgen hölls ett stort Super Smash Bros. Ultimate-evenemang — Gimvitational — var värd av GimR och Video Game Boot Camp som utlovade en prispott på över $34 000. Detta var dock inte en typisk stor händelse eftersom spelare var tvungna att bjudas in för att tävla. De 16 som var inbjudna var FaZe|Sparg0, Moist|Light, Moist|Kola, TSM|Tweek, Liquid|Riddles, SPG|Asimo, PG|Marss, BC|Cosmos, FTG|Acola, NVR|Yonni, Larry Lurr, Gackt , CVLY|Jin, Chase, UA|Ferps och Loaf.

Acola, en 15-årig Steve-tävlande, hade redan visat sig vara den bästa Steve-användaren vid flera Super Smash Bros. Ultimate-evenemang som har hållits i Japan under hela 2022. Trots detta verkade det som om ingen var riktigt förberedd på terror som var Acolas Steve på The Gimvitational.

Under evenemanget slutade Acola med att ta ner några stora namn som Marss, Riddles och Light – de respektive bästa användarna av Zero Suit Samus, Terry Bogard och Fox McCloud. Under hela Acolas lopp, var han tvungen att ta ner alla dessa juggernauts.


Acola hade till och med en revansch mot den japanska spelaren Asimo. Noterbart sägs Asimo vara den bästa Ryu-användaren i världen när det kommer till Super Smash Bros. Ultimate.


Asimo och Acolas stora finalkonfrontation på Kagaribi 7 (768 deltagare) slutade med att bli ett legendariskt set som Acola till slut vann redan i maj. Uppsättningen var så anmärkningsvärd att den till och med uppmanade till Klicka på Burgundy att producera fan art som hyllade Street Fighter Alpha 2:s boxkonst.Trots den staplade turneringen på The Gimvitational gick Acola helt enkelt inte att stoppa. Det slutade med att han besegrade varje spelare han stötte på utan att någonsin tappa ett set.


De senaste framgångarna för Steve på Super Smash Bros. Ultimate majors har börjat fånga ögonen på samhället. Även om karaktären inte ansågs vara särskilt stark när han släpptes, diskuterade vissa spelare möjligheten att potentiellt förbjuda den här kombattanten.

Steve spelar ett så radikalt annorlunda spel från resten av spellistan. För att verkligen lyckas måste han samla resurser som sedan kan användas för att uppgradera hans utrustning, vilket förbättrar hans totala skada och knockback.


En enda träff från Minecraft-representanten kommer vanligtvis att resultera i att motståndaren tar någonstans mellan 40 % och 100 % skada beroende på omständigheterna. Redan innan han kan uppgradera till optimala vapen är hans förmåga att samla skada via kombinationer bland de bästa i spelet.


Eftersom Steve bokstavligen kan bygga en mur mellan sig själv och motståndarna för att tilldela sig själv den tid som behövs för att samla resurser, kan spelet ibland få ett bisarrt stillastående. Det är fortfarande tidigt in i “Steve-metan”, men det känns som att många karaktärer helt enkelt inte har de rätta verktygen för att säkert bryta muren eller pressa Steve i den här situationen.


Det behöver inte sägas att denna oortodoxa karaktär som sätter upp en mur tvingar fram ett scenario där motståndaren antingen ger tid för resursinsamling gratis eller så måste de hänsynslöst tvinga sig in. Båda situationerna verkar gynna Steve i hög grad.


Version 13.0.1 sägs vara den sista uppdateringen för Super Smash Bros. Ultimate som skulle introducera balansjusteringar i spelet. Det betyder att det är för sent att introducera några nerver till karaktärer som kan anses vara ett problem av Smash-communityt.


Gilla det eller inte, den här versionen av Steve är förmodligen här för att stanna i Super Smash Bros. Ultimate. Vi måste hålla utkik för att se vilka anpassningar eller beslut som fattas när det gäller Steve by Smash Ultimates spelarbas..
#15åriga #Stevekonkurrenten #från #Japan #besegrar #flera #toppspelare #på #Gimvitational #kräver #några #Steves #avstängning

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *